suchy1280 Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) Dokładnie, łatki też psują bądź zmieniają grę, jak najbardziej. Modowałem na początku, ale bardziej testowałem mody, że tak powiem. Jak to działa, co to robi, itd itp, bo teraz to inaczej niż przy starym silniku. Powiem więcej, ten Modding czy jak mu tam, jest na wczesnym etapie, ekipy czy też jacyś tam moderzy jeszcze nie do końca wiedzą o co kaman w grze i w samym silniku. Proste modyfikacje jeszcze to działa, ale jakieś złożone nie polecam, bo coś dziwnego się zaczyna w Zonie dziać. 😉 Osobiście mam wgrane mody np. na ładowanie tych shaderów, czy coś tam, do szybszego poruszania się w wodzie, bo to uciążliwe, a wody w Zonie tym razem bardzo dużo, czy też na te dźwięki z martwych ciał. Takie proste mam i to działa i nic się złego nie dzieje. Ot i znalazłem jak chcesz połazić to wgraj sobie ten. Pamiętam że bardzo fajny był 😁 Ale ostrzegam przed promieniowaniem w tych "zakazanych rejonach" bo szybko zabija. Zapisuj się często. z_BetterVaulting350Normal2xSpt2xMJV20FDpt103_P.pak Edytowane 11 Stycznia przez suchy1280 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano Niedziela o 19:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:26 @suchy1280 Dzięki ale na pierwsze obejście nie moduje. Później o cos ciekawego zapytam was. a tak na boku fajne te zwierzątka wodne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desolate Opublikowano Poniedziałek o 11:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:52 Porównanie kilku scen z builda z leaków z wersją premierową. Jak widać w wielu miejscach mocno ogołocili Zonę z drzew. Szkoda trochę bo teraz Zona wygląda jak puste pole z napaćkanymi kilkoma drzewami. Pewnie chodziło o kwestie optymalizacyjne ale nadal żal, może przyszłe mody coś poprawią w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Witam, jest klimatycznie tak czy siak, jest gdzie łazić, świat ogromny i ładny z czasem dadzą Enhanced, czy jak jej tam, tą ulepszoną wersję jak w Metro, spokojnie. Dla mnie to wina Mirosyfu. Historia dokładnie się powtórzyła z Cienia (szybko bo terminy gonią i Xbox musi zarabiać pffffffffffffffff, tylko przy Cieniu to była dla odmiany Nvidia) jak i fabularnie taki i technicznie. Jak już Prypeć zobaczyłem tak i końcowe napisy Poprawią to jeszcze, bo to w sumie nie dokończone. I ten Alife i ta pogoda wszystko tak schematycznie "Sztywno jakoś" a resztę się domoduję he he. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi