vidkunsen Posted February 28, 2022 Report Share Posted February 28, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted March 3, 2022 Report Share Posted March 3, 2022 Dorzucam poprawiony plik. Wydaje się, że wszystko poprawione, ale to tylko gra pokaże... sak_strings.xml W tym opku zastosowano blokadę dla tych, którzy zechcą podnieść sobie skok, ilość kasy, pozyskanie przedmiotu "lewą metodą", a nawet pojawienie się gracza w miejscu, gdzie w danej fazie gry, nie powinien być. Będzie trudniej dla niecierpliwych (ze mną włącznie 🤪). 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted March 3, 2022 Report Share Posted March 3, 2022 Muzykant: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted March 5, 2022 Report Share Posted March 5, 2022 Jeśli jest jeszcze plik (lub pliki) z trudniejszą zawartością, z dopisanymi liniami. to mogę to przejrzeć. Jakby co, to proszę wrzucić w tym temacie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted March 5, 2022 Report Share Posted March 5, 2022 Wszystkie antyczity i inne takie tam zabezpieczenia mozna obejść prostymi trikami, próbowałem i wiem z autopsji ale psuja rozgrywkę i znika element trudności. Monter konstrukcji na wysokościach: Nocny myśliwy: Anomalny wędrowiec: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 @vidkunsen może czegoś nie kumam ale po kiego tu wrzucasz te obrazki z osiągnięciami z moda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 Już je połączyłem, bo jeszcze się okaże, że @vidkunsen postanowi w każdym oddzielnym poście dawać obrazek z nowo zdobytego osiągnięcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 Podpowiedź - co zrobić by mieć dane osiągnięcie. Detektyw: Kurczatow - 37 - babiniec! ekipa pod ksywą Furie. Aby sie tu dostać trzeba porobic troche dla blondyny o ksywie Kuzkina Mać która jest na Kordonie. Jak odeprzesz atak najemników i bandytów to dostajesz misje od Katany do X- 14 oraz po likier od Wangi. p.s. jak dobrze powalczysz jako snajper i masz dryg do strącania śmigłowców to czeka cię tytuł Zenitczyk (ale jak pod ziemoa strącasz jakieś pojazdy to chyba masz w nagrodę tytuł - nadirczyk ). Za wybicie na Zatonie około kompani Wermahtu zostajesz partyzantem: Robiąc misje dla Woronina na 8 radioli - Kenwood - idziesz m.in.do Adrenaliny, ten kopsa misjke na 4 kurierów i plecak z anomalii. Bagna, Zaton i Jupiter - najpierw tunel potem bajoro. W bajorze niespodziewanka, anomalia która trzyma cie w miejscu, pomoc wezwana ale w między czasie takie fajne atrakcje jak przerosniete okonie. Za zniszczenie 150 zombiaków dostajesz przydomek Zombicyd!: Za 300 schowków - tropiciel: 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted May 21, 2022 Report Share Posted May 21, 2022 Po raz piąty 😁😁😁 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted June 4, 2022 Report Share Posted June 4, 2022 Farmaceuta - za 30 antyradów dla bramkarza w barze: Tytan - za zabicie 100 duzych mutantów - m.in. niby gigant, niedźwiedź itp.: Miłośnik chałatów - za ubicie 100 burerów: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łobuz Posted September 16, 2023 Report Share Posted September 16, 2023 Proszę o linka do poradnika bo obecne nie działają . Proszę o linka do poradnika bo obecne nie działają . Proszę o linka do poradnika bo obecne nie działają . Proszę o linka do poradnika bo obecne nie działają . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted September 16, 2023 Report Share Posted September 16, 2023 @Łobuz Przewodnik po OP-2.2 na forum Bar Reaktor - KLIK. Zadania cykliczne, wątki fabularne itp. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łobuz Posted September 16, 2023 Report Share Posted September 16, 2023 Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łobuz Posted September 22, 2023 Report Share Posted September 22, 2023 Okazało się że poradnik ma blokadę na tłumaczenie online . Może jakiś pomysł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted September 22, 2023 Report Share Posted September 22, 2023 @Łobuz Znam tylko poradnik do OP na Bar Reaktor. A napotkałeś jakiś problem w danym zadaniu? Bo najłatwiej (i najszybciej) szukać podpowiedzi na YT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łobuz Posted September 28, 2023 Report Share Posted September 28, 2023 Mógłbym prosić o linka do schowków Kosti bo sam nie potrafię znaleźć🥵 , w tym przewodniku😒 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted September 28, 2023 Report Share Posted September 28, 2023 @Łobuz Kordon: Spoiler Wysypisko: Spoiler X-18: Spoiler Agroprom: Spoiler Jantar: Spoiler X-10: Spoiler Magazyny wojskowe: Spoiler Radar: Spoiler Prypeć: Spoiler 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwinny Posted September 28, 2023 Report Share Posted September 28, 2023 tutaj jest dużo zadań https://op-2.fandom.com/wiki/Cumulative_Pack_2_Wiki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 Gdyby ktoś miał problem z plecakiem Kałmuka i granatem niespodzianką: Spoiler Działa, sprawdziłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomlopag Posted February 18, 2024 Report Share Posted February 18, 2024 Siema! Mam pytanie, czy ktoś się spotkał z teleportem obok trupa najemnika. W dziczy sprzątnąłem paru najemników i chcą sprawdzić wszystkie trupy nie mogę zbliżyć się do jednego bo włącza się teleport i przenosi mnie pod tunel ze spalaczem. Zaciekawiło mnie co ma w plecaku ten najemnik. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl_2024.02.18-12.07.mp4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted February 18, 2024 Report Share Posted February 18, 2024 Zadanie na zabicie jakiś ludków to nie jest ekipy któregoś z najemników? Wydaje mi się, że masz blokadę abyś nie uciekł z pola bitwy. Podejrzewam, że jak wybijesz wszystkich to teleport zniknie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomlopag Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 ok, sprawdzę przy następnej wyprawie do Dziczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomlopag Posted March 10, 2024 Report Share Posted March 10, 2024 Witam! Jestem 4 raz w pieczarze i za każdym razem szukam skarbu dla Łysego, w miejscu gdzie powinien być skarb nie ma dzbanka do rozbicia. Ma ktoś jakieś sugestie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted March 10, 2024 Report Share Posted March 10, 2024 @tomlopag przy spalaczach szukasz? Koło szkieletu? Nie grasz czasem na oświetleniu statycznym? Były porady, że jak go nie ma to trzeba wczytać zapis zanim wszedłeś do pieczary ale skoro już czwarty raz wlazłeś to 🤔 W ostateczności spawner. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwinny Posted March 10, 2024 Report Share Posted March 10, 2024 W op 2.2 skarb jest chyba w plecaku a nie dzbanku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts