wojtek121 Opublikowano 15 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja witajcie wie ktoś jak zrobić zadanie Po śiódme: nie kradnij ? bo nie moge znaleźć tego trzecego pda i pisze że gdzieś na obszarze platformy ale ja wszystko wyszukałem tam na rostoku i dalej nic ktoś mi pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makabra112 Opublikowano 24 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Panie i panowie proszę o pomoc . Gdzieś przegapiłem ten kawałek metalu monilitu. pomóżcie gdzie go znaleźć W dniu 15.05.2024 o 19:30, wojtek121 napisał(a): witajcie wie ktoś jak zrobić zadanie Po śiódme: nie kradnij ? bo nie moge znaleźć tego trzecego pda i pisze że gdzieś na obszarze platformy ale ja wszystko wyszukałem tam na rostoku i dalej nic ktoś mi pomoże ? poszukaj w krzaczkach małej skrzyneczki w okolicy tego gdzie znalazłeś karton z pda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Nie muszą być 3, mogą być 2 i kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi