Guest Diegtiariow Posted November 27, 2020 Report Share Posted November 27, 2020 10. Śmierć Kawalarza i Stoga (ZP) 9. Śmierć członka Czystego Nieba, który uratował Szramę (CzN) 8. Los szalonego stalkera (CCz) 7. Oddział Taczenko w przestrzennej anomalii (ZP) 6. Śmierć Kła (CCz) 5. Śmierć Drzazgi (ZP) 4. Śmierć Głuszca (ZP) 3. Los Ducha (CCz) 2. Śmierć grupy Diegtiarowa w tunelu Prypeć-1 1. Fałszywe końcówki (CCz) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted November 27, 2020 Report Share Posted November 27, 2020 11. napisy końcowe od twórców moda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArNie Posted November 28, 2020 Report Share Posted November 28, 2020 Szczerze mówiąc to aż mnie trochę dziwi, że nie ma tutaj historii Wstrząsa. Fakt, trochu chłop nabroił, no ale co miał zrobić... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted November 28, 2020 Report Share Posted November 28, 2020 Też mi brakuje w tej topce Wstrząsa. Jedna z najtragiczniejszych postaci. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted November 28, 2020 Report Share Posted November 28, 2020 Kurcze jak niektórzy to rozkładają na czynniki pierwsze, filmiki i w ogóle Ja nawet połowy tych ksywek stalkerów nie kojarzę 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted November 29, 2020 Report Share Posted November 29, 2020 A dla mnie smutnym jest los tego stalkera ze zrzutu. Albo PSI promieniowanie, albo kontroler mu tak w głowie namieszał, że biedaczysko pamięta gdzie trzeba zajść, ale nie pamięta o spuszczeniu spodni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArNie Posted November 29, 2020 Report Share Posted November 29, 2020 A może ma po prostu z tyłu taki zameczek Do tego typu sytuacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow Posted November 29, 2020 Report Share Posted November 29, 2020 No to teraz moje babskie trzy grosze - śmierć Pantery. To bardziej moment niż los, historia czy dola. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted November 29, 2020 Report Share Posted November 29, 2020 Bezimienne trupy, szkielety, czaszki. Kim byli, jak tu się znaleźli, ile i czy w ogóle cierpieli zanim ty idąc przed siebie robiąc kolejne zadanie się nawet na nich nie patrzysz. Potem słyszysz w barach toasty za Wanię, Kostię, Stasa, Żorę ... , może ich znasz ale nie wiesz, że bezimienny trup, szkielet który służy za punkt orientacyjny to właśnie ten za którego wznoszą toast ci co przeżyli i nie wiedza gdzie jest jego ciało lub szczątki. Qui es Hominis. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Diegtiariow Posted December 8, 2020 Report Share Posted December 8, 2020 Śmierć Łukasza w Człowieczym Losie Powrót. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts