kondotier Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 @gucio46 O którym labie piszesz? Pod Limanskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) 10 godzin temu, kondotier napisał: @gucio46 O którym labie piszesz? Pod Limanskiem? Pod elektrownią .CEA-2 Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez gucio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerdhard Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Skończyłem mod ..naprawdę dobry z potencjałem jak szkoda że nie przeniesiono lokacji do Anomaly ...podziemia super..kuję w oczy jedynie brak większej ilość zadań , ale fakt faktem znów miło było pograć pewnym majorem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @gucio46 Jest to karta zabrana z NPCa na ostatnim dachu? A materiał wybuchowy znalazłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 33 minuty temu, kondotier napisał: @gucio46 Jest to karta zabrana z NPCa na ostatnim dachu? A materiał wybuchowy znalazłeś? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @gucio46 Popatrz od 16:30 i porównaj ze swoją grą. https://www.youtube.com/watch?v=bmvBm8LY12U 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arisaka Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) Dzisiaj takie coś znalazłem Nigdy nie widziałem tyle artefaktów (7 sztuk) w jednym miejscu Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez Arisaka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 I to na Wielesie, heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arisaka Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, Hrothgar napisał: I to na Wielesie, heh. @Hrothgar Na "Swarog"u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Swoją drogą dosyć szybko można znaleźć model Elit. Poszukaj mojego posta o tym , jeśli nie chcesz czekać aż do Limańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Hejka, czy mógłby ktoś zrobić reupload fixa na wyloty w Mrocznej Dolinie? Link do yandexa jest martwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 @Gatzek To chyba ten. Фикс 2.0.rar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Kumulatywna poprawka (fiks) 1.0 do pobrania stąd => (25,3 kB). Nowa gra nie wymagana. Poprawka dla silnika (x64) do pobrania stąd => Nowa gra nie wymagana. Należy wyczyścić folder shaders_cache po instalacji poprawki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Dzięki chłopaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Przepraszam za post pod postem ale edycji tego wyżej pewnie nikt by nie zauważył. Takie trochę lamerskie pytanie - gdzie są na kordonie pijawki, które mamy wybić na samym początku gry? Za cholerę nie pamiętam gdzie był ten schowek Striełoka. Edit: @Protean dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 (edytowane) @Gatzek Są za nasypem kolejowym, po prawej stronie w budynkach. Tam gdzie w podstawce ratujemy Lisa. Edytowane 8 Sierpnia 2020 przez Protean 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 (edytowane) Gdzie są te arsenały monolitowcow i najemników bo za cholery nie mogę znaleźć ? Wejście do podziemi limanska gdzie jest. Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez gucio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 @gucio46 Dokładne naprowadzenie na ten arsenał dostajesz dwukrotnie. Raz, biorąc od Woronina zadanie na specjalną broń, którą jednak trzeba będzie mu oddać i drugi raz od Kartografa, już bez żadnych obciążeń. A gdzie są wejścia, masz w temacie dokładnie opisane ze zrzutami, wszystkimi niuansami i zawikłaniami do jego odnalezienia. Wejść jest kilka, ale nie z każdego można skorzystać od razu. Potrzebny cały ciąg działań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Gucio46 - wejśc do podziemnych korytarzy jest 4. Limańśk - 2 - koło fontanny i przy antenach, 1 - Rudy las - przez sztolnie oraz Martwe Miasto - kanał koło drogi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 3 godziny temu, vidkunsen napisał: Gucio46 - wejśc do podziemnych korytarzy jest 4. Limańśk - 2 - koło fontanny i przy antenach, 1 - Rudy las - przez sztolnie oraz Martwe Miasto - kanał koło drogi. Mam chyba pecha w tym modzie do CEA-2 laboratorium nie mogę się dostać choć mam kartę i ładunek a w tym pod antenami tez a kartę znalazłem ,idę połazić obok fontanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 @gucio46 A masz wszystkie dokumenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arisaka Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Na wstępie chciałbym serdecznie podziękować @Anton Gorodecki za spolszczenie moda, a także wszystkim stalkerom z tego tematu( wybaczcie, ale nie będę każdego z Was ping'ował ) Dzisiaj właśnie ukończyłem owego moda. Bardzo dobrze mi się w niego grało, patrząc też na długą przerwę od serii. Modzik godny polecenia, stabilny i spoko zoptymalizowany. Podczas rozgrywki rzuciło mi się kilka elementów na minus jak np: OP snorki, czy trochę słabe DMG broni. Z drugiej strony ogromny plus za dobrze schowane skrytki i ich zawartość! Sam przyznam, że szukając wszystkich dokumentów nie raz musiałem lukać na filmik ( np skrytka dokumentu na wysypisku D: ). Szkoda też, że nie ma zbytnio misji pobocznych- te mogłyby jeszcze bardziej wzbogacić moda o zawartość. BTW, w lokacji CEA jest przednia zabawa z Monolitem, gdzie dostajemy z RPG z chorych odległości i jesteśmy zabijani od razu :DD Bonusik dla początkujących, którzy chcą się w szybki sposób wzbogacić: Spoiler W lokacji Dolina Mroku (północna placówka) znajduję się "baza" bandytów. Są oni do gracza neutralni do póki nie wejdziemy do teren owej placówki. Warto tam zajrzeć i wykosić wszystkich, gdyż znajduję się tam handlarz, który w swoim EQ powinien posiadać kilkanaście artefaktów- wystarczy go sprzątnąć i zabrać artefakty. Ważne jest, aby zabić handlarza na końcu, gdyż w modzie bardzo szybko znikają ciała :/ Z tego co pamiętam to on nawet nie będzie do nas strzelał, tylko stoi jak słup za barem. Nie wiem czy ja tylko tak miałem, ale nieźle się obłowiłem na jego zabiciu. Swoją drogą w placówce jest także handlarz bronią ( budyneczek prawie na środku) i z niego też można dobry loot pozbierać. Akurat ja miałem taki przypadek, że ten dzban wyskoczył na mnie z RPG D: Także warto sobie zrobić zapis przed wejściem tam i mieć szczęście, aby jego zwłoki padły blisko okienka, by go przeszukać. Ja zrobiłem to tak, że sprowokowałem go do wystrzału z RPG i akurat podleciał blisko okienka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 @gucio46 Pytanie @Protean bardzo istotne. Bo tylko brak dokumentów może stać na przeszkodzie. Jak pod antenami zabrałeś kartę z naukowca, to otworzyłeś jeden z włazów? To istotne, dla dalszego chodzenia po tych podziemiach. Tylko otwierasz i nie wchodzisz. A co Cię czeka przy fontannie masz tutaj: Wejście do zbrojowni jest konieczne tylko przy zadaniu Woronina. W innych przypadkach jest to tylko dozbrojenie GB. Ale skoro już byłeś na CEA i starasz się wejść do labu, ten sprzęt na nic Ci się nie przyda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 To jest chyba prawda teraz mam wszystkie dokumenty i idę do elektrowni . Dziękuje wszystkim za pomoc bo prawie zrezygnowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 @Arisakaz tego co zauważyłem to bardzo szybko znikają tylko ciała NPC, których zabiło się z dużej odległości (np. ze snajperki). Wystrzelałem tak na Bagnach najemników przy przejściu na Agroprom. Zanim zdążyłem dojść do ciał, to pozostała po nich tylko broń. Jeśli walczyłem na bliższym dystansie to ciała pozostawały znacznie dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi