OldMan Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) 22 godziny temu, NyXx1337 napisał: Podałby mi ktoś moda na udzwig do Call of Misery ???? Kiedyś postawiłem tego moda (wersja Call of Misery_1.0d_fix2) ale w niego nie gram więc musisz sprawdzić czy to zadziała. Trzeba podmienić dwa pliki na moje ustawione na 150 kg. Oczywiście zrób kopię swoich plików przed podmianą actor.ltx - ścieżka gamedata\configs\creatures system.ltx - ścieżka gamedata\configs Jeśli ustawiona waga nie będzie CI odpowiadać opiszę co w tych plikach trzeba zmienić. 6 minut temu, Paranoia napisał: Tu szczerze nie ma zdania, taki jest fakt, potwierdzany wiele razy, nawet na forum GSC. Pic polega na tym że ludzie dodają te komendy do launchera gry a nie xrengine i mają pretensje że nie działa :] Możesz mieć rację natomiast ja nigdy nie używałem spawnera do CoP i może stąd wynika moje zdanie Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1kz. Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Dnia 3.08.2017 o 10:40, kazik napisał: Kiedyś postawiłem tego moda (wersja Call of Misery_1.0d_fix2) ale w niego nie gram więc musisz sprawdzić czy to zadziała. Trzeba podmienić dwa pliki na moje ustawione na 150 kg. Oczywiście zrób kopię swoich plików przed podmianą actor.ltx - ścieżka gamedata\configs\creatures system.ltx - ścieżka gamedata\configs Jeśli ustawiona waga nie będzie CI odpowiadać opiszę co w tych plikach trzeba zmienić. Możesz mieć rację natomiast ja nigdy nie używałem spawnera do CoP i może stąd wynika moje zdanie Dzięki mordo tylko że chcę sobię zrobić na własne ale działa na ver 1.0c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 5 godzin temu, NyXx1337 napisał: Dzięki mordo tylko że chcę sobię zrobić na własne ale działa na ver 1.0c W sensie udźwigu wersja nie ma chyba znaczenia. Zmiany jakie trzeba wprowadzić w system.ltx: Zmiany jakie trzeba wprowadzić w actor.ltx: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1kz. Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 6 godzin temu, kazik napisał: W sensie udźwigu wersja nie ma chyba znaczenia. Zmiany jakie trzeba wprowadzić w system.ltx: Zmiany jakie trzeba wprowadzić w actor.ltx: Dziękuje bardzo <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artiem Diegtiariow Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Jest spolszczenie do Misery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Lubię ludzi, którzy nie używają wyszukiwarki, dlatego odpowiem na pytanie @Artiem Diegtiariow: jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis3111 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Witam. Wie ktoś może jak zmienić udźwig w tych plikach? actor.ltx system.ltx To najnowsza wersja CoM Edytowane 1 Października 2017 przez Gumis3111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiechu666 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Witam. Czy da się gdzieś znaleźć listę jakich piosenek użyli w radio w CoM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Przejrzyj pierwszy post tutaj: http://www.moddb.com/mods/stalker-misery/forum/thread/full-radio-playlist-the-33-stalker-cop-songs Co prawda to od Misery, ale w CoM są te same utwory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiechu666 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 No właśnie chyba nie. W CoM całe radio jest w ogóle bardziej rozbudowane (jakieś komunikaty itp). W CoM banan na mordzie mi się pojawił, gdy wchodząc do baru usłyszałem Keine Lust Rammsteina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Z okazji nowego roku twórcy CoM życzyli wesołych świąt, bla bla bla - wiadomo o co chodzi Ważniejsze jest jednak to, że prace nad modem ciągle trwają i coś tam się "post-release'owo" kotłuje, a efekty tego mamy dostać w bliżej nieokreślonej przyszłości, ale najpewniej jeszcze w 2018 roku. Na razie nie ma więcej szczegółów, ale widać, że autorzy nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa... To chyba dobra wiadomość, nie? Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Rywale CoMa również nie powiedzieli ostatniego słowa - mówię o pojawiających się ostatnio "klonach" tego moda. Szykuje się ciekawa konkurencja, z korzyścią oczywiście dla graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) Dnia 30.03.2017 o 03:33, Junx napisał: @diabelek00013 jest gotowe, tylko nie dodane. zew_nedzy_beta_update.7z Jak niby mam pobrać to spolszczenie kiedy nie jest ono przeznaczone do pobrania dla normalnego użytkownika? Jakieś uprawnienia mam mieć czy co? Edytowane 22 Stycznia 2018 przez Pure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Z dysku Google trzymaj - https://drive.google.com/file/d/0B7hSR7p9XJOmOC16NS1zdUpJVE0/view?usp=drivesdk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiechu666 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 To spolszczenie jest do Call Of Misery czy też do dodatku last day 1.3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Polonizacja podlinkowana przez @Junxa jest przeznaczona tylko do moda "Call of Misery". "Last Day 1.3" posiada zarówno rosyjską jak i angielską wersję językową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProMiki2001 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Ostatnio Pobrałem I pytanie Udoskonala ktoś Spolszczenie Do Nowszej Wersji Moda ??? Bo jak tak To życzę mu Dobrej i owocnej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Autor nie przed chwilą udostępnia pierwszy krótki teaser/gameplay od 4 miesięcy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elgyd Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Spolszczenie jest do jakiej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terixo Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Witam. Mam mały problem po instalacji wersji 10c gra nawet sie nie uruchamia ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 @Terixo pobrałeś repack CoM czy tylko jego instalkę, którą nakłada się na pliki CoCa? W logu nic nie ma? Tutaj do pobrania repack w wersji 1.0d z fiksem 2 -> http://www.moddb.com/mods/stalker-com/downloads/com-english-standalone-10d-fix2 - wystarczy ściągnąć, rozpakować i uruchomić z Call of Misery.exe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terixo Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 (edytowane) Linki wyżej nie działały do łatki ale już pobrana. Niestety ale nie wiem czemu nie mogę odpalać na ustawieniach direx większych niż zwykła 8 widocznie sprzęt za słaby :/ Po wklejeniu łatki gra się odpala lecz po chwili komunikat i ciach rozszerzenie .exe znika Edytowane 29 Marca 2018 przez Terixo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max Payne Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Czy komuś działa opcja "portrait by outfit" tak jak należy ? U mnie po każdej zmianie poziomu lub ponownym wczytaniu gry portret wraca do tego wybranego w menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 @Max Payne Czy próbowałeś wybrać ów opcję i zrestartować grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi