tom3kb Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Platforma: G.S.W.R. 1.4.85 Autor: @Redix Planowana data premiery: 2023 r. Sierpień 2012. Do baru "100 Radów" wchodzi doświadczony stalker Pazur (Коготь). Wypija, rozmawia z Informatorem i wychodzi. Gdzie dalej prowadzi jego ścieżka? To wam przyjdzie się dowiedzieć... Cechy moda: Spoiler Nowa zróżnicowana fabuła. Nowe lokacje z działającą symulacją życia. Nowy interfejs. Paczka broni STCoP 3.5. Mod graficzny G.S.W.R. 1.4.85. Retexturing w wysokiej rozdzielczości, w kanonicznym stylu. Globalna wymiana wszystkich NPC, wiele nowych modeli, różne warianty profilów. Nowa paczka modeli NPC w kanonicznym stylu. Zmiana wyglądu głównego bohatera w zależności od noszonego kombinezonu i hełmu. Jako głos protagonisty posłużą nagrania Andrieja Prochorowa (wycięte kwestie z buildów). Dodatkowo, jeżeli protagonista założy hełm, to jego głos będzie stłumiony, tak samo jak u NPC. System karmy u głównego bohatera. 2 zakończenia, które nastąpią w zależności od podjętych decyzji w trakcie gry. W trakcie rozgrywki można będzie spotkać zarówno znane postacie z oficjalnych gier, a także zupełnie nowe. Dialogi z perspektywy trzeciej osoby. Cutscenki z perspektywy trzeciej i pierwszej osoby, praktycznie każdemu questowi będzie towarzyszyć własna cutscenka. Osiągnięcia. Duża ilość schowków i łupów rozsianych na lokacjach. Roślinność z Absolute Nature 4 z możliwością wyboru 7 stylów - Autumn Aurora, Autumn, Dead, Default, Dry, Green, Rotten. Kilka słów od autora: Spoiler Witam wszystkich serdecznie. Wcześniej mogliście znać ten mod jako "Fate of Mercenary" - no, plany się zmieniły, nie było już żadnej motywacji do tworzenia moda z takim scenariuszem. Teraz z nowymi siłami mogę kontynuować rozwój projektu. Tym razem fabuła nie mówi o najemniku, ale o prostym stalkerze. Krótki wstęp można przeczytać w opisie powyżej. Screeny: Spoiler Filmy: Spoiler Gameplayowy teaser: Gameplay «Чёрное Озеро» (Czarne jezioro): Źródła: 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Trochę nowych screenów. Jak jest pepeszka to jak zwykle od niej zaczynam Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Jak widzę w modzie pepeszkę, to mam od razu jakieś zahamowanie. Ta broń "wielkoojczyźniana" mnie mierzi. Choć wiem, że dla wielu to atrakcja, bo nie bacząc na to jakie faktycznie miała pepeszka "zdolności bojowe", robią z niej broń skuteczniejszą od współczesnej. Ale... , niech będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Ja w modach broń z okresu IIWŚ traktuję właśnie jako pewną atrakcję. Fajna sprawa, bo dla urozmaicenia można czasami z niej postrzelać, ale żeby biegać przez całą fabułę z Mosinem, to nie bardzo. Druga sprawa, że na pepeszę jestem w stanie przymknąć oko, bo załóżmy, że jakiś stalker znalazł takową na strychu dziadka i przytargał do Zony - w to jeszcze uwierzę, ale MG-42 lub MP 40? Ciekawe jaka jest prawidłowa nazwa tego moda po polsku. Może Poza/Ponad rzeczywistością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redix Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 5 часов назад, Agrael сказал: Ja w modach broń z okresu IIWŚ traktuję właśnie jako pewną atrakcję. Fajna sprawa, bo dla urozmaicenia można czasami z niej postrzelać, ale żeby biegać przez całą fabułę z Mosinem, to nie bardzo. Druga sprawa, że na pepeszę jestem w stanie przymknąć oko, bo załóżmy, że jakiś stalker znalazł takową na strychu dziadka i przytargał do Zony - w to jeszcze uwierzę, ale MG-42 lub MP 40? Ciekawe jaka jest prawidłowa nazwa tego moda po polsku. Może Poza/Ponad rzeczywistością? Witam, jestem twórcą tej modyfikacji, w pełni zgadzam się z tobą co do starej broni, PPSH w modzie pojawi się kilka razy na grę, jest wyjątkowa, nie będzie MG-42 ani MP-40. W języku angielskim modyfikacja nosi nazwę "Beyond Reality", więc sądząc po Tłumaczu po polsku, będzie to"Poza rzeczywistością". Przepraszam, jeśli coś nie jest jasne, używam tłumacza. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 @Redix Przede wszystkim witamy na forum Fajne, że do nas trafiłeś. Pamiętam, że w jakimś modzie (chyba OGSE) pojawienie się broni z okresu IIWŚ na terytorium Zony było argumentowane tym, że po prostu stalkerzy wykopali skrzynię, w której się ona znajdowała. Tak więc było to w całkiem logiczny sposób wyjaśnione. Gdybyś miał problem z tłumaczem, to zawsze możesz pisać po rosyjsku/angielsku - jak Ci wygodniej. No i czekamy na nowe informacje z postępu prac nad modem na Showcase 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redix Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 1 час назад, Agrael сказал: @Redix Przede wszystkim witamy na forum Fajne, że do nas trafiłeś. Pamiętam, że w jakimś modzie (chyba OGSE) pojawienie się broni z okresu IIWŚ na terytorium Zony było argumentowane tym, że po prostu stalkerzy wykopali skrzynię, w której się ona znajdowała. Tak więc było to w całkiem logiczny sposób wyjaśnione. Gdybyś miał problem z tłumaczem, to zawsze możesz pisać po rosyjsku/angielsku - jak Ci wygodniej. No i czekamy na nowe informacje z postępu prac nad modem na Showcase 2022 Спасибо за тёплый приём, рад что вы интересуетесь моим творением. Небольшой тизер на 4 минуты для Showcase я уже приготовил Кстати советую заглядывать и в группу ВКонтакте, там выходят самые свежие новости. По поводу оружия ВОВ, в моём моде это, как говорилось в одном фильме, эхо войны. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Faktycznie, bo na grupie VK moda pojawiły się nowe screeny oraz informacja, że tak jak w Absolute Nature 4 teraz można wybrać 7 stylów roślinności. Wersja jesienna i martwa Zona. Po więcej informacji trzeba czekać na Showcase. @Redix Мы с нетерпением ждем трейлера и премьеры )) Tłumaczenie: Spoiler Dziękuję za ciepłe przyjęcie, cieszę się, że zainteresowała was moja praca. Zrobiłem już 4 minutowy trailer na Showcase Przy okazji radzę obejrzeć to również na grupie VKontakte, tam mają najświeższe wiadomości. Co do broni z II wojny światowej, to w moim modzie jest to, jak mówią w jednym filmie, echo wojny. -- Czekamy z niecierpliwością na zwiastun i premierę )) 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Спасибо за тёплый приём, рад что вы интересуетесь моим творением. Небольшой тизер на 4 минуты для Showcase я уже приготовил Кстати советую заглядывать и в группу ВКонтакте, там выходят самые свежие новости. По поводу оружия ВОВ, в моём моде это, как говорилось в одном фильме, эхо войны. Tłum. własne: Dziękuję za ciepłe przyjęcie, cieszę się, że wy interesujecie się (moją twórczością) moim tworzeniem. Mały tizer na 4 minuty dla Showcase ja juz przygotowałem. Tak poza tym radzę zaglądać do mojej grupy na WK 0 W Kontakcie, tam wychodzą came świerze nowości. Jesli chodzi o broń z WOW (Wielka Wojna Ojczyźniana (06.1941 0 09.1945)- II WŚ), w moim modzie, jak mówili w jednym filmie, echo wojny. Все здесь на форуме ждут твоего мода Redix, новая история означает новые приключения, удачи с вашим модом. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 @Redix Вы пишете - по-английски - "Beyond Reality", что то - будет 'западная' версия на moddb или на каком-то другом сайте? Ну, а так что - картинки интересные - ждать релиза. В любом случае - вам терпения и удачи. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 @Redix Добро пожаловать! На нашем сайте есть раздел для русскоязычных. https://stalkerteam.pl/forum/449-здесь-только-по-русски/ О том что касается этого мода пиши здесь, будем переводить. Все другое, пиши в разделе для иностранцев. Tłumaczenie: Serdecznie witamy! Nasze forum posiada dział dla rosyjsko języcznych. (odsyłacz) O tym, co dotyczy tego moda pisz tutaj, będziemy tłumaczyć. Wszystko inne, pisz w dziale dla cudzoziemców. A co dotyczy nazwy moda, to słowo grań-грань oznacza to samo. I jest to rodzaj grzbietu górskiego, stanowiący wyraźną granicę. Autor moda zaproponował tłumaczenie, które można przyjąć na początek. Ale bez znajomości treści moda, wolałbym nowej nie proponować. Перевод: Автор мода сделал предложение переводa , которые можно принять. но, без знакомства сюжета мода, не хочется предлагать другого. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redix Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 11 часов назад, qlkin сказал: @Redix Вы пишете - по-английски - "Beyond Reality", что то - будет 'западная' версия на moddb или на каком-то другом сайте? Ну, а так что - картинки интересные - ждать релиза. В любом случае - вам терпения и удачи. Я думаю, что будет перевод на английский язык. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redix Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Всех приглашаю на свой Youtube канал, завтра в 20:00 по МСК там выйдет тизер, субтитры на русском, английском и польском языках. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Mam nadzieję, że @tom3kb się nie obrazi, ale dostosowałem wstawkę do aktualnego opisu na ap-pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redix Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 44 минуты назад, Agrael сказал: Mam nadzieję, że @tom3kb się nie obrazi, ale dostosowałem wstawkę do aktualnego opisu na ap-pro. Спасибо, так выглядит намного лучше. Можно ли ещё заменить картинку в начале на эту? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Все ясно. Если вы захотите чтобы что-то изменить в первом посте, пожалуйста, пишите смело. Tłumaczenie: Wszystko jest jasne. Jeśli chcielibyście, aby coś zostało zmienione w pierwszym poście, proszę pisać śmiało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntiCitizen Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 1 godzinę temu, Agrael napisał(a): Jeśli chcielibyście, aby coś zostało zmienione w pierwszym poście, proszę pisać śmiało. ja chciałbym wiedzieć: jakie będą lokacje i ile ich będzie? nic nie pisze o mutantach...a jest to ważny element "Uniwersum Stalker'a" czy będzie implementacja immersji? (animacje jedzenia, picia, używania leków) - jak poniżej: Spoiler to oczywiście z innego moda, ale pojawia się okazja, by spytać samego autora. Lubię takie immersyjne akcenty w grze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redix Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 (edytowane) 1 час назад, AntiCitizen сказал: ja chciałbym wiedzieć: jakie będą lokacje i ile ich będzie? nic nie pisze o mutantach...a jest to ważny element "Uniwersum Stalker'a" czy będzie implementacja immersji? (animacje jedzenia, picia, używania leków) - jak poniżej: Показать контент to oczywiście z innego moda, ale pojawia się okazja, by spytać samego autora. Lubię takie immersyjne akcenty w grze. Приветствую Вас. - Локаций будет 5 наземных и ещё несколько подземных. Вы можете посмотреть набросок карты в группе ВК или на АП-ПРО. - О мутантах скажу позже. - Да, анимации использования предметов и динамический худ уже реализованы. Pozdrawiam. - Będzie 5 lokalizacji naziemnych i kilka podziemnych. Możesz zobaczyć szkic mapy w grupie VK lub na AP-PRO - O mutantach powiem później. - Tak, animacje użycia przedmiotów i dynamiczny kaptur zostały już zaimplementowane. Edytowane 27 Listopada 2022 przez Redix 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 @qlkin Dzięki, dodałem Twoją wersję tłumaczenia "Parę słów od autora". Przyznam, że podoba mi się pomysł na samą fabułę moda. Szczególnie Czarne Jezioro, w którego pobliżu znikają stalkerzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Na zaprezentowanym zwiastunie są polskie napisy Ciekawe, co było na końcu filmu Może jakaś anomalia? Ogólnie, to podobał mi się zwiastun. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Здравствуй @Redix . Будут новые справки? Witaj @Redix . Będą nowe informacje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redix Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 9 часов назад, kondotier сказал: Здравствуй @Redix . Будут новые справки? Witaj @Redix . Będą nowe informacje? Приветствую. Да, я готовлю большую сводку новостей в ближайшее время. Возможно будет в формате видео. Pozdrowić. Tak, wkrótce przygotowuję Duże podsumowanie wiadomości. Może być w formacie wideo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 @Redix Привет! Как дела? Cześć! Jak postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redix Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 W dniu 19.12.2022 o 12:14, kondotier napisał(a): @Redix Привет! Как дела? Cześć! Jak postępy? Привет! Всё отлично, сейчас занят созданием сюжета. На этой неделе я постараюсь показать последние новости, если всё получится. Cześć! Wszystko w porządku, teraz zajęty tworzeniem fabuły. W tym tygodniu postaram się pokazać najnowsze wiadomości, jeśli wszystko się ułoży. W dniu 19.12.2022 o 12:14, kondotier napisał(a): @Redix Привет! Как дела? Cześć! Jak postępy? Вот несколько скриншотов, чтобы не скучать Oto kilka zrzutów ekranu, aby się nie nudzić 2 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redix Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 1 5 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi