Skocz do zawartości

Oświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Z dniem dzisiejszym zakończyłem współpracę z forum stalkerteam.pl. Pomimo mojej prośby skierowanej do @portals i @Agrael dotyczącej usunięcia z forum stalkerteam.pl spolszczeń mojego autorstwa ww. przedstawiciele Administracji forum nie wyrazili na to zgody.
Dlatego też oświadczam, że wszystkie spolszczenia mojego autorstwa w jakiejkolwiek formie znajdujące się na stalkerteam.pl zostały przywłaszczone sobie przez Administrację tego forum w osobach @portals oraz @Agrael i znajdują się na nim bez mojej zgody.
Zgodnie z powyższym podejmę wszystkie środki (w tym także prawne) aby usunąć z forum stalkerteam.pl spolszczenia mojego autorstwa (lub ich plagiaty).    

• Negatywna 3
  • ? 5

W dniu 26.08.2022 o 16:16, Anton Gorodecki napisał(a):

Z dniem dzisiejszym zakończyłem współpracę z forum stalkerteam.pl. Pomimo mojej prośby skierowanej do @portals i @Agrael dotyczącej usunięcia z forum stalkerteam.pl spolszczeń mojego autorstwa ww. przedstawiciele Administracji forum nie wyrazili na to zgody.
Dlatego też oświadczam, że wszystkie spolszczenia mojego autorstwa w jakiejkolwiek formie znajdujące się na stalkerteam.pl zostały przywłaszczone sobie przez Administrację tego forum w osobach @portals oraz @Agrael i znajdują się na nim bez mojej zgody.
Zgodnie z powyższym podejmę wszystkie środki (w tym także prawne) aby usunąć z forum stalkerteam.pl spolszczenia mojego autorstwa (lub ich plagiaty).    

Rozwiń  

Hmm, a czemu chcesz usuwać spolszczenia? Z jakiego powodu chcesz odejść z forum? Tak nagle, bez zapowiedzi. Wielu graczom jeszcze by się przydały, przemyśl sprawę, warto przemyśleć tę decyzję, mówię to także jako użytkownik wielu z nich!

Albo chociaż daj czas ludziom żeby zdążyli zrobić nowe zanim te usuną. 

• Dodatnia 5

Wyraziłeś zgodę na zamieszenie polonizacji na forum bez limitu czasowego czy żadnych innych warunków. Ja osobiście nie widzę powodu żeby je kasować ale @Agraelma inne zdanie. Swoją drogą jak używasz "prawniczych" słów sprawdź ich znaczenie. 

A odnośnie Twoich hipotez jakobym przez Agreala rzadziej pojawiał się na forum: gówno prawda, bardziej mnie męczą takie osoby jsk Ty. 

• Dodatnia 2
  • ? 1
  • Ekstra 1

Chłopie, bierz te spolszczenia i się nimi udław :) Na początek rzecz najważniejsza, Antonie. Musisz ponownie skontaktować się z administracją forum StalkerTeam w celu podania nam szczegółów, a dokładniej - podaj nazwy modyfikacji oraz linki do tych modów, które zostały przez ciebie spolszczone. Będziemy zmuszeni bardzo skrupulatnie do tego podejść i przeanalizować, czy przypadkiem nie ma współautorów przy twojej pracy. Nie możemy bez ich zgody usunąć twoich spolszczeń z forum StalkerTeam. Nawet w przypadku, gdy spolszczenie zostało wzbogacone o pracę osób trzecich. 

Pokaż ukrytą zawartość

Temat całkowicie zamykam, choć nie usuwam/ukrywam. Cenię sobie na forum spokój i nie chcę tego typu dyskusji, które do niczego nie prowadzą. Proszę również nie zakładać nowych tematów, które nawiązują do zaistniałej sytuacji - zostaną automatycznie skasowane. Kontakt z administracją można nawiązać poprzez wysłanie maila lub prywatnej wiadomości (na forum) do mnie lub @portals.

• Dodatnia 5
  • Ekstra 1

• Agrael zablokował(a) ten temat

Spełniliśmy prośbę @Anton Gorodecki, aczkolwiek nie musieliśmy tego robić. Z naszego forumowego serwera zniknęło ponad 30 spolszczeń, nad którymi ''samodzielnie" pracował. Chcielibyśmy jednocześnie podkreślić, że nie bierzemy ewentualnej odpowiedzialności za alternatywne linki, które znajdują się w tematach jego spolszczonych modyfikacji na naszym forum, jak i ich kolejnych kopii, które stworzyli internauci. 

@Anton Gorodecki od czasu swojego oświadczenia nie skontaktował się z administracją, o co był proszony. 

Administracja forum StalkerTeam. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony, zgadzasz się na nasze Warunki użytkowania.