LisKot Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca @tomlopag Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca Ten skarb leży w plecaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca @Zwinny plecak jest ale pusty @tom3kb grałem na oświetleniu statyczny i może przez to plecak jest pusty, spawnera próbowałem ale zadanie się nie zalicza jak dodam sobie złote ruble. Pewnie pozostanie nie zaliczone, mam nadzieje że nie będzie to miało wpływu na dalszy ciąg fabuły. Dzięki Panowie @LisKotNie wiem czy to pomyłka ale ja pytałem o skarb łysego w pieczarze a Ty podrzuciłeś filmik z schowkami Kosti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca @tomlopag Dziwne podesłałem odpowiedni link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 13 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca Skarb znaleziony, dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek33 Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja STALKER op 2.2 . Mam prośbę gdzie znajdę podpowiedz do naprawy uszkodzonego PDA KROK PO KROKU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja @Darek33 przestał ci działać? Prawdopodobnie w Dolinie Mroku? Musisz dojść do Baru i tam na zapleczu u Barmana naprawisz u naukowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi