Buber Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 A u mnie dziś zlot czarownic. Dobrze że miotły zajmują mało miejsca na parkingu dla gości No i dobrze że mi litra łychy została 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Buber - czarno widzę, one się tak jakoś dziwnie na ciebie patrzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 @vidkunsen Żona wczoraj jakąś laleczkę robiła, mówiła ze to dla dzieci do przedszkola Dobrze że znieczulony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Nie chcę cie martwić ale w Noregr czarownicy też używali lalek ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Wakacje czas zacząć. Żona poleciała na dwa tygodnie do polski, ja zamierzam zagrać w Stalkera, muszę złapać klimat 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Ballantinesa popieram, zupę chmielową niekoniecznie... A ci koledzy z tyłu, to kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 @Buber bidne te zapasy jak na dwa tygodnie wolności. :( Chyba, że to na dzisiaj na rozruch i na jutro na Agroprom i Doline Mroku na poprawke. Ballantines i Żuberki fajne połączenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Godzinę temu, Sierioża napisał: A ci koledzy z tyłu, to kto? Wino i Bacardi, czyszczę lodówkę z "żoninych " zapasów. @tom3kb no nie, ale do poniedziałku muszą wystarczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Buber weź ze świnki kasę i kup coś sensownego - bańkę ambrozji od Lapończyków - dłużej trzyma i nie musisz przepłacać i procent jest sensowny!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 No i co mi tu dyskutować z takimi fachowcami A to mój zestaw na upały, oczywiście dobrze schłodzony.... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 O kuźwa Halne Nie ma to jak sikaczowate browarki od Van Pura u mnie na wsi są czarne to chyba mocniejsze bo 7% też sobie od czasu do czasu takie sieknę. Dobre bo po dwa zeta, moja ulubiona cena za browara 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 No i stuknęło 17 lat w związku prawnym ( nieprawnym 26) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Congratulations @Buber Nikt tak nie zrozumie żonatego, jak drugi żonaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Dziś na tapecie napój prawdziwych wojowników - SKÅL!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Napój prawdziwych wojowników....ale chyba nie w plastikowej butelce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Nieee Taka glinianopodobna do tego z wyciąganym korkiem , trochę sie najpierw nakręciłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Zastanawiałem się, czy czasem tych zdjęć nie wstawić do "Stakler na wesoło", bo teleportnęło mnie na moment do świata równoległego. I trochę mnie poprzebierało. I niech teraz nikt mi nie zarzuca, ze prawdziwej snajperki w ręce nie trzymałem. 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuropies515 Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 No a co mi tam, też się pokażę. Trochę odkopany temat ale może zachęcę również innych. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁøŁø Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Kozacka broda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Takie tam "wcielanie się w rolę naukowca z Jantaru" 🤣🤪 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 1 godzinę temu, pacjent1972 napisał: Takie tam "wcielanie się w rolę naukowca z Jantaru" 🤣🤪 Ile dałeś za ten kombinezon Ekologa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 38 minut temu, tom3kb napisał: Ile dałeś za ten kombinezon Ekologa PIS (czyt. my podatnicy) płaci za te przyjemności udziału w tym cyrku zwanym "pandemią". 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaTo Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 No wielki szacun ziom, że tą trupiarką popylasz. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁøŁø Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 1 godzinę temu, WaTo napisał: No wielki szacun ziom, że tą trupiarką popylasz. Nic dodać, nic ująć 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megapol Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Witam wszystkich, jestem tu nowy więc tzw. (KOT) ale jak widać na fotkach do młodych już nie należę i chyba jestem jednym z najstarszych uczestników Larpów w klimacie stalkera. Gram tam wiele postaci, byłem Stalkerem, szefem Bandytów z oddziałem Amazonek ale od zawsze jestem i w moim sercu jest Najemnik. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi