prozmus84 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Pamiętacie gdzie jest technik aby oddać mu narzędzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Baza Czystego Nieba na Bagnach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 W dniu 19.08.2020 o 07:12, leszek napisał: Baza Czystego Nieba na Bagnach. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Trochę filmików z prawdopodobnie tworzonej nowej wersji tego moda - znalezione na kanale Policaii na YT: Spoiler Gauss 3D: Spoiler 3D celowniki: Spoiler SEQ - coś związane z artefaktem: Spoiler Wiadro dla studni w grze: Spoiler Wiadro dla studni 2: Spoiler Wiadro - ustawienia w Actor Editor: Spoiler Robienie skał z linii: Spoiler Rozbijalne okno: Spoiler No Sun (Bez słońca) dla terenu: Spoiler Połączenie lokacji: Spoiler Dynamiczny stół: Spoiler Kolba z mutantami: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 w gruncie rzeczy oprócz może trochę więcej szpeja to mod potrzebuje tylko więcej questów pobocznych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Na pewno nie potrzebuje celowników 3D, które chrupią wesoło zasoby PC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Wie ktoś na jakich lokacjach szukać narzędzi podstawowych i precyzyjnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 (edytowane) Prozmus84 - tutaj masz przejście całego moda oraz film na wszystkie schowki: Spoiler Edytowane 2 Września 2020 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 23 minuty temu, vidkunsen napisał: Prozmus84 - tutaj masz przejście całego moda or film na wszystkie schowki: Pokaż ukrytą zawartość @vidkunsendzięki za linki. Pierwszy to około 19 minut początku a drugi to schowki ale niestety bez narzędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 @prozmus84 Tu masz komplet filmików, w nich znajdziesz potrzeby. https://www.youtube.com/watch?v=symfrBaNpPg&list=PL-69Slqqz25yXQOXeGCKPCwq2Y46ZYlDj&index=2&t=0s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 2 godziny temu, kondotier napisał: @prozmus84 Tu masz komplet filmików, w nich znajdziesz potrzeby. https://www.youtube.com/watch?v=symfrBaNpPg&list=PL-69Slqqz25yXQOXeGCKPCwq2Y46ZYlDj&index=2&t=0s @kondotier dzięki za link, ale w nim nie ma schowków z narzędzi podstawowymi i precyzyjnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 5 godzin temu, prozmus84 napisał: Wie ktoś na jakich lokacjach szukać narzędzi podstawowych i precyzyjnych? Szukałeś w tych miejscach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Dodałbym, że czasem w chaszczach, przy kamieniach, niedaleko w/w wieży też można zamiennie trafić na w/w narzędzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 @Anton Gorodecki , @vidkunsendzieki za wskazówki. Wieczorem sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Cześć Panowie,chcę zassać moda Martwe Miasto Przełom a nie mogę bo na Janku mam zapełnione i nie wiem jak usunąć,Link z Gogle nie działa a jak pobiorę od Ruskich aplikacji exe nie da się wcale odpalić,wyskakuje bląd etykiety woluminu.Pomożecie coś zaradzić Panowie,wczoraj skończyłem AZM więc pasowałoby coś z Zewu Prypeci pokazać na kanale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Wersja 3.0 z GD do pobrania STĄD. @FilmisterPL wszelkie pytanie odnośnie moda proszę kierować tutaj, tzn. w temacie z modem - nie w dziale "Nowe Mody". Edyta: Link do GD wygląda ok, ponieważ go poprawiłem Zostawiłem nawet notkę (na samym dole). Dziękuję, nie ma za co Edyta 2: Właśnie z ap.prp.ru pochodzi ten link. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Ok dzięki,już rozkminiłem moda ale kłaniam się za pomoc,zapodam LINKA w materiale jaki zaraz nagram na kanal by widzowioe wiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 @FilmisterPL to wejdź na swoje konto na jandeksie, wejdź na swój dysk i wywal parę modów co już wcześniej na niego wrzuciłeś. A link do GD wygląda ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Wlaśnie to zrobiłem,pomęczyłem się trochę i kłopot z głowy.Problem rozwiązany.Temat zamykam.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 @Anton GorodeckiGorodecki A bo ja przed chwilą na ap pro byłem i sprawdzałem jaki tam jest @FilmisterPL a jak kasować z jandeksa to @kondotier kiedyś z obrazkami tłumaczył nawet nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makabra112 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Hej Panowie nie wiem o co chodzi. Gram w 3.0 jestem w Limańsku. Wybiłem wszystkich monolitowców z grupą stalkerów zakotwiczyli w budynku 37 i się nie ruszają , pod antenami nie ma żadnego trupa który ma mieć kartę . Nie wiem o co chodzi . Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 @makabra112 Bo trup nie leży bezpośrednio pod antenami, ale w podziemiu. Gdzieś w połowie anteny masz beczki stojące na deskach. Odturlaj je jak najdalej od tych desek, aby po ich zniszczeniu nie wpadła Ci jakaś do wejścia. Zejdź na dół. Trupa łatwo znaleźć. Zabierz kartę, i pootwieraj te włazy które można. Ale do tuneli nie wchodź. Właz musi być otwarty, abyś mógł tu wrócić, po znalezieniu innego trupa z kartą do zbrojowni. Po otwarciu włazów wracasz do fontanny. Tam idziesz do piwnicy z zamkniętymi drzwiami. Więcej nie powiem, nie popsuję Ci zabawy. A będzie jej sporo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makabra112 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 3 godziny temu, kondotier napisał: @makabra112 Bo trup nie leży bezpośrednio pod antenami, ale w podziemiu. Gdzieś w połowie anteny masz beczki stojące na deskach. Odturlaj je jak najdalej od tych desek, aby po ich zniszczeniu nie wpadła Ci jakaś do wejścia. Zejdź na dół. Trupa łatwo znaleźć. Zabierz kartę, i pootwieraj te włazy które można. Ale do tuneli nie wchodź. Właz musi być otwarty, abyś mógł tu wrócić, po znalezieniu innego trupa z kartą do zbrojowni. Po otwarciu włazów wracasz do fontanny. Tam idziesz do piwnicy z zamkniętymi drzwiami. Więcej nie powiem, nie popsuję Ci zabawy. A będzie jej sporo. Ok dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 @makabra112 Nie cytujemy wpisu, pod którym dajemy odpowiedź. Tego forumowicza do którego się zwracasz, wywołaj takim zabielonym nickiem jak Twój. Robisz to tak : wpisujesz małpę=@ i bez odstępu piszesz jego ksywkę. Pojawi się rozwijana lista i po kilku znakach na niej wyświetli się chciana ksywka. Klikasz w nią i gotowe. Ale możesz też tylko podziękować znakiem reputacji. Turyści dostali ostatnio prawo do dwóch reputacji na dobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Uniwersalny detektor: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi