Poltergeist Opublikowano Sobota o 21:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:35 @aaa1112 Moim zdaniem wylądować w koszu. Grałem w niego i przeszedłem całego, ale szkoda nerwów. Dodatkowych zadań jest niewiele, a wylotów mnóstwo, zwłaszcza później. Na przykład w Dolinie nie można nawet zapisać gry. Są też te dziwne rzeczy, jak właśnie pomieszane grupy stalkerów no i sporo innych bugów. Mógłby to być fajny mod, bo klimat ma świetny, ale przez stan techniczny odechciewa się grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano Niedziela o 09:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:30 Trochę emocje wzięły górę, ale muszę pamiętać na przyszłość o częstszym robieniu twardych zapisów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano Niedziela o 10:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:02 aaa1112 - podstawą w modach jest robienie tzw. twardych zapisów, zazwyczaj przed dialogami, akcja, nowa lokacja, warianty kwestow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano Niedziela o 14:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 14:56 Wszystko OK, ale jednak słowa o wyrzuceniu moda okazały się prorocze. Powtórzyłem wysypisko od nowa, robię już częściej twarde zapisy, ale ta świnia się dalej wysypuje co któryś zapis i wcale nie przez to że trafię kogoś niewłaściwego. Nie zamierzam robić jak głupek po 5 razy tego samego. Dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi