gucio46 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) No to na pewno moja ostatnia zagwozdka :) nie mogę wyciągnąć żądnej broni po rozmowie zblaszakiem ?Nie lubię poradników co to za frajda z gry przechodzić ja na smyczy.Staram się grać bez nich . Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez gucio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 A podpowiedzi forumowiczów to nie poradnikowa "smycz"? Co za różnica, czy dostajesz podpowiedzi na raty, czy te raty wybierasz z poradnika.Ale skoro lubisz grać bez podpowiedzi, to nic o blaszaku Ci nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ale nie napisałem ze nie korzystam tylko ze nie lubię:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja mam takie pytanie:Po zrobieniu kwestu ;; Grzesznika; pognałem na ATP tak jak jest w poradniku: Niestety Grzesznik dynda pod powałą . Czytamy notatkę. W schowku Dziadka Szczukara na stryszku znajdujemy kolejną. Na mapie zaznacza nam 6 schowków. Najważniejszy jest ten w którym w Narodnej Soliance siedziała Mucha. Tam znajdujemy kartę do drzwi w labie X-10 i notatkę Ja po tym poszedłem na ATP i porozmawiałem z Krzemieniem na temat Kutwy - był wymieniany w jednym z PDA od bandytów. W naszym PDA pojawia się zakładka z trzema kluczami i portalem - to jak wynika ze zdjęcia w Szpitalu. Idziemy do Molocha.Niestety nie mam dialogu z Krzemieniem, czy aby coś nie pokręciłem?Czy mam iść do X-10 i nie przejmować się, że nie ma tego dialogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk38832 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Przechodziłem tego moda trzy razy i za każdym razem na Generatory docierałem inaczej,to znaczy że nawet jak zboczysz z głównej ścieżki fabularnej to prędzej czy pózniej mod i tak naprowadzi cię na własciwą ścieżkę.Z opisów innych wynika że ukończyli moda w jeszcze inny sposób. Tak więc jeśli ktoś Ci podpowie co Masz zrobic, to prawdopodobnie ukończysz moda w ten sam sposób co ta osoba, jeśli sam podejmiesz decyzje czy iśc do x-10 czy też nie, to może Twoja historja jeszcze coś nowego odkryje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) Serdecznie dziękuję. Panowie, jak znaleźć Kambodże, oblazłem kilka razy zaznaczone miejsca i gostka nie ma.Albo ja go nie umiem zlokalizowac, prosze o podpowiedz.. Problem rozwiązany, znalazłem. Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez bolo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speediee Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam Panie i Panowie :)A jak mam problem z zadaniem "Obowiązek powinnościowca".Załatwiłem bandziorów norzami ale nie wiem jak zaliczyć pkt.2 zadania tj. "Zlikwidować punkt handlowy bandytów na Roztoku" :| Są tam beczki więc wrzuciłem granat i poszły z dymem i tyle. Jakaś podpowiedź? :) EDYTA: Dobra... samo się rozwiązało jak wróciłem porozmawiać z Jakowlewem Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez speediee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Mam problem, wlazłem po raz pierwszy na radar i nigdzie nie widzę Rennesa.. Ktoś mi powie gdzie on powinien być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk38832 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Jest koło tunelu, do którego prowadzi ta droga za barakowozem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 (edytowane) Znalazłem ojca Witalija, porozmawiałem z Geigerem i skierowałem się do Agro, gadałem z Dead Manem, wlazłem do podziemi, idę do kryjówki Streloka a tam mina i dobrze zaopatrzony schowek, wychodzę i idę do jakiegoś wyjścia, które przenosi mnie do katakumb. Wychodzę i co dalej? Powinienem coś znaleźć w X-16 lub w podziemiach? Poszedłem jeszcze do X-18 i w sali z helikopterem są emisje psioniczne. Czy planowane jest zrobienie jakiegoś dobrego poradnika, jak to w przypadku innych modów Zaurusa? Edit:A co z tymi dwoma helikopterami od Coopera? Mam to jako zadanie właściwe. Edytowane 6 Września 2013 przez Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Adamie - problemy które masz, były wałkowane na trzech poprzednich stronach. A to wcale nie tak dużo. Gdybyś je przeczytał, nie byłoby pytań.A szczególnie kieruję Cię do posta #45. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Dobra, poradziłem sobie sam. Wystarczyło skręcić w prawo. A postów nie czytam, żeby nie nadziać się na jakieś spoilery, które zniechęcą mnie do grania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 A postawienie pytania na forum, to to samo co przeczytanie starego posta lub zawartości spoilera.Do spoilerów możesz nie zaglądać, Twoje prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Niektóre posty spoilerów po prostu nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil18S Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Witam Mam problem z zadaniem "obowiązek powinnościowca". Chodzi o to ,że zabiłem chrona i zadanie się zaliczyło potem zabiłem jego obstawę i ta część zadania się nie zaliczyła. Gdzieś na forum znalazłem save Yurka o nazwie "80 yurek" ale nie chce się wczytać tylko wywala do pulpitu. Czy mam cos źle zainstalowane? Proszę o porade co dalej robić bo nie wiem czy zadania Jakowlewa są obowiązkowe do wykonania i nie wiem czy grać dalej, żeby nie okazało się że mi się fabuła rypnie i nie będę mógł dokończyć moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) Jak aktywować radioskaner w X-10? Wrzucam go do paska i nic, klikam, przeciągam i nic. Próbowałem nawet starej sztuczki z Gaussem, aby otworzyć drzwi, ale cholery zamykają się.... Edit:Mógłbym chociaż poprosić o save'a z przejścia już do Martwego Miasta? Edytowane 9 Września 2013 przez Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk38832 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 @kamil18S. rozwal te beczki i wróc do zlecodoniawcy, czyli Jakowlewa.Czytajmy posty! bo prawie zawsz rozwiązanie swoich problemów można tam znaleśc.Rozwiązanie twoiego przypadku jest 8 postów wyżej. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Jeżeli chodzi o mój problem to raczej nic z tego. To prawda, że nie zabrałem radioskanera z X-18, tylko dostałem go później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil18S Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 @kamil18S. rozwal te beczki i wróc do zlecodoniawcy, czyli Jakowlewa.Czytajmy posty! bo prawie zawsz rozwiązanie swoich problemów można tam znaleśc.Rozwiązanie twoiego przypadku jest 8 postów wyżej. :yes:DZIĘKI ZA RADĘ :wallbash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 To na serio nie miałby kto sejva z początku trzeciego rozdziału? Ten radioskaner czy tam transmiter naprawdę nie działa. Czy popełniłem jakiś błąd? Spotykam w labku Żelazną Mordę, może to jest to? Po rozmowie z Niemcem w Prypeci nie pognałem za uciekinierami do CEA, tylko poszedłem szukać Grzesznika, czy to jest ta luka fabularna? Mod mi się spodobał i chciałbym go skończyć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 (edytowane) Sprawa jest prosta, jak aktywować te cholerne klucze w Szpitalu.. stoję kucam i gówno to daje, ma ktoś jakiś pomysł? Dobra problem z głowy. Wystarczyło na kuckach przejść przez każde z pół. Udało się aktywować ten portal. Ale zadanie z wioską Zombi to już przegięcie jest... mam 27 artów a Jemioł ma to w d.. i nie reaguje na to. Edytowane 12 Września 2013 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Ponawiam pytanie i odświeżam wątek: Jest ktoś w posiadaniu sejva z początku trzeciego rozdziału? Ewentualnie wie ktoś, jak aktywować radioskaner w X10, bo ten który mam nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Mam jedno pytanko. czy jest możliwość uruchomienia ciężarówki w czerwonym lesie u bandytów,i jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Adam - wkładasz skaner do pistoletowego slotu? On tylko tam działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 O kurnaaaa... a ja wkładałem na pasek artefaktów. Wypróbuję dzisiaj i dam znać, dzięki za odpis :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi