Hrothgar Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Z detektorem swaróg możliwe jest znalezienie kombinacji artefaktów (o ile mnie pamięć nie myli) o nazwie Błona i Wiatraczek. Wiatraczek za 3 promieniowania daje 30kg udźwigu , zaś błona daje solidne bonusy oprócz -5 promieniowania. Dwa takie artefakty każdy i bez ezgo ma się doskonały udźwig, z najlepszym, prypeciowym egzo ma się 170 kg. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 210kg - 260kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Ty chodzisz praktycznie tylko z wiatraczkami jak widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Gram na tzw. wolnej grze, zwiedzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 (Nieobowiązkowy) Fiks 3.0 do pobrania stąd => Podziękowania dla autora moda za cynk Dodaje do asortymentu Kartografa (po znalezieniu ośmiu dokumentów) karabin SG 550 Sniper (unikatowa broń, nie występująca wcześniej w modzie). Fiks 2.0 naprawia stabilny wylot w Dolinie Mroku, przy próbie oddalenia się od bazy bandytów, poprawiono niektórych handlarzy (zapewne chodzi tutaj o ich asortyment), poprawiono położenie granatu F1 w trakcie rzucania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerdhard Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 @Anton Gorodecki rozumiem że nie trzeba nowej gry do tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Gerdhard - Policai nic nie napisał o tym, że by grać po wstawieniu 3 fiksa od nowa: https://ap-pro.ru/forums/topic/446-stalker-dead-city-breakthrough-v30/?tab=comments#comment-593 https://vk.com/club185356444 https://ap-pro.ru/forums/topic/446-stalker-dead-city-breakthrough-v30/page/2/#comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerdhard Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 @vidkunsen Dziękuje bracie Stalkerze, póki co gram i bez wywaleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 @Gerdhard Mod jest świetnie zoptymalizowany i jak nic w nim nie będziesz grzebał, to tak będzie bez wylotów do samego końca. A na Twoje pytanie o widowiskowość zdarzeń w modzie. Jeszcze nie raz znajdziesz się w sytuacji, gdy wstrzymasz się z akcją, aby napawać wzrok widokami i klikać F12 dla ich upamiętnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerdhard Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Panowie dokładnie tak jest ..ściągnąłem ANOMALY bo an nią czekałem ..ale póki nie skończę tego moda to Anomalka poczeka grzecznie na swoją kolej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Namówiliście mnie - ściągam właśnie z Yandiego i wieczorem instaluje - zobaczymy jak się znowu biega w zonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerdhard Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Bracia Stalkerzy poratujcie w którym miejscu znajdują się dokumenty w podziemiach Agrompromu ,błądzę po podziemiach jakieś 2h :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 @Gerdhard Odpowiedź hurtem i na zapas. Na filmiku wszystkie dokumenty. http://www.youtube.com/watch?v=ELohJkU76Zs 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerdhard Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Hej Bracia Stalkerzy tak sobie myślę przemierzając Martwe Miasto że tak powiem biednie z questami , zadania głownie opierają się na bieganiu za dwunastoma częściami raportu i nic poza tym, no przepraszam mam dodatkowy quest na dwa legendarne artefakty Jaka jest Wasza opinia na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 @Gerdhard Trochę zadań mogłoby być, ale ja lubię chodzić po Zonie, więc ta pusta mi nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Gerdhard - jeśli w martwym mieście brakuje ci zadań to zrób tak jak ja często robię - podejdź do chat na skraju miasta tylko z nożem i zabaw się w berka z mutantami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 @Gerdhard Już o tym było, że autor moda planował go z zadaniami pobocznymi. Ale nie znalazł chętnych do ich zrobienia. A zaczątki są. Oprócz artów dla Doktora, na Bagnach można załapać się na zadanie o narzędziach. Żadnych naprowadzeń. Przypadkowe znalezienie jednych wywołuje łańcuszek. A w MM, powojowałeś o halę sportową? Znalazłeś nieczynne laboratorium? Teraz kiedy mod już jest ogólnie dostępny, może znajdą się tacy, co mu dorobią nowe zadania, a nie przekleją takie z podstawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Jest w Limańsku zadanie (bez nagrody) na przebicie się z grupą Stalkerów do domu przy anomalii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 To zadanie ma dwa rozwiązania. Pomóc im, lub odmówić. Efektem jest ich odmienne zachowanie po dotarciu do anomalii. Jakie, nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerdhard Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Dziękuje Bracia Stalkerzy już mi w głowie rozjaśniliście wracam więc do Zony dalej ją zwiedzać i mentalnie szykując się na Anomaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arisaka Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 W dniu 29.07.2020 o 20:44, kondotier napisał: @Gerdhard Odpowiedź hurtem i na zapas. Na filmiku wszystkie dokumenty. http://www.youtube.com/watch?v=ELohJkU76Zs Dzięki za wrzucenie tego linku! Masę czasu spędziłem na wysypisku szukając dokumentu nr3.... Nigdy bym nie wpadł na to, że do tamtego budyneczku można wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) Mam kartę ale drzwi do laboratorium się nie otwierają ,czy coś przegapiłem ? Mam ładunki . Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez gucio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arisaka Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Podpowie ktoś w jakiej lokacji można znaleźć dokument No.2??? Odpaliłem ten filmik wyżej, ale jakoś nie kojarzę co to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Arisaka - to jest laboratorium w Ciemnej Dolinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arisaka Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 @vidkunsen Dzięki, jutro odwiedzę to miejsce :3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi