zaurus Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Братья-славяне! Поздравляю всех с наступающим Новым Годом! Удачи, здоровья, счастья всем! С уважением zaurus 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Tobie również wszystkiego co najlepsze. Zdrowia, szczęścia i dalszych wspaniałych modyfikacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Дорогой Zaurus! Пусть уходит старый год, Унося с собой несчастья, А новый больше принесет Здоровья, Радости и Счастья! Всего самого хорошего желают Вам братья Сталкеры из Польши Papaczos jak byś mógł załącz tłumaczenie nie wszyscy (w tym ja kumaja rosyjski) LD Tłumaczenie w spoilerze: Drogi Zaurusie! Niechaj odchodzi Stary Rok, Zabierając ze sobą nieszczęścia A Nowy niech jak najwięcej przyniesie Zdrowia, Radości i Szczęścia! Wszystkiego naj-najlepszego życzą Ci bracia stalkerzy z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zaurus Поздравляю всех с наступающим Новым Годом! I Tiebia tozhe, shchastia, zdarowia, mnogih uspiehow w zhizni i w sostawlianiu nowyh modow. (tłumaczenie: Również i Tobie, szczęścia, zdrowia, wielu sukcesów w życiu i tworzeniu nowych modów. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaurus Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Нет повода для печали, братья-славяне: добиваем разработку Упавшей Звезды, осталась самая малость. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 @Zaurus to bardzo dobra wiadomość. :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Dzięki, Zaurus - to miła wiadomość. Jak widać, czekanie na ten wspaniale zapowiadający mod, dobiega końca. Спасибо, Zaurus - это приятное сообщение. Как видать, ждание на этот замечательный мод, зблизился к концу. To co pisze Zaurus: Nie ma powodu do smutku, bracia Słowianie: kończymy realizację Upadłej Gwiazdy, pozostało nam już niewiele. Edytowane 9 Stycznia 2013 przez metek58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ZAURUS. Spasiba za intieresnuju sprawku. Budu zhdat' s nietierpliwostju :yes: . (ZAURUS.Dziękuję za interesującą wiadomośc. Będę oczekiwał z niecierpliwością) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ja.. w końcu ! Spolszczenie powstanie czy nie.. instaluje choćbym miał grać na oślep i ze słownikiem w ręku ;) ZAURUS: спасибо за ваше время на ваш завод ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jak tylko będzie pełna wersja RUS, od razu biorę się za jej polonizację ! Myślę, że do tego czasu skończę "Leper Area". Mody Zaurusa są zawsze super i przyjemnie się z nimi parcuje, a jeszcze przyjemniej w nie gra. Jak ktoś będzie miał linka - niech wrzuca zaraz na Forum ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 "Nie ma powodu do smutku, bracia Słowianie..." Rozmiękczył mnie tym tekstem :D @Zaurus :* Dopiszcie mu chłopaki że wolę dziewczyny. żeby się nie obraził czy coś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain047 Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 (edytowane) Witam,mam problem z samym poczatkiem gry...po przejsciu do elektrowni i sprawdzeniu ciala Charona nie moge przejsc do bynkra sterowania bo drzwi sa zamkniete! Pisze ze zamkniete na zamek szyfrowy z drugiej strony...jak to jest mozliwe? no i jak to obejsc. Robilem reinstal,świeży patch świeza kopia moda i dalej to samo...? EDIT Chcialem wam wrzucić screena ale sie wszystko naprawilo.Drzwi stoja otworem...podejrzewam ze kluczem bylo wziecie wszystkiego naraz( Weź wszystko) a nie pojedyncze wyciaganie jak robilem wczesniej. Edytowane 22 Marca 2013 przez kain047 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuldI Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Mam taki mały problem. Rozprawiłem się już z Winterem, pogadałem z tym drugim i mam iść do prypeci do Poszukiwaczy. I tu rodzi się pytanie-Którędy? Nie da rady tą samą drogą którą przyszedłem do elektrowni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 No to jak się rozprawiłeś już z Winterem, pogadałeś z Kuźniecowem (zabierz RPG jeżeli tego nie zrobiłeś - przyda się)Do Prypeci na bank wracasz tą samą drogą, przechodziłem tego moda i pamiętam. Gdy zabijesz tych gości przy wejściu na teren CEA, a dokładnie przy bramie to idź koło siatki cały czas. Przed mostem powinno być przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuldI Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Kolejny problem... Nie wiedzieć czemu, cały czas wzasta promieniowanie. Gdziekolwiek bym nie poszedł cały czas mam wysoki poziom promieniowania. Nie pomaga wódka, leki, lepsza zbroja... Cały czas ubywa mi zdrowia i psuje się kombinezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garand1939 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Możliwe, że skrypt się zawiesił i nic nie pomoże. Najlepiej wczytać zapis, przed tym jak się napromieniowałeś. Jeżeli masz sejwa dużo wcześniej i nie będzie Ci się chciało wracać to załóż jakieś artefakty co zmniejszają radiację. Ps. Uważam, że nie masz żadnych artefaktów na pasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Mam problem. Moja wytrzymałość jest bliska zeru. Nie mogę chodzić o bieganiu nie wspomnę. Wie ktoś gdzie mogę to trochę podrasować.. mod może i fajny ale jak przez godzinę idę przez Kordon w jedną stronę to odechciewa mi się wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 @Ignachinio - sprawdź ten post , nie zaszkodzi zobaczyć jeszcze ten temat. Są to porady ogólne, działają w każdym modzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuldI Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Może mi ktoś powiedzieć, gdzie znajdę Pinocheta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dzięki @Emperor działa, na Ciebie zawsze można liczyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.D.u.c.h. - M.K Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Witam Wszystkich!Mam takie pytanie. O co chodzi z tymi współrzędnymi po wciśnieciu w czasie gry esc i F1 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 To aktualna pozycja gracza na mapie.Narzędzie stosowane w wielu modach i przydatne gdy chcemy np. zmienić coś w spawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Panowie, jak wejść do Agropromu? Mam misję ze znalezieniem rozbitego śmigłowca, a w solucji napisane, że jest na bagnie w Agro, tyle, że żadne przejście nie działa. To na Wysypisku jest przesunięte na miejsce w tunelu, to wchodzę do tunelu, ale nic, w takim razie sprawdzam nad tunelem też nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Już sam nie pamiętam. A nie masz przypadkiem znacznika na mapie gdzie jest owe przejście ? Wypróbuj trzy przejścia.1. .. te co jest w podstawce2. Biegnij do końca tunelu, zajrzyj w lewy i prawy róg3. Mało prawdopodobne ale może być w lesie, tam gdzie w Czystym Niebie było przejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Przejscie jest na samym końcu tunelu w lewym rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi