cichy Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Buuu magazynek zachorował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 @Cichy, no niestety.. mnie się już też podobne sytuacje przydarzyły, zawsze się idiota znajdzie któremu przeszkadza to że np. założysz skórę i słuchasz innej muzyki i masz nieco inny gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Cichy to pewnie Agrael ci tę skajke z garba ściągnął i teraz sam pomyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 ^ ^ no pewnie : P A tak na poważnie to dostałem tą skórę od brata starszego, ubierał ją gdy jeździł na motorze, a gdy się go pozbył to i przestał nosić kurtkę. Tak więc ja czasami w niej pomykam, myślałem nawet czyby nie kupić naszywkę bandytów i przyszyć ale boje się że straciłaby swój urok ;) Może po jakimś czasie ją troszkę zmodyfikuję i przerobię na ''pancerz'' bandziorów z zony dodając to i owo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 No nie był to Agrael, tamci sympatyczni panowie nie mieli włosów a ja miałem grzywę do połowy pleców i uwarzełem się za "metala". Krzyczeli za mną coś o częściach rowerowych i inne pochwalne peony na temat długowłosych. To były lata 90 i teraz wydaje mi się to bardzo zabawne. Jednego z nich spotkałem później. Szedł z żoną i wózkiem. Nie narobiłem mu lipy - wydawało mi się, że życie pozwoliło mu zmądrzeć. Gdybym nie był "patyczakowaty" to wyszedłbym z tego bez kurtki i zębów.(grunt to dobre przyspieszenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 (edytowane) No cichy C9H13NO3(Adrenalina) swoje robi. Jakbyś jeszcze miał w kurcie systemy od PSZ-12 to byś im i z kapotą uciekł :). PS: Nie dam zdjęcia :( narazie. Brak czym i fotogeniczny nie jestem, jutro może po fryzjerze coś pyknę. Edytowane 17 Lipca 2012 przez Ganges 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 No cichy C9H13NO3 swoje robi. Kolego, nie popisuj się. Napisz po prostu, że chodzi o adrenalinę, tak, żeby wszyscy zrozumieli. Już raz miałem ochotę zwrócić Ci uwagę na jedną głupotę, kiedy w którymś z postów napisałeś coś o zatrrzymaniu "mięśni sercowych" (a zawsze mówi się o "mięśniu sercowym" - bo jest tylko jeden taki mięsień w organizmie), ale wtedy się nie odezwałem. Komu i czym chcesz zaimponować? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Nie popisywanie się miałem na celu, ot tak wzór wstawiłem czasem mi się zdarza bez powodu. Takie moje zboczenie. Co do mięśni to fakt gafa, ale pewnie chodziło mi o mięśni w znaczeniu budulca, poszukam tego posta i sprawdzę. Dziękuje za zwrócenie uwagi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Żeby nie było, że cichy tylko gnębi bezbronne gady (i pijawki w Zonie). Ten koleś miał kolce i nie wahał ich się użyć Wilczyca z ogrodu przy domu przyniosła parę lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Piękny jeż @cichy...ja miałem problem z dobermanem u jednej znajomej...czubek miał obsesję na ich punkcie i trzeba było siłą paszczę otwierać, by biedny jeż mógł sobie odejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 He...ze trzydzieści lat temu pojechaliśmy na wczasy z zakładu pracu ojca i po powrocie stwierdzilismy że w mieszkaniu zalęgły się myszy. Na dziewiątym piętrze ! A że pulapki słabo działały, ktoś wymyślił ze sprowadzimy kota...no ale mama znowu za kotami nie przepada...no i przypomniałem sobie , że kolega z klasy ma jeża...który podobno to jeż jest drapieżnikiem i myszami się żywi. Ło matko , co żeśmy z tym jeżem mieli. Nie dosć , że w kuchni tłukł sie butelkami i szeleścił w papierach przez całą noc , to na koniec wlazł za kaloryfer ( taki płaski , nie żeberkowy ) i nie mógł wyjść, więc tata musiał go zdemontować...kaloryfer oczywiscie , nie jeża. A myszy same się wyniosły w koncu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 (edytowane) @Buber - nieźle tupie skubany jak biega. Z tym kaloryferem to niezły numer. A co do psów @Malakas, Mam wałsną posesję wokół domu i od urodzenia mieliśmy psa w domu ( a nawet 2). Jako, że za ogrodzeniem jest skwer, co jakiś czas Zieleń miejska kosi tam spolinówkami trawę - w tym okresie cała menażeria mieszkająca w chaszczorach ląduje u mnie na podwórku. A psy przynoszą co złapią ( chyba, że pzrypadkiem ukatrupią). Edytowane 21 Lipca 2012 przez cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Nie mówię że Twój pies był zły...tak mi się skojarzyło z jeżem. Tamten doberman potrafił stać w jednym miejscu przez godzinę i warczeć na jeża...taka natura. Kobieta miała dom letniskowy w pobliżu lasu i jeże wchodziły na ogród mimo że był ogrodzony. Ten oszołom tylko na to czekał, łapał i przynosił w paszczy zadowolony pod drzwi. Kobieta nie mogła się doliczyć wizyt w lecznicy dla zwierząt bo pies wiecznie chodził z opuchniętym od ukłuć pyskiem... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 @cichy, jak tak patrzę na Twoje poczynania, tu na naszym Stalker Team, to politycznie podchodzisz do wszystkiego. Nie dość, że świetne masz opisy problemowych zagadnień, czym zdobywasz dodatnie punkty, to dodatkowo wprowadzasz aurę o zwierzętach, podnosząc tym swoją reputację. Wróżyłem Ci tu karierę, ale o takiej polityce do tego, to nawet nie pomyślałem. Dobry jesteś, nie ma co! :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Ten koleś miał kolce i nie wahał ich się użyć Ten koleś ma super fajną minę, jakby był nieśmiały trochę i nie chciał się fotografować. Bardzo lubię jeże, tak do końca sam nie wiem dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Ja bardzo lubię zwierzęta, sam zresztą mam bernardyna.. rodzice sobie zażyczyli więc mają, wielkie i kochane psisko. Jeży sporo się kręci u mnie na działce, fajne są. Poza tym słyszałem że jeże lubią samotność i nie przepadają zbytnio za towarzystwem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Moja podobizna 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Moja podobizna Kurczę, Ty mi kogoś z telewizji przypominasz....Nie mogę na razie skojarzyć, będę dumał nad tym, jak sobie przypomnę, to napiszę :teehee: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Agrael ja też lubię zwierzęta mniej te co się długo gotują ale ogólne wszystkie. Czernobyl jak ty masz w domu, że maskę musisz nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 @czernobyl10, a na kartce logo kolegi - @czarnobyla10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 @cz10 fajna maska...gdzie zdobyłeś to cudo.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 @Czernobyl10 - teraz wiem kto szabruje nocami stare Magazyny Wojskowe... Nie zdziwiłbym się gdybyś pykając w Stalkera na wszelki wypadek pod fotelem trzymał Kałacha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 @Cichy żadnej broni nie mam pod fotelem, wystarczy ta która jest w grze Malakas maska jest służbowa, postaram się jeszcze powrzucać zdjęcia innego sprzętu indywidualnego, nie obiecuję że będzie to szybko ale jak będę miał okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 ...Ja i mój synek (Monolit1500)...dawno temu...:) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Panowie wrzucajcie zdjęcia nie bać sie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi