wariat Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 4 minuty temu, tom3kb napisał: no moje zapisy są czyste, dobre do testowania Grasz bez czitów?? Szacuneczek. To się ceni Juz bywały i takie sytuacje że grający na tym samym patchu nie mogli wczytywać sejwów innego gracza z powodu różnych dodatków. I nie będę sie rozpisywac tu o używaniu dodatków, sam grałem z kilkoma różnymi dodatkami, ale dobierając je trzeba być po prostu ostrożnym. @kanon1022 Jakie masz dodatki oprócz spawnera? I na jakiej wersji grasz? Niedawno zacząłem od nowa tego moda i mam wszystkie zapisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 @wariat no i ciężko jest dojść nawet co powoduje wylot. Ktoś wrzuca posta, a po dwóch stronach postów mu się przypomina, a bo ja mam to, to i to dodane. Albo nawet nie wie co konkretnie w jakiej wersji i od kogo Ciężko znowu to sprawdzać bo w sumie by pasowało mieć taki sam zestaw. A ilu grających to i tyle zestawów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 1 minutę temu, tom3kb napisał: A ilu grających to i tyle zestawów Gra ma sprawiać przyjemność dlatego każdy ustawia go po swojemu. I w 100 % zgadzam się z zacytowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 I znowu zarzut do mnie, że miałem problem i wstawiłem posta... Ale ja napisałem jakie mam dodatki Panowie ktoś przypomni pod jaką kupą worków leży ta mapa przewodnika na bagnach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 @Ignachinio żaden zarzut do ciebie nawet nie pamiętałem, że miałeś takie problemy. Raczej ogólna uwaga z ponad 100 stron tematu, możliwe, że już kiedyś powtarzana. A mapa przewodnika jest obok wieży w jednej z kupek/okopów z worków. Najedź na nie myszą i szukaj tego, którego otworzysz "f". Chyba tej wieży blisko bazy Czystego Nieba, pomiędzy Cerkwią, s małą wioską. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Mapa jest na stosie worków tak jak wspomniał @tom3kb. Szukaj w worku na samej górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 No przecież wiem żartowałem @wariat a jest to jakiś konkretny worek czy może być wszędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Chyba jeden z górnych worków to był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 @wariat Może tak być , bo wgrałem , spawnera , dedath_manager.script ,,na broń białą , pancerze i amunicję. W mrocznym Parowie było dwóch zombiaków ,zabiłem jednego chyba stalkera i wylot , a jak tego drugiego nic się nie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Ja miałem błąd monster death przy zabijaniu mutantów, za nic gra nie chciała u mnie chodzić po aktualizacji do wersji 8.2 Muszę dalej cisnąć na 7.3 i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 To ja miałem te problemy z mutantami. Niby po wgraniu antyczita, można dodawać te "ułatwienia" zgodne z nr, wersji gry, ale to g... prawda. Owszem, miałem dodane poprawki, w tym zwiększającą ilość ich części w trupach mutantów. Były to jednak poprawki "dozwolone", znajdujące się w temacie moda. Ale były to poprawki od graczy, a nie twórców moda. I widocznie modowy antyczit nie do końca został spacyfikowany. Nie znaleziono sposobu na te wyloty i mod poszedł do kosza. A twórcy moda w przedsłowiu wyraźnie napisali, że za jakiś czas, sami antyczita usuną i chyba dopiero wtedy ci co z poprawek korzystają, nie będą mieli problemów. A z opinią o modzie nie będę się powtarzał, bo nieraz była cytowana i przez innych grających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 1 godzinę temu, Ignachinio napisał: a jest to jakiś konkretny worek czy może być wszędzie? Zobacz tu. Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Ogólnie zasada w większości jest taka, że jeśli weźmiesz od kogoś save i on nie ma dokładnie takiej samej gry jak Ty (wersja dodatki itp) to możesz sobie spakować swoją grę do kartonika i wystawić na śmietnik nie zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Gdzie jest schowek we wschodniej prypeci ten co wydaje odgłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olodkav Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 (edytowane) @Zwinny, w pobliżu pralni w sklepie z nazwą БЕРIЗКА Рядом с прачечной в магазине с названием БЕРIЗКА Спойлер Edytowane 6 Grudnia 2019 przez olodkav 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Witam , ma ktoś katalog binders pod patch 8.2. Mam częste wyloty z tego katalogu Spoiler FATAL ERROR [06.12.19 16:24:06.460] [06.12.19 16:24:06.460] [error]Expression : fatal error [06.12.19 16:24:06.460] [error]Function : CScriptEngine::lua_error [06.12.19 16:24:06.460] [error]File : script_engine.cpp [06.12.19 16:24:06.460] [error]Line : 79 [06.12.19 16:24:06.460] [error]Description : <no expression> [06.12.19 16:24:06.460] [error]Arguments : LUA error: ...s (x86)\op-2.1\gamedata\scripts\death_manager.script:299: bad argument #2 to 'random' (interval is empty) [06.12.19 16:24:06.460] [06.12.19 16:24:06.460] stack traceback: [06.12.19 16:24:06.460] [C]: in function 'iterate_inventory_simple' [06.12.19 16:24:06.460] ...s (x86)\op-2.1\gamedata\scripts\death_manager.script:414: in function 'create_release_item' [06.12.19 16:24:06.460] ...\op-2.1\gamedata\scripts\binders\bind_stalker.script:368: in function <...\op-2.1\gamedata\scripts\binders\bind_stalker.script:346> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olodkav Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 @kanon1022, daj mi SAV zapis Дай мне сохранение. Спойлер Oto wszystkie skrypty, to rozwiązują, wykorzystaj jeśli coś w nich rozumiesz. Вот все скрипты, разбирайся если понимаешь. scripts.7z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 @kanon1022a ze tak zapytam reinstalacje moda robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 @Ignachinio Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Porąbane są te schowki, całkiem psują fun z grania bo praktycznie nie da się ich znaleźć bez filmików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zwinny - nie narzekaj, jak chcesz tzw. hardkoru to zagraj w nową wersje deja vu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Spoko ja już znam na pamięć większość schowków Chodź część zapomniałem Trochę to dziwne @kanon1022 że masz cały czas z modem problemy.. Może coś jest nie tak z dodatkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Jak tam wejść po tej drabinie? U mnie nie da się nic wpisać w tej konsoli do teleportowania a po drabinie nie wejdę nawet z super skokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olodkav Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 48 minut temu, Zwinny napisał: po tej drabinie? Спойлер Cytat w tej konsoli To jest spawner Naciśnij do przodu i skacz, sprawdź stabilność przed skokiem wytrzymałość. Это спавнер. Нажимай вперёд и прыжок, перед прыжком проверяй устойчивость. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 6 godzin temu, Zwinny napisał: Porąbane są te schowki, całkiem psują fun z grania bo praktycznie nie da się ich znaleźć bez filmików A dla mnie te schowki w Op są najciekawsze Bez nich OP straciłby cały swój urok... One muszą być Jak znajdziesz wszystkie schowki profesjonalisty będziesz wiedział o czym mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi