brix32 Opublikowano 21 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia (edytowane) Witam .Jestem przy zadaniu sejf na Szewczence - tam gdzie podłącza się trzy akumulatory. Jaka jet kombinacja włącz/wyłącz nieznane urządzenia, tak aby można było przejść anomalię i otworzyć sejf?. Gł. bohaterowi zabrakło wódki i ma problem z rozróżnianiem kolorów. Edytowane 21 Sierpnia przez brix32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Brix32 - tutaj wszystkie filmy: Tutaj film który cię interesuje, od 31:00: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brix32 Opublikowano 22 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) Witam i wielkie dzięki za filmy. Załapałem o co chodzi, ale niestety bez wódki się nie obejdzie - widok jest czarno-biały. Muszę gdzieś znaleźć wódkę. Edytowane 22 Sierpnia przez brix32 poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Pójdź do swojej bazy na tartak - liesopiłka, tam jest znachor, on ma wódkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia @brix32 też po tej lokacji latałem z czarnobiałym obrazem, dalej już tego problemu nie miałem, wódy było w opór, a nawet można ograniczyć alkoholizm bohatera ale to z fabułą zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brix32 Opublikowano 22 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Dziękuję za odpowiedzi. Ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz - znalazłem dwa paszporty nieżyjącego i mam pytanie, czy je trzymać? Będą do czegoś potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raizo601 Opublikowano 6 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września Witam. Mam problem ze spolszczeniem, zrobiłem wszystko tak jak było w instrukcji, efekt finalny załączam. Zew Prypeci Steam'owy, wersja gry się zgadza. Co jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września @Raizo601 to jest samodzielny mod, a nie do wrzucania na grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raizo601 Opublikowano 6 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 8 minut temu, tom3kb napisał(a): @Raizo601 to jest samodzielny mod, a nie do wrzucania na grę. Sory, chodziło o mod "Ocalały: Ucieczka z Zony" , za dużo kart otwartych miałem na kompie, i nie w ten temat poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brix32 Opublikowano 13 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września Witam. Mam problem z pobocznym zadaniem spuścizna - znalezieniem zwłok Muchoboja, niestety w miejscu za garażami w zakładzie utylizacji zgodnie z poradnikiem "Powrót do zony" tryb przygoda - zwłok Muchoboja nie ma. Przeglądam cały obszar zakładu utylizacji, ale zwłok Muchoboja nie ma. O co może chodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano Piątek o 21:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:43 Nie działa również po ponownej reinstalce. Co należy robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano Piątek o 21:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:49 @Wania Kindżał zainstalować odpowiednie biblioteki vc++, dla bezpieczeństwa ze stronki microsoftu albo jakiejś legitnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi