Stanley Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 jakie są wymagania systemowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Nie znalazłem nigdzie wymagań systemowych. Na pewno działa na W7 i W10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Stanley: Системные требования: Операционная система: Windows XP /Windows Vista /Windows 7 /Windows 8.1 / Windows 10 Процессор: Intel® Core™2 Duo 2.4 GHz / AMD Athlon™ X4 Оперативная память: 2 Гб (и выше) Видеокарта: 512 Mb - 1024 Mb / nVIDIA® GeForce™ / ATI Radeon® Звуковая карта: Звуковое устройство, совместимое с DirectX® Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 dzięki wielkie kol. vidkunsen. Mam nadzieję że polezie na moim XP 32-bit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Nie widzę bronni ani celownika co może być tego przyczyną ,po reinstalacji moda( pierwsza instalacja wywalała mi się po rozwaleniu teleportu na lotnisku , tu bron była widoczna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 @gucio46 a w opcjach gry nie było czegoś takiego jak "pokaż broń" albo "ukryj broń" i odpowiednio zaptasz albo odptasz opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) Zero reakcji na przyciski, nie widać trupów choć kropki as . Edytowane 28 Lutego 2021 przez gucio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 4 godziny temu, gucio46 napisał: Nie widzę bronni ani celownika co może być tego przyczyną ,po reinstalacji moda( pierwsza instalacja wywalała mi się po rozwaleniu teleportu na lotnisku , tu bron była widoczna ) W modach do S.T.A.L.K.E.R.-a wszystko jest możliwe, więc nie ośmielę się strzelać co może być przyczyną tego problemu. Widok broni i celownika można zmienić komendami w konsoli, odpowiednio: hud_weapon [on/off] hud_crosshair [on/off] 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Mam zadanie odnaleźć plecak w legowisku 4 pijawek, ale nie mogę ich przejść. Mieliście z tym probem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 @prozmus84 Patrz od 8 min. https://www.youtube.com/watch?v=dMFfcUOX0Y8 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 W dniu 28.02.2021 o 16:10, gucio46 napisał: Zero reakcji na przyciski, nie widać trupów choć kropki as . U mnie znowu nie reaguje na przycisk od PDA oraz nie mogę zrobić szybkiego zapisu, tylko twardy przez menu, ocb z tym? wie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 dobra u mnie się wyjaśniło, myszka mi się popsuła, przestały działać boczne przyciski które odpowiedzialne były za szybki zapis i PDA, no tego to się nie spodziewałem, myszka wcale nie najtańsza bo prawie stówę kosztowała a nawet roku nie ma, szok jak dla mnie, co oni teraz za szajs robią?😳 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 33 minuty temu, cez137 napisał: myszka wcale nie najtańsza bo prawie stówę kosztowała a nawet roku nie ma, szok jak dla mnie, co oni teraz za szajs robią?😳 A człowiek ma 10 letniego 4techa co 20 zł wtedy kosztował i nie do zarypania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 @DaarMoo Trochę trwało od wpisu, ale tu nie zaglądałem. Nie musisz przypuszczać, że autor moda na tym co udostępnił, skończył pracę nad modem. On o tym oficjalnie powiadomił i z żalem stwierdził, że to z przyczyny braku kogoś, kto by zrobił resztę fabuły. Scenariusz mieli, ale "robotnika" brakło. Dał też oficjalne przyzwolenie każdemu, kto fabułę moda dokończy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 @kondotierdziękuję za link - udało się. Mod bardzo przyjemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Macie może jakiś film odnośnie przejścia tunelami na lotnisko. Błąkam się po nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 @prozmus84 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 @tom3kb Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Na stronie moda pojawił się taki ładny obrazek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Lepszą wiadomością byłoby pokazanie brakujących części fabuły. Bo zrzut, jak sądzę jest z lokacji na której nie ma prawie nic do roboty, a widać rozmach na większą akcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Czyli chyba powoli ktoś coś dłubie z tym modem dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Możliwe, ale znów nie tam gdzie trzeba. Mod nie potrzebuje nowych modeli i animacji, ale dalszej części scenariusza. Te modele i animacje jakie w nim są, są wystarczająco "piękne" i naturalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Kolejny filmik z prac. Tym razem listki pływające po wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 😭 A gdzie jest nie dokończona fabuła 😡 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Wiedziałem, że ten news najbardziej spodoba się @kondotierowi 😈 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi