Samotnik67 Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Ignachinio napisał: Anomalie bandyci... i bum BTR tylko by się nadawał ale chyba jeżdżącego nigdzie nie ma Jest jeżdzący BTR. na Cea 1 koło wejscia do sarkofagu. chyba ze ci wybuchł. (niedaleko tam gdzie była torba dla doktora) Edytowane 31 Lipca 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Godzinę temu, Samotnik67 napisał: Jest jeżdzący BTR. na Cea 1 koło wejscia do sarkofagu No tu jest taka ciekawostka, tego BTRa również prowadzić w vanilli cienia Czarnobyla, zapomnieli usunąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 (edytowane) Godzinę temu, Dr_Sztychowka napisał: No tu jest taka ciekawostka, tego BTRa również prowadzić w vanilli cienia Czarnobyla, zapomnieli usunąć... coś mi się tam przypomina.. ale fajnie wiedziec, ostatnio sie "bawiłem" i wlazłem tutaj. A co do uzyteczności samochodów, Nie do końca, mam samochód z ATP w barze i transportuje sie nim między moim schowkami, do tranzycji, jest szybciej i nie musze łazic. mam ten samochód poza mapą. A propo, gdzie moge kupić uniwersalne zestawy naprawcze do broni białej? dostałem od lubera. a gdzie dostac wiecej? Edytowane 31 Lipca 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Je dostajesz tylko za zadania cykliczne. Nikt ich nie sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Witam. Wie ktoś kim jest jakiś "ARF-man"? Bo przyszedłem sobie na Kordon oddać Buustiemu walizeczkę, i patrzę a jego kolega jakieś truchło ciągnie, to ja przeszukuję, a tu minigun w środku i paczka ammo... On jest potrzebny? Bo tak szczerze to ten minigun mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 @Dr_Sztychowka To pewnie jeden ze stalkerów, którzy Ci pomagali w zadaniu Ducha na zabicie Zwierza na posterunku. Jeden z nich miał minigun. Albo jeden z ludzi Buustiego. Tak czy siak, minigun jest Twój, jemu się już nie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 @wariatOooo, no to fajnie, też zastanawiałem się, bo raczej ludzie w OP 2.1 tak się nie nazywają i to był jakiś ragdoll z fazy beta, który nie zdążył się usunąć i teraz leży i kwiczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 czy ten mod powoduje chęci do samobójstwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Raczej zabójstwa twórców z wcześniejszym ucinaniem kończyn po kawałeczku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Ten mod tylko na początku jest trudny, dalej jest łatwy, poza upierdliwymi schowkami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 30 minut temu, TwojaStara napisał: czy ten mod powoduje chęci do samobójstwa ? A potem ludzie się dziwią, że media opowiadają bajki w stylu: "Gry zabijają"... Oczywiście, że nie powoduje. Skąd w ogóle taki pomysł?! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 39 minut temu, TwojaStara napisał: czy ten mod powoduje chęci do samobójstwa ? Nie, nie powoduje. Spokojnie Jest po prostu trudny i miejscami przegięty. Jak lubisz taką skomplikowaną rozgrywkę, to ok, a jeśli nie.... To poszukaj sobie czegoś przyjemniejszego i łatwiejszego, mnóstwo takich modów jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 34 minuty temu, Anton Gorodecki napisał: A potem ludzie się dziwią, że media opowiadają bajki w stylu: "Gry zabijają"... Oczywiście, że nie powoduje. Skąd w ogóle taki pomysł?! ehh to było ironiczne pytanie, chodziło o to czy mod jest tak trudny jak np REBORN 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 @TwojaStara Ironia w formie tekstu to bardzo niezrozumiała forma przekazu, wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapek Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Czym się różni NLC 7 od OP 2.1 oprócz mechaniki i poziomu trudności? Fabuła jest taka sama czy inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 @kapek Nie wiem jak NLC, ale OP 2.1 to fabuła podstawki + fabuła Soljanki + sporo innych linii fabularnych. Cały ogrom kwestów i zadań. Mod na bardzo długi czas gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 @kapek wszystkim to zupełnie inne mody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapek Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 1 minutę temu, tom3kb napisał: @kapek wszystkim to zupełnie inne mody. NLC 7 nie ma fabuły op 2.1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 @kapek no nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam. Jestem sobie na Zatonie, i trochę się zawiodłem. Bo jeszcze przed tym na Jupiterze byłem i to było bólem, że jak jest ten taki "ogólno-lokacjowy" bar, to tam nikogo nie było. Radio sobie chodziło i koniec. To sobie myślę, że może na Zatonie coś będzie. To idę sobie na Skadowsk... Pusto. Nawet radyjo nie gra. Czy oni później się pokażą? Bo ktoś mi kiedyś mówił że nawet gadający Bibliotekarz tam jest. I jeszcze, bo nie jestem jednak całkiem zawiedziony, bo jest nowa frakcja "Wehrmacht" i w "Żelaznym lesie" był Paul Hausser. I teraz się zastanawiam, czy też kiedyś znajdę tego nie miłego generała na "A", nie chcę wypowiadać jego imienia, bo jeszcze bana dostanę .(mam nadzieje że nie dostanę) Aha, bo jeszcze zapomniałem, powie mi proszę ktoś, ile było lokalizacji w OP2? Nie musicie wymieniać nazw, tylko liczbę bym prosił . Edytowane 2 Sierpnia 2020 przez Dr_Sztychowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 @Dr_Sztychowka Nie wiem, kiedy pojawiają się ludzie w stacji Janów. Ale na Skadowsku kwestowe postacie pojawią się gdy przyniesiesz Dimakowi 3 części starego dokumentu z Zatonu. Ci z tej "sympatycznej" frakcji pilnują dokumentów Dimaka... W OP-2 było +/- 36 lokacji. Tyle samo było ręcznych teleportów, na każdą lokację, stąd pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Teraz, wariat napisał: Nie wiem, kiedy pojawiają się ludzie w stacji Janów. Ale na Skadowsku kwestowe postacie pojawią się gdy przyniesiesz Dimakowi 3 części starego dokumentu z Zatonu. Znaczy się, ja nawet nie wiem czy w ogóle oni się pojawią, czy oni w ogóle są... Nigdzie nie widziałem ich, ani na filmikach, screenach itd. 2 minuty temu, wariat napisał: Ci z tej "sympatycznej" frakcji pilnują dokumentów Dimaka... Aha, aha, a jeszcze mam pytanko, gdzie jest ten gościu na G? bo nie pamiętam jak on się nazywa, ale on ma mieć kod do tych drzwiczek do laboratorium, tego ogólnie co tam był ten byczy karabin Gaussa w zewie Prypeci. 4 minuty temu, wariat napisał: W OP-2 było +/- 36 lokacji. Tyle samo było ręcznych teleportów, na każdą lokację, stąd pamiętam. Oo, dzięki, bo chciałem wiedzieć ile jeszcze mniej więcej schowków kolekcjonera mi zostało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 1 minutę temu, Dr_Sztychowka napisał: gdzie jest ten gościu na G? Anomalia "kocioł". Stoi sobie w szuwarach przy tej anomalii. 3 minuty temu, Dr_Sztychowka napisał: ja nawet nie wiem czy w ogóle oni się pojawią, czy oni w ogóle są Po przyniesieniu papierków Dimakowi na Skadowsku pojawią się ważne postacie, niezbędne do ukończenia gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Dobra, zapytam się szybko gdzie jest to pda z przejsciem na zakład chirurgiczny? w bunkrze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 @Samotnik67 A wziąłeś pda z trupa dowódcy żołnierzy ze stacji benzynowej? Tam masz wzmiankę o bunkrze. Pda (czy to była fleszka?) z koordynatami przejścia jest w bunkrze, przeszukaj szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi