kobal Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Nie wiem czy nanoegzoszkielet " invisible" jest dostępny w wersji 2.2. W twojej jest na niego quest u Azota, zaraz po tym jak Kardan zrobi ci gauss pistolet. Czyli po naprawie karabinu gaussa z wątku z podstawki. Koniecznym warunkiem do otrzymania tego questa jest obecność grupy Kowalskiego w Prypeci. Po ewakuacji zadanie jest niedostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hentaj Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Schowek Charona spawnuje się w labolatorium dopiero po rozmowie ze Strielokiem, czy jest szansa na znalezienie go podczas pierwszego wejścia do x 8 ?. Szkoda że poradnik SGM Geonezis 1.7/ 2.0 stoi w miejscu od dłuższego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Schowek Charona pojawia się dopiero po rozmowie ze Striełokiem. Poradnik będzie nie dalej niż za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hentaj Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Czyli przed ewakuacja trzeba zdobyć resztę dokumentów o labolatoriach ze schowków, może być problem z wyjściem jeżeli się nie myle drzwi się blokują i otwierają się po ogłoszeniu gotowości do wymarszu . Fajnie że będzie poradnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Przed ewakuacją to musisz porozmawiać ze Striełokiem. Do labu możesz wejść kiedy ci przyjdzie ochota. Zresztą i tak nie dasz rady tam zejść wcześniej bo zaraz po przyjściu Striełoka do Pralni zaczyna się Emisja, drzwi jak zauważyłeś są zamknięte i otwierają się dopiero z początkiem ewakuacji.Oczywiście przy helikopterach mówisz że nie chcesz opuścić Zony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hentaj Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 (edytowane) Po nawiązaniu łączności z dowództwem tuż po Emisji można się "teleportować" do budynku w którym znajduje się x 8 za pomocą gps- ów Edytowane 31 Maja 2012 przez Hentaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Nie wiem z jaką kwaterą nawiązujesz łączność, ale tak, jeśli posiadasz przewodnik GPS, możesz się teleportować do Centrum Handlowego Jubilejny, gdzie jest wejście do X8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hentaj Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Czy to komu na Stacji Janów oddamy dokumenty Mściciela , ma jakieś większe znaczenie na relacja z frakcją?. Mam osiągnięcie "Przyjaciel Powinności" chce oddać dokumenty Szuldze, zastanawiam się czy zrażę do siebie Wolność i jakie będą skutki tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Możesz oddać komu ci się zachce. Nie ma to znaczenia dla fabuły. Co najwyżej, druga frakcja jeśli była przyjazna, stanie się neutralna.Jeśli była neutralna, taką pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hentaj Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Mam problem zostało mi jeszcze kilka ważnych misji ( m.i.n "Gon" zamówienie na Oko Kruka itd ) , jestem już po x 8 i po ostatniej monolitu cały czas wisi " Cicha rozmowa- Porozmawiaj z Kowalskim" misje z podstawki zostawiam na koniec z wiadomych przyczyn. Zastanawiam się czy mogę na własną rękę bez obaw o jakiekolwiek problemy w misji "Zakłócenia Łączności" wybić bazę monolitu i po brutalnym wystąpieniu z frakcji wykonywać pozostałe misje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Jeśli wykonałeś wszystkie zadania Monolitu, śmiało możesz wybić ich bazę. Ale przecież jest na to osobny quest. Wystąp z frakcji Monolit, byś wiedział do kogo strzelać a do kogo nie. Jeśli zrobiłeś zadanie Azota "Idealna Ochrona" możesz pogadać z Kowalskim. Zrób zadanie "Zakłócenia Radiowe," a po wykonaniu tego zadania spytaj Kowalskiego o zadanie "Operacja Wulkan." W tym zadaniu wybijesz monolitowców w kinie Prometeusz. Następnie bierzesz od Kowalskiego kolejne zadanie z podstawki " Nieznany:Zbadaj źródło sygnału," w Pralni pojawia się Striełok, rozmawiasz z nim, ewakuacja i już jesteś we freeplayu. Oczywiście wybierasz pozostanie w Zonie. Wszystko już jest tutaj http://stalkerteam.pl/topic/3776-poradnik-sgm-20-geonezis/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hentaj Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Wiem, że jest już Poradnik od kilku dni korzystam i bardzo pomocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 W oczekiwaniu na tłumaczenie "Na przekór śmierci...cz.1 W diabelskim kręgu." wróciłem do SGM. Regularne CTD (sytuacja - brak broni w ręku, słychać dźwięk przeładowania). Taki log: Error Reason: ---------------------------------------- xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "F:S.T.A.L.K.E.RbinxrCore.dll" at 001B:002CE12E, xrDebug::backend()+174 byte(s) User Message: ---------------------------------------- Exp[b][/b]ression : error handler is invoked! Function : invalid_parameter_handler File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCorexrDebugNew.cpp Line : 815 Description : O co chodzi? Error wstawiamy w kod, na panelu <>. cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emixo1 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Mam dziwny problem z misją zagazowania pijawek, gdyż w pierwszym jeepie nie ma sejfu z kluczem "A", to wynika z fabuły czy może to bug?! Można to jakość obiec, klucz przywołać kodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Klucz powinien być w jeepie w raz z dokumentami. Były dokumenty? Czy nic nie bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emixo1 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Nie ma w ogóle sejfu!! W drugim jeepie w tym pod mostem to jest sejf a w nim klucz b i dokument, natomiast w pierwszym od strony leśniczówki jedyne co jest to porozrzucane granaty i apteczki i nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 W ogóle nie ma sejfu? No to albo przy spawnie tych wszystkich rzeczy przy tworzeniu gry coś nawaliło. Albo spróbuj wczytać savy z przed robienia niektórych questów albo zacznij jeszcze raz grę. Wydaje mi się że to jedyne rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emixo1 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Nie ma, ale dzięki za pomoc, pijawy załatwiłem tradycyjnie granatami i kałachem i o dziwo misja zaliczona :thumbsup: , więc spox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Raz tam byłem drugi raz z tych wszystkich ciał przedmioty powyciągać itd. i nie chcąco zahaczyłem o pijawkę. Wskoczyłem szybko z rozbiegu na to po lewej jak wchodzisz tam gdzie siedzą. Nie mogły bić a ja zaoszczędziłem apteczki :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emixo1 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Każdy sejw który próbuje wczytać wywala mnie z takim błędem FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ...r. - zew prypecigamedatascriptssgm_modules.script:182: attempt to index field 'actor' (a nil value) co to znaczy? jest na to jakaś rada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYLON09PL Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Morze mi ktoś połączyć te pliki . Co połącze to mnie wywala?- Mam taki problem ,że zainstalowałem tak jak w instrukcji _INSTALACJA...1. Stalker CoP PL2. patch 1.6.0.2 PL3. SGM 1.7 4. SGM 1.7 fix 31.08 5. Geonezis 1.7 Addon6. POLONIZACJA (Głównie mi chodzi za istalowanie dodatku Geonezis 1.7 Addon- reszta mi chodzi) Każdy plik zamieniałem . gra się odpaliła przeszłem kawałek i wy wrzuciło mnie do pulpitu kilka razy ,morze żle pliki zamieniłem. Morze mi ktoś połączyć cały mod. Edytowane 9 Grudnia 2013 przez KADS10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Napisz konkretnie czego nie możesz połączyć bo nie wynika to z Twojej wypowiedzi. Modyfikacja na pewno działa bo sam ją przeszedłem - i to bez większych problemów. Sprecyzuj z czym masz problem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Problem z plikiem ui_icon_equipment. Zmieniłem obszar roboczy pliku PAINTNETEM na 2048 ale po uruchomieniu moda SGM 1.7 GEONEZIS ADDON połowa ikonek w ekwipunku jest niewidoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 A te ikonki które się wyświetlają, są zgodne z daną nazwą ? Być może zmieniłeś rozmiar całego obszaru. Podeślij ten plik to zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Wszystkie ikonki są zgodne z nazwą.w przerobionym pliku brzegi są obcięte.Nie mogę go przesłać wyskakuje mi błąd,że nie mam uprawnień do wysyłania tego rodzaju plików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi