Karozilla Opublikowano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja Niestety dalej to samo zainstalowałam na D tam gdzie mam gry juz nawet wyczyściłam dysk i ch*j xD a mam nowy komputer xD ja mam jakiegoś pecha no xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcx Opublikowano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja @Karozilla A powiedz jak wygląda fsgame.ltx Co tam masz wpisane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja prosze zobacz :3 fsgame.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcx Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja @Karozilla Czy odczytane z twojego profilu Pamięć RAM 4.00 to tak na poważnie jest ......czy nie zaktualizowane ? Zakładam, że w lokalizacji gry masz folder savedgames ? W folderze logss plik txt. trzeba zobaczyć , tam powinna być informacja czy gra zapisuje i wczytuje grę np. " Game marcx_quicksave is successfully loaded from file xxxxxx " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja Sprawdziłem linki i niestety niektóre padły. Brakuje dodatków: letnia roślinność, poprawki dot. Pijawek, poprawki dot. monitorów, poprawki dot. HUD, wypakowane configi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcx Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja Brak tych dodatków a w szczególności : wypakowane configi. 🔐 mogą powodować kłopoty z zapisami ❔❔ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja Zapisy działają muszę uruchamiać folderu grę bin, a pamięci musze dokupić bo nie stać mnie było na więcej po urlopie to ogarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 29 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października Ma ktoś jakiś patent na udźwig? Łatka zapostowana wyżej nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października Starika - spróbuj w gamedata pogmerać: confih - creatures - actor i system lub trajner. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl - 1.0006 9 Trainer.exe errata: config Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 29 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października @vidkunsen Trochę boję się odpalać tego trainera, wygląda podejrzanie. Na pewno dobry jest ten plik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano Środa o 18:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 18:01 U mnie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi