Hobby Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Tak bohužel.Musím začít znovu.Sidor zadání nemá. Začnu znovu a lépe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 @Hobby - No to tym razem powodzenia i życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 No i tyle: Mod ukończony. Jeśli być szczerym to pierwszy raz ukończyłem CoC, żaden inny dodatek nie wciągnął mnie na tyle. Mam nadzieję że kolejna wersja przyniesie jeszcze więcej zadań bo te, które mod oferuje na ten moment, dość szybko się wykruszają. Na koniec dawka screenów: Spoiler 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 W jaki sposób można odpalić samochód ? Próbowałem w opcjach, ale nie widzę możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 @Agrael klawiszem pod którym masz przypisany detektor. Jak nie zmieniałeś ustawień to będzie "O". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 [CoC] "Some Things For Sin 2.0". W najnowszej odsłonie dodano również zadania dostępne na początku gry, jak i po osiągnięciu pułapu reputacji 5000 Dodano nowy unikalny Gauss na ładunki grawitacyjne z artefaktów, i kilka innych drobiazgów. Najnowsza wersja moda przeznaczona dla LR 0.8+FIX 6: https://drive.google.com/file/d/1ilvVNMFKZPO7246gs7y5NGfPjaN5WLQn/view NOWA GRA WYMAGANA Oddzielny temat o modzie na Forum: ŹRÓDŁO: https://vk.com/legendreturns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Sabat Grzeszników.... Screeny pochodzą z: https://vk.com/legendreturns Dziś mija dokładnie rok od premiery pierwszej wersji moda; Niebawem pojawi się wersja "ukończona" 0.8 - trzy pełne linie fabularne, plus zadania poboczne. Co do dalszych planów - wbrew temu co się piszą złośliwi: praca w toku - więc będzie więcej i lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Poniżej dwa niewielkie dodatki zmieniające wygląd menu oraz zwiększające rozmiar ikon w ekwipunku. Ich autorem jest towarzysz cari0us z portalu ap-pro.ru. Nowy wygląd menu prezentuje się tak: Spoiler powiększone ikony natomiast tak: INSTALACJA: wykonujemy kopie zapasową plików a następnie kopiujemy zawartość pobranego archiwum do katalogu gamedata ze zgodą na nadpisanie plików. LINK DO POBRANIA: oba dodatki są w jednym archiwum - https://yadi.sk/d/TfVvwBKF3R9Cqr lub https://mega.nz/#!dPAGRb5L!tmuDzg5WM2T71x-EC3-lVdbY8xGtjqlXX-0wGUpjSp4 ŹRÓDŁA: posty 3665 i 3712 z ap-pro.ru. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Dla tych co będą grali bez spolszczenia, podmiana tego pliku pozwoli im na zorientowanie się dokąd prowadzą teleporty w Tunelach pod Prypecią. Opisałem po polsku. DODANO: Pomyliłem mody. Patrz posty niżej. Tyle tylko, że już nie mam moda na kompie, a nie zapamiętałem ścieżki do jego katalogu. ui_icon_photo1.dds @cichy lub @Anton Gorodecki , możecie podać tę ścieżkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 @kondotier mapka zacna, na pewno się komuś przyda, ale niestety nie jest z Powrotu Legendy, gdzie Tunel Prypeć-1 (lub Podziemia Jupitera) posiada tylko jedno wejście i jedno wyjście. Jeśli chodzi o ścieżkę to będzie to gamedata/textures/ui. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 @Anton Gorodecki za wskazanie pomyłki. To mapka z UZI i zaraz ją tam wstawię. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Często są wyloty w tym modzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Nie mod jest bardzo stabilny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Stabilność moda jest taka sama jak STATSONA174 - czyli 100%. Nie miałem ani jednego wylotu, a 0.8 przeszedłem po Rus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Żebyś tylko wiedział gdzie bylem i co widziałem ! " Ukończyłem " Powrót Legendy. Grałem bandytami, a jak wiadomo oni nie posiadają linii fabularnej. Nie miałem także możliwości rozpoczęcia zadania, jakim jest " Dziedzictwo Zbieracza ". Ale mimo wszystko dobrze się bawiłem i zwiedzałem Zonę po swojemu. Udało mi się wyłączyć Mózgozwęglacz oraz emiter w X-16. Jak zdobyłem hełm psioniczy ? Zabiłem Krugłowa, a on miał go przy ciele. Drobnych zadań nie brakuje - możemy nająć się u danej osoby i wykonywać dla niej drobne zlecenia. Od zabójstwa po zbieranie PDA itp. Bardzo klimatycznym pomysłem twórców było dodanie sporej ilości przeróżnych notatek. Z miłą chęcią je kolekcjonowałem. Zwiedziłem wszystkie lokacje prócz laboratorium na Generatorach. Z jakichś przyczyn po wpisaniu kodu " 26041986 " drzwi się nie otwierają. Prawdopodobnie ma to związek z brakiem fabuły dla bandytów. Czekam z niecierpliwością na najnowszego patcha No i pozostało wrzucić trochę screenów z podróży po Zonie. Spoiler A tak kończą ci, którzy próbują się podszywać pod innych Spoiler 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Gratulacje DanieluSwoją drogą ciekawe co za łobuz umieścił tam tą ksywkę? Informacyjnie odnośnie polonizacji "Powrotu Legendy" - czekamy nadal na nową łatkę, aby zaktualizować, przetestować i opublikować polonizację. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonio78 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Witam.A gdzie jest polonizacja do tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 @bonio78 - W powijakach. Dnia 18.01.2018 o 17:48, Anton Gorodecki napisał: Informacyjnie odnośnie polonizacji "Powrotu Legendy" - czekamy nadal na nową łatkę, aby zaktualizować, przetestować i opublikować polonizację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonio78 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Super, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Polonizacja już jest gotowa, ale dopasowana jest do wersji 0.8 (trwają jej zamknięte beta testy). Czekam na wersję 0.8R, która ma wprowadzić wiele mniejszych zmian w modzie. Nowa wersja miała się pojawić po Nowym Roku, niestety prace nadal trwają. Proszę o cierpliwość. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Pierwsze zrzuty ekranu z nadchodzącej wersji 0.8R (chłopaki mieli egzaminy z tego co wyczytałem na stronie macierzystej moda): Spoiler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Na stronie, godzinę temu ukazały się kolejne nowe wiadomości z wersji odnowionej Legend Returns. Dotyczą tak strony uzbrojenia i technicznej, jak również 4 głównych wątków fabuły dla ugrupowań: Najemnicy, Ślimaki, Powinność jak i Grzech. Do tego dochodzą pomniejsze zadania dla Wolności i CzN , jak również odnowiony główny watek TAJEMNICA ZONY. W związku z tym zapowiada się smakowicie... . ŹRÓDŁO: https://vk.com/legendreturns 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Addon a niewielką wątkową linię dla CzN: Oróc tego dodane: -Normalna strata po NPC -Żywa Strefa -Bardziej niebezpieczni NPC " W archiwum są 2 katalogi, w jednej addon z pragnieniem, w drugi bez. Stawiać na czysty LR 0.8 + fix 6 LINK DO DODATKU: https://drive.google.com/file/d/1W0DnTcQXkJubu20Jp8rrnjLnqiMtLjqx/view Przypomnimy, że to już drugi fabularny addon dla LR. Amatorscy modderzy nie przestają nas pozytywnie zaskakiwać.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 @cichy Dodałem ten nowy addon do pierwszego postu bo tutaj to zniknie wreszcie (no i trochę bardziej po polsku go opisałem) A i ewentualne nowe wersje i patche będzie gdzie wrzucać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Postanowiłem zagrać jako ten "ZŁY". Finalnie jestem członkiem Grzechu. Mam maskę zmieniającą postać, idę po unikatowe egzo Grzechu - jest tylko jeden egzemplarz... Wykończyłem Powinność w Barze po zadaniu od Woronina - to była podpucha . Teraz podbijam Zonę z moimi nowymi "Braćmi" . Zadania na Bagiennego Doktora są normalnie dostępne, pomimo zmiany frakcji (patrz screeny). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi