adam9797 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Witam mam pytanko gdzie stalkerze martwe miasto znajde artefakt śmigło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 @adam9797 masz temat moda to w nim pytaj, a nie robisz po kilka tematów o tych samych nazwach i pytasz o różne rzeczy. Poprzenosiłem. Niezupełnie to co potrzebujesz. Tu masz np post z wersją moda ze spawnerem (14gb) i info żeby zrobić sobie śmigło bo gdzie szukać to na razie nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Można prosić link do gry, bo nie można pobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 @vojtas040 a z googla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Z GD można. Tak samo jak i Torrenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Witam ... dzięki za odpowiedz dziś ruszyło z google, a z torrenta do tej pory nie chce wystartować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 @vojtas040 I wszystkie torrenty chyba też padną przez RuNet. Bo do pobierania z nich, potrzebne są pojedyncze komputery, do których nie będzie dostępu. A tych podpiętych do internetu, może dla danego moda nie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Nowy materiał z prezentacją rozgrywki oraz Kordonu: Spoiler Prace nad nową wersją moda są już na końcowym etapie. Podobno mod zostanie wydany po premierze Labiryntu. Źródło: [KLIK] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Witam, dopiero jestem na początku tego moda i trafiłem na wariant dokumentu w Parowie w Opuszczonej Wiosce - chyba, bo na moście w skrytce była tylko amunicja. Może ktoś wie gdzie jest ten dokument. Z góry dziękuję za każda podpowiedz. Gram w 3.0. Już nieaktualne była druga skrytka pod mostem z dokumentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Witam ponownie, poczytałem zawartość forum i wydaje mi się, że gram jednak w 3.01 (był bizon w chatce na Agropromie). Mam problem z celownikami nie działa autonamierzanie - była już o tym wzmianka. Namierzam lornetką tam tylko działa detekcja i dopiero później celuję mniej więcej snajperką. Ale jestem przed Szpitalem i tu już masakra. Może wie ktoś czy problem celowników został rozwiązany jakim fixem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Sam sobie odpowiem trzeba wyłączyć w opcjach gry celowniki 3d i wtedy nie ma problemu z autonamierzaniem - może się komuś przyda to info. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi