Gość Diegtiariow Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 10. Śmierć Kawalarza i Stoga (ZP) 9. Śmierć członka Czystego Nieba, który uratował Szramę (CzN) 8. Los szalonego stalkera (CCz) 7. Oddział Taczenko w przestrzennej anomalii (ZP) 6. Śmierć Kła (CCz) 5. Śmierć Drzazgi (ZP) 4. Śmierć Głuszca (ZP) 3. Los Ducha (CCz) 2. Śmierć grupy Diegtiarowa w tunelu Prypeć-1 1. Fałszywe końcówki (CCz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 11. napisy końcowe od twórców moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Szczerze mówiąc to aż mnie trochę dziwi, że nie ma tutaj historii Wstrząsa. Fakt, trochu chłop nabroił, no ale co miał zrobić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Też mi brakuje w tej topce Wstrząsa. Jedna z najtragiczniejszych postaci. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Kurcze jak niektórzy to rozkładają na czynniki pierwsze, filmiki i w ogóle Ja nawet połowy tych ksywek stalkerów nie kojarzę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 A dla mnie smutnym jest los tego stalkera ze zrzutu. Albo PSI promieniowanie, albo kontroler mu tak w głowie namieszał, że biedaczysko pamięta gdzie trzeba zajść, ale nie pamięta o spuszczeniu spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 A może ma po prostu z tyłu taki zameczek Do tego typu sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellow Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 No to teraz moje babskie trzy grosze - śmierć Pantery. To bardziej moment niż los, historia czy dola. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Bezimienne trupy, szkielety, czaszki. Kim byli, jak tu się znaleźli, ile i czy w ogóle cierpieli zanim ty idąc przed siebie robiąc kolejne zadanie się nawet na nich nie patrzysz. Potem słyszysz w barach toasty za Wanię, Kostię, Stasa, Żorę ... , może ich znasz ale nie wiesz, że bezimienny trup, szkielet który służy za punkt orientacyjny to właśnie ten za którego wznoszą toast ci co przeżyli i nie wiedza gdzie jest jego ciało lub szczątki. Qui es Hominis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Śmierć Łukasza w Człowieczym Losie Powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi