toldi Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 szczepan mam w nosie ten mod nie bede sie meczył,trudno usunełem ten plik to zas co innego wyskakuje ,trudno ,dzieki za pomoc,ściagnełem wersje klasyczna to samo ,trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 @toldiZ wersją klasyczną będziesz miał raczej ten sam problem - on nie wynika z wersji moda tylko z tego, że nazwy tekstur mają dopiski z cyrylicą co na polskim Windowsie powoduje wylot, a ruscy nie patrzą na to, żeby takie pliki przed publikacją moda skasować lub zmienić im nazwy, żeby na wersjach Stalkera innych niż rosyjskie nie powodowały wylotów. Ewentualnie na drugiej stronie tematu @irobo opisał jak poradzić sobie z problemami z teksturami, więc może tam znajdziesz rozwiązanie... No chyba, że klasyczna Ci ruszy to nie było tematu 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 szczepan ,niestety nie ruszyło,tylko dziwne ze 2 miechy wcześniej grałem chwile w tego moda ale komp mi padł i lipa, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Zapytam się jeszcze raz, bo poprzednio mody mi się pozajączkowały. Gdzie jest sejf Gandzi? Lub kod do niego? Mam zadanie na znalezienie sejfu Gandzi (od Aszota). Wg. filmu od HughTV powinien być na 1 piętrze fabryki, tej nad wejściem do podziemi. Sejf jest, ale kod 55 go nie otwiera. W PDA mam wpis: zabity najsilniejszy mutant - Burer. Taaa... a to coś w labie, wyglądające jak skrzyżowanie pijawki z jeżozwierzem, przyjmujące na klatę tonę ołowiu to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Kubuś Puchatek - to jest Strongław (moja wstawka: 08.11.2022). p.s. sejf gandżi - 2 wersje dotyczącu kodu 55: https://rutube.ru/video/9aeb343990bdd1eaf283ee1660cd76c2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca @vidkunsen Wiem, że to Strongław, ja się pytam dlaczego w PDA jest tylko burer? Dzięki za przypomnienie, że w tym modzie zazwyczaj spawn w sejfach może być więcej niż w jednym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca Zazwyczaj taki spawn jest określany jako losowy, zalezy od autora/ów moda którzy tak ustalili w zalezności od drogi gracza jaką obrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca No i nie dotarłem do Prypeci. Ehhh, szkoda 😞 Spoiler że to wszystko to był tylko sen. Mod fajny, stabilny, szkoda że nie za długi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca @Kubuś Puchatek Dosłowny Labirynt Myślę, że teraz miłą odskocznią może się okazać Historia Johna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 31 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca @Agrael Gram w Łapacza Snów. Szukam kondensatorów na Jantarze, ubiłem jednego misia (pancernego, wszystkie granaty na niego zużyłem) to przyplątał się drugi. Historia Johna będzie później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) ... Edytowane 17 Kwietnia przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi