cez137 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 @kondotier 22 godziny temu, kondotier napisał: Chłopie, na litość boską ! Wiedzieć gdzie ten plik jest, to podstawowa wiedza przy stawianiu modów No dobra zapomniałem, biję się w piersi 😉 Dziś uruchomiłem i jest ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Takie okienko pojawia mi się jak próbuję włączyć grę. Wczoraj działało wszystko dobrze, dzisiaj próbuję włączyć i error. Co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 @Wania Kindżał usuń ten wredny user.ltx i smerfuj dalej w Zonę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Dzięki! Właśnie Gaussa zdobyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Kolejny błąd. Kiedy jestem na Jantarze, gra wyrzuca się do pulpitu a ostatni save nie działa. Po próbie wczytania jest normalnie pasek idzie do końca, ale zamiast napisu ,,wciśnij dowolny klawisz'' itd... jest Fatal Error. Dodaję log. xray_user.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szramowski Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 (edytowane) Ma ktoś linka do spawnera ? Wciskam ESC i S i nie działa. Edit Już nie ważne ogarnąłem to czytając jeden wątek na forum. Edytowane 5 Marca 2023 przez Szramowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalkerZrusi Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Cześć! Ma ktoś spolsczenie i mógłby je podesłać? Niestety nie mogę pobrać z MEGA. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego @StalkerZrusi hmmm🤔 mi pobrało bez problemu, trzymaj. 276.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego (edytowane) Witam. Czy mogę prosić o pomoc w sprawie pobrania spolszczenia? Po kliknięciu odnośnika strona wyświetla taki oto komunikat: "Ograniczenie dostępnego transferu" I dalej pisze coś w rodzaju, że moje pobieranie w kolejce przekracza limit dostępnego transferu dla mojego adresu IP i wyskakuje propozycja wykupienia transferu. A jak kliknę w końcu "kontynuuj pobieranie" po pominięciu tego wszystkiego, to pokazuje że się ściąga jakiś "New Folder.zip" i dalej nic się nie dzieje - na początku przez kilkadziesiąt sekund widnieje jakby prędkość transferu, a potem wszystko jakby zamiera i nie wiadomo czy coś się pobiera, pobrało... To "pobieranie" trwa już może z 15 minut i nie wiadomo dalej o co chodzi. P.S. Jednak się pobiera, tylko baaaardzo wolno. Przez około pół godziny pobrało się 10% i na początku nie pokazywało czy cokolwiek się dzieje. P.S. ale ze mnie cymbał. Czekam już chyba z godzinę na to cholerne spolszczenie a dopiero teraz zauważyłem, że była już o tym dyskusja i to tuż przed moim postem. A wszystko przez to, że szukałem w wyszukiwarce słowa "spolszczenie" i nie było żadnego rezultatu 😀 Edytowane 24 Lutego przez chszarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego @chszarz u mnie na telefonie pobrało w moment, wrzucam dla pewności, choć pewnie już masz. 276.zip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Dzięki, mam już. Z Twojego linka (którego nie zauważyłem) pobrało się w kilka sekund. Słabo te serwery w tej Prypeci działają... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi