Ignachinio Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Egzo Naukowców ten pomarańczowy to biały kruk prawie nie do zdobycia tak według mnie za to jego następca wypada w schowkach jest też w schowku kolekcjonera Cóż mam nadzieje, że znajdę i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Ja go zdobyłem jak na jantarze mutanty zabiły ekologa, u kutwy naprawiłem i trochę połaziłem w nim, dobry jest do przenoszenia gratów na sprzedaż ale nie regeneruje życia tak jak egzoszkielet ns, na bitki w tym drugim muszę biegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Witam to znowu ja mam 3 problemy. 1.Potrzeba nazwy rurki do miotacza by zrespić na wysypisku się nie zrespiła sejwy nic nie dają. 2.Anomalia "sniezna"nie mam jej w encyklopedii chociaż zrobiłem jej zdjęcie(a może to zrobił @tom3kb) jak ona wygląda. 3.Po dodaniu pliku na 28 artów na pasie w encyklopedii przejścia i sposoby transmutacji są po angielsku czemu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Z tymi nazwami w pda się coś buguje po dodawaniu modyfikacji, u mnie też tak jest ale nie przeszkadza jakoś mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) A jak wyglada anomalia Śnieżka bardzo jej potrzebuje ???? Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 @suchyyy1 Może tej anomalii nie fiksneli od 4 lat Post kobala na końcu tematu. I nie ma jej w pda po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 @suchyyy1 Najprostszym wyjściem "za potrzebą", będzie kupienie kapsuły tej anomalii i sobie ją postawić. Nie będziesz musiał ganiać aby ją znaleźć. Tylko na miejsce postawienia wybierz albo ustronne miejsce, albo takie, że będzie powstrzymywała mutanty. Możliwe, że zamiast kapsuły trzeba użyć artefaktu. Nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Naprawdę ludzie mają problem z rozpoznaniem anomalii? Po co wydawać gruby hajs na kapsułę. Prawie na każdej lokacji jest śnieżna. Po za tym za każdym wejściem na lokacje, układ i rodzaje anomalii się zmieniają. Śneżną chyba tak samo rozpoznać łatwo jak galaretę. Jak sama nazwa mówi anomalia wygląda jak opadający śnieg. Mnóstwo białych kropeczek i charakterystyczny dźwięk świątecznych dzwoneczków z szumem wiatru. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Może jakby dźwięk "jingle bells" leciał byłoby łatwiej rozpoznać albo jakby w pobliżu biegały mutanty Rudolfy Godzinę temu, Pure napisał: charakterystyczny dźwięk świątecznych dzwoneczków Dzyń dzyń dzyń 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 To normalne że jeszcze przejścia na cea2 nie mam? Muszę tam zajść żeby wziąć sejf z labiryntu i cień monolitu chciał ze mną gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Na cea2 przejścia od razu nie ma, powinieneś za to mieć teleporty monolitu, które przenoszą właśnie na cea2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Dziękuję za odpowiedź, "Wariacie"... Na zdrowie - - za dobre chęci... No cóż, trzeba będzie całą grę ściągać od nowa... Mam tylko nadzieję że te pliki z teksturami uwaliły mi się gdzieś "po drodze", przy ściąganiu i nie są uszkodzone już w pobieralni... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 @Smok a skąd pobierałeś? Ja pobierałem z yandeksa i wszystko było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Ja też brałem z Yandex-a - link z pierwszej strony tego forum. Widocznie w trakcie przesyłu coś się gdzieś uwaliło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Gdzie jest schowek kostii na magazynach na belkach dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 @Zwinny Masz tutaj wszystkie lokalizacje schowków Kostii... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) No i kolejne pytania bo te schowki to... Niewidzialny schowek w dolinie mroku, chyba w bazie dzika gdzie jest? Schowek striełoka w dziczy i dolinie mroku? Kto broń białą naprawia? Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) @Zwinny - schowek dzwiękowy? Jeśli tak - masz cztery - -pierwszy na stacji paliw na dachu ( odgłos kapania wody) -drugi na konstrukcji z dużą radiacją ( dzwięk skrzydeł ptaków) -trzeci na słupie przy budynku bazy Borowa ( odgłos radiostacji) -czwarty w zatopionym Kamazie ( krakanie wron) Niestety nie pamiętam kolejności. Schowek Striełoka - w betonowych kręgach w jeziorku przy "podziemnym" wejsciu do bazy Borowa ( DM ) - równiez w betonce przy budynku z Najemnikami ( Dzicz) Uwaga - bez superskoku jak wejdziesz do kręgów to raczej nie wyjdziesz. Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez boberm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 @boberm pomyliła Ci się tylko kolejność między punktem 3 i 4, wcześniej w kamazie na bajorze, póżniej na słupie obok bazy bandytów... a potem wsch. prypeć i dalej... Co do tych schowków w rurze na dziczy to są 2 warianty, jeden w rurach przy tym małym budynku przy którym stoi krzyż, drugi wariant w rurach zaraz przy niedokończonym budynku gdzie siedzą najemnicy. Godzinę temu, Zwinny napisał: Kto broń białą naprawia? Sam możesz naprawić przy pomocy zestawów naprawczych. A z postaci to chyba Wasyli, ale nie wiem dokładne, zawsze naprawiałem broń białą sam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Godzinę temu, wariat napisał: Sam możesz naprawić przy pomocy zestawów naprawczych. A z postaci to chyba Wasyli, ale nie wiem dokładne, zawsze naprawiałem broń białą sam. Nie da się zestawem do broni naprawić młota ani noża, chyba że jest jakiś inny specjalnie do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 W pózniejszym czasie znajdziesz zestawy do naprawy/ostrzenia broni białej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) @Zwinny Tak jak pisał @boberm do broni białej są zestawy do ostrzenia. Dostajemy je za zadania cykliczne. W schowkach bardzo rzadko się pojawiają, mi w schowku trafił się tylko jeden. Wykonuj cykliczne i patrz jaka nagroda za nie i będziesz wiedział W sumie choćby jeden taki zestaw wystarczy, możesz go użyć 3 razy, i naprawia sporo około 30 % uszkodzeń albo może i więcej, nie sprawdzałem dokładnie. Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 @Zwinny Jeśli grasz na opcji z czitami, to jest taki który eliminuje jej zużywanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Ogólnie założenie jest takie, aby tej super broni nie używać non stop tylko od święta a codziennie biegać z bagnetem m7. Dla mnie jest to już przegięcie i gram z czitem Pany problem mam. Przejście na radarze, u góry tylko Monolit siedzi i wchodząc tam od razu strzał i koniec.. Jest jakaś inna droga? Czy trzeba się męczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 @Ignachinio Chodzi Ci o przejście Radar-Prypeć? Trzeba się pomęczyć Zalecana broń z dobrą optyką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi