Agrael Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Chcielibyśmy serdecznie powitać nowego administratora na naszym forum, @Meta. Nasza koleżanka nie raz już udowodniła, że ma odpowiednie kompetencje, a także chęci do pełnienia nowych obowiązków i realizacji ciekawych pomysłów, co finalnie przyczyni się do tego, do czego wszyscy dążymy - poprawy jakości oraz rozwoju forum. @Meta udowodniła również, że świetnie odnajduje się w roli tłumacza, czego przykładem może być spolszczenie moda Alone in Windstorm. Życzymy dalszych sukcesów oraz cierpliwości przy tworzeniu nowych spolszczeń. Decyzja została podjęta przez osoby decyzyjne/administrację. Administracja forum StalkerTeam. 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 @MetaGratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Nowy admin się przyda. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 @Meta No to gratulacje z objęciem nowej funkcji. Zapracowałaś na nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darrien Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Człowiek rzadko wbija ostatnimi czasy na forum, a tu takie niespodzianki! @Meta serdeczne gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Dziękuję za Wasze uznanie 😊 Jest już trochę planów, oprawa graficzna, artykuły, porządki itd. i mam nadzieję, że z czasem uda się wszystko spokojnie zrealizować. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Gratuluję. Wierzyłem w Twoją wszechstronność i nadal wierzę.... Jakby ktoś nie wiedział, to ten mój "ruchomy" awatar jest dziełem @Meta. Ma nie lada zdolności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Moje gratulacje @Meta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 @Meta Moje gratulacje. W pełni zasłużony awans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Gratulacje. Świeży powiew z otwartego okna na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi