Skocz do zawartości

Powrót Legendy 0.9.2 - dyskusja ogólna

MaklerR

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • Meta zmienił(a) tytuł na Powrót Legendy 0.9.2 - dyskusja ogólna
  • 2 miesiące temu...
  • 11 miesięcy temu...

Witam. Czy mogę prosić o pomoc w sprawie pobrania spolszczenia? Po kliknięciu odnośnika strona wyświetla taki oto komunikat: "Ograniczenie dostępnego transferu" I dalej pisze coś w rodzaju, że moje pobieranie w kolejce przekracza limit dostępnego transferu dla mojego adresu IP i wyskakuje propozycja wykupienia transferu. A jak kliknę w końcu "kontynuuj pobieranie" po pominięciu tego wszystkiego, to pokazuje że się ściąga jakiś "New Folder.zip" i dalej nic się nie dzieje - na początku przez kilkadziesiąt sekund widnieje jakby prędkość transferu, a potem wszystko jakby zamiera i nie wiadomo czy coś się pobiera, pobrało... To "pobieranie" trwa już może z 15 minut i nie wiadomo dalej o co chodzi.

P.S. Jednak się pobiera, tylko baaaardzo wolno. Przez około pół godziny pobrało się 10% i na początku nie pokazywało czy cokolwiek się dzieje.

P.S. ale ze mnie cymbał. Czekam już chyba z godzinę na to cholerne spolszczenie a dopiero teraz zauważyłem, że była już o tym dyskusja i to tuż przed moim postem. A wszystko przez to, że szukałem w wyszukiwarce słowa "spolszczenie" i nie było żadnego rezultatu 😀 

Edytowane przez chszarz

• 1 rok później...

Pamięta ktoś jak się dostać do zbrojowni wojskowych?

Gdzie właściwie jest ta zbrojownia, mówię o tej bazie w lokacji kompleks medyczny, muszę mieć tą kartę kodową z opisu czy wystarczy umiejętność grabieży na 5 poziomie.Handlarza frakcji nigdzie nie widzę a wiem że trzeba go zabić, może leży na stosie trupów.Chyba że ta baza nie ma zbrojowni i jest jakaś inna:P

Co do moda to jeśli chodzi o freeplay to chyba mój ulubiony, postęp bywa wolny ale jest satysfakcjonujący, chodzenia jest sporo szkoda że nie ma kilku przewodników ale jakoś się przyzwyczaiłem, system rozwoju postaci bardzo ciekawy dziwie się że więcej modów tego nie implementuje.

Sorki za drugi post można ewentualnie tamten skasować albo złączyć.Pomoże ktoś ruszyć pewne zadania bo nie wiem za bardzo co zrobić, jestem w czystym niebie.

-Striełoka znalazłem ale nie mam z nim żadnego dialogu tyle cześć i nara.

-Z Sidorowiczem mam tylko zadanie żeby zostać jego cynglem i rozwalić jakiegoś stalkera ale raz je chyba wziąłem a potem odmówiłem i teraz wywala mnie do pulpitu jak próbuje jeszcze raz je odebrać, da się coś z tym zrobić?

-spełniacz życzeń zadaje mi ogromne obrażenia jak podejdę, co prawda mam teraz egzoszkielet ale nie wiem czy to pomoże może trzeba inaczej do tego podejść.

Wiem że dla Barmana też jakieś szukanie dokumentów powinno być ale mi daje tylko powtarzalne zadania.Byłem chyba tylko w x-16.

Raz przeinstalowałem moda bo miałem jakiś błąd przy uruchamianiu ale przekopiowałem zapisy, może to coś skopało.

sta.jpg

xray_daner.log

Edytowane przez Daner