tom3kb Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 6 minut temu, MOS napisał: Ruskim by się przydało jedną rękę przywiązywać do krzesła i jutowy worek na łeb zarzucić jak chcą w takie trudne gry grać. Każda potwora znajdzie swojego amatora. A takich modów jak ten... to jest tylko ten Także spokojnie może grać w kilkadziesiąt innych bez podnoszenia sobie ciśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 @kondotier Dzięki przerobiłem trochę kamizelkę , pobiegałem trochę po Kordonie z oddziału Pietruchy został on sam i w wiosce prawie wszyscy martwi ( Wilk) tak ma być w tym modzie . Czy są jakieś postacie które muszą przeżyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 @kanon1022 Nie znam tego moda. Jak widzisz, w jego temacie aż do teraz, nie ma moich żadnych wpisów. Widocznie nie uznałem go za wartego gry, co nie znaczy, że Ty masz też nie grać. Graj, napiszesz później swoje wrażenia. A tu masz wideo dla tego moda. https://www.youtube.com/watch?v=PbakG-izn_w Mam nadzieję, że dasz sobie radę ze znalezieniem kolejnych odcinków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) Witam wszystkich wie ktoś co zrobić i jak aby było można przenosić więcej magazynków pełnych i pustych w tym modzie. Edytowane 14 Października 2021 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 @kanon1022 to zależało od pancerza im lepszy tym więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Dzięki chodzi mi czy , można zmienić coś w plikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 @kanon1022 Na pewno można, ale nie wiadomo z jakim skutkiem. Bo na pewno zadziała restryktor pojemności plecaka. Nie tylko Ty masz w modzie robić rzeź, ale dotyczy to i Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 @kondotier Dzięki , ale chyba dam sobie spokój z tym modem bo strasznie szybko spada mi zdrowie nie wystarcza apteczek i mam wyloty bez loga przy próbie wyjścia z Baru w kierunku Dziczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 @kanon1022 Twoja decyzja. Gra ma przynosić satysfakcję, a nie czynić z gracza masochisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 @tom3kbWitam grałeś w tego moda , ja się męczę mam problem z zapisami w Barze i na Dziczy , nie mogę żadnego wczytać a jak wczytam to zaraz i tak wylot i wyloty bez loga. Do Baru było wszystko ok potem są same problemy , jakieś rady czy tylko reinstal moda. Można grzebać w plikach tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 @kanon1022 grałem trochę jako ciekawostka ale mechaniki mnie pokonały niestety. Zaszedłeś na pewno dalej niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 @tom3kb Pobiegłem do baru jak oddałem dokumenty i miałem iść do doliny mroku ,pojawiły się problemy właśnie te problemy , ni poszedłem do doliny mroku tylko na dzicz i tam cały czas problemy z pustymi logami. Chciałem się dostać na jantar do naukowców po lepsze arty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi