Skocz do zawartości

Alternatywa 1.3

Rekomendowane odpowiedzi

@kondotier 

W dniu 21.02.2020 o 18:52, kondotier napisał(a):

Będąc na Yandeksie, z katalogu pobrane przenosisz pobranego moda do kosza,

Rozwiń  

No właśnie w tym problem że nie mogę zlokalizować "pobranych" ani kosza, sam już zgłupiałem, może się jakoś źle zarejestrowałem czy coś? już sam nie wiem

@tom3kb 

W dniu 21.02.2020 o 19:34, tom3kb napisał(a):

zobaczyć co tam jest, jakiś dysk, cloud czy inne files

Rozwiń  

j/w nie wiem gdzie to jest, nawet stronę mi tłumaczy ale nigdzie nie ma pobranych ani nic podobnego

Edytowane przez cez137

@cez137 Jak jesteś w Yandeksie zaraz po rejestracji, musisz mieć takie coś jak na pierwszym zrzucie.

1.thumb.jpg.374f0887265c7f981eaff62f254efcd0.jpg

Pod żółtym katalogiem masz nazwy tego co zawiera. Klikasz PPM i pojawia Ci się to rozwijane okno, wybierasz Delete i klik PPM.

Pojawi się nowe. Z lewej strony masz wykaz możliwości, klikasz Trash i masz katalog z zawartością kosza. Klikasz PPM i z okienka wybierasz Delete permanenty. Klik LPM i masz czysto. Albo w prwym rogu u góry masz Empty Trash. Kliknięcie zrobi to samo.

2.thumb.jpg.1c6cd24be3a1541a1de004dfadf8a651.jpg

Inaczej już na odległość wytłumaczyć nie potrafię.

• 1 miesiąc temu...

Pytanie, jak używać tego unpackera.rus? po uruchomieniu go każe mi wskazać jakiś plik w dokumentach zamiast rozpakowywać, o co tutaj chodzi? moda instaluję na polską podstawkę ponieważ taką posiadam

Druga sprawa to taka że nie mogę usunąć pliku bin z komputera ponieważ dostaję monit że żeby go usunąć muszę posiadać prawa administratora, wtf? własnego komputera? przecież to ja jestem administratorem, nic z tego nie rozumiem

Screenshot 2020-04-06 20-52-04.jpg

Edytowane przez cez137

@cez137  Tylko że windows o tym nie wie. Taką opcję administratora musisz mieć w ustawieniach systemu. Widocznie jesteś jako użytkownik. Zapytaj tego, kto składał Ci kompa i instalował system, jakie ustawienia Ci dał.

A ten unpacker, przypadkiem nie pyta, do jakiego katalogu ma wypakować moda? 

@kondotier 

W dniu 6.04.2020 o 19:11, kondotier napisał(a):

A ten unpacker, przypadkiem nie pyta, do jakiego katalogu ma wypakować moda? 

Rozwiń  

Hmm? dobre pytanie, a tak z innej beczki, ten plik wygląda jak instalka, więc zwykle to jest tak że najpierw plik instalujemy a potem on ewentualnie coś się nas pyta, tak?

@OldMan 

W dniu 6.04.2020 o 19:11, kondotier napisał(a):

Zapytaj tego, kto składał Ci kompa i instalował system, jakie ustawienia Ci dał.

Rozwiń  

Jakie ustawienia dałeś?

@vidkunsen 

W dniu 6.04.2020 o 19:20, vidkunsen napisał(a):

ładuj go na inny dysk niż C.

Rozwiń  

No to wiadomo przecież że na inny

W dniu 6.04.2020 o 19:20, vidkunsen napisał(a):

mod wart swojej ceny

Rozwiń  

No z opisu zapowiada się ciekawie z tego co czytałem, ale widzę kombinacji jest żeby go postawić, no nic będę próbował albo pytał jak nie dam rady

@cez137  No właśnie, co jest w tym katalogu mod? Otwórz go i daj zrzut. Chyba, że znajdziesz tam bebechy moda. Tylko sprawdź, czy w kat gamedata, nie ma drugiej gamedaty.

Bo to co uruchamiasz, jest narzędziem do grzebania w modzie.

A w sprawie bin którego nie możesz usunąć. Kliknij PPM , następnie właściwości, zabezpieczenia i zobacz kto go może ruszać.

@tom3kb 

@kondotier 

W dniu 7.04.2020 o 08:29, tom3kb napisał(a):

a co jest w tym folderze mod? Nie pliki moda czasem, gamedata i w ogóle?

Rozwiń  

Tak, tam są pliki moda, ja sobie go sam zrobiłem żeby mi się pliki nie pomieszały, spolszczenie jakieś fixy nie fixy, patche, zawsze tak robię żebym miał porządek

W dniu 7.04.2020 o 09:59, kondotier napisał(a):

Tylko sprawdź, czy w kat gamedata, nie ma drugiej gamedaty.

Rozwiń  

nie ma

W dniu 6.04.2020 o 19:45, cez137 napisał(a):

@OldMan 

Jakie ustawienia dałeś?

Rozwiń  

Oczywiście, że masz konto z uprawnieniami administratora.
Czasami jednak jest tak, że można być administratorem ale nie jest się właścicielem wszystkich plików i folderów.
Jak będziesz przy kompie daj znać postaram się pomóc.   

@OldMan 

Jestem przy kompie

W dniu 7.04.2020 o 16:28, OldMan napisał(a):

Czasami jednak jest tak, że można być administratorem ale nie jest się właścicielem wszystkich plików i folderów.

Rozwiń  

No właśnie to był plik moda, ja wrzuciłem pliki moda do kopii podstawki ale że mi coś nie poszło z jego stawianiem to wszystko wywaliłem, wszystko poszło tylko został plik bin i jak próbowałem go też usunąć to właśnie wtedy pojawił się ten komunikat