Wielebny Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Ma ktoś może fixa na wejście do bazy najemników na Jupiterze, w przypadku gdy Zło zginął? Ten, który został wrzucony poprzednio na Rapidshare, odszedł w niebyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Hejka,znajdź plik gamedata/scripts/ui_main_menu.scriptw tym pliku znajdź wpis:elseif db.actor~=nil and dik == DIK_keys.DIK_F7 then db.actor:disable_info_portion("actor_noted_rasvets")i zamień na:elseif db.actor~=nil and dik == DIK_keys.DIK_F7 then give_info("jup_killer_base_chief_payment")wczytaj grę, wciśnij ESC - F7 - ESC i wejście na bazę najemników masz odblokowane. Później jak chcesz możesz przywrócić poprzednią wersję kodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sachiel24 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Witam!Mam prośbę o ponowne wstawienie spolszczenia - to które jest ściąga się w jakichś 2/3 po czym przerywa. Mod wygląd zacnie, ale z tymi bukwami to nic nie kumam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Masz tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sachiel24 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Gra i huczy. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Mam pytanie. Na czystego stalkera z patchem wrzucam wszystko jak trzeba + all dodatki. ściągnąłem nature 3.0 pod sgm i structure. gdy wbijam na końcu af3 z fiksem to crashuje. wydaje mi się że to paczka adaptacji af3 jest coś z nią nie tak. Wiem bo sprawdzam bo każdym uruchomieniu. Wcześniej grałem na AF3 a teraz klops. Wie ktoś coś? Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez ShogunShinto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przewodnik Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Witam ludzie potrzebuje pomocy mam moda i stalker wszystko ładnie się ładuje i wgrywa i kiedy jest ta ikonki SGM i poniżej sigerus mod to wtedy wywala mnie na pulpit i pisze błąd X-Ray Engine 1.6 POMOCY mod jest super bardzo chcę w niego zagrać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 To pierwsze uruchomienie nowej gry czy wczytanie kolejnego zapisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Nie mogę ściągnąć wersji 2.0 Geonezis. Może ktoś pobierze i na nasz serwer wrzuci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Załóż konto na Yandexie i pobierz na nie. Stamtąd już ssie aż miło. Gdyby był problem z założeniem konta pisz do mnie na PW - założę. Kilku osobom już tak pomogłem. Ps. Teraz zasysa wolno bo ilość pobrań jest limitowana i po przekroczeniu jej szybkość drastycznie spada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Idzie za 5 razem zaskoczyło. A nie mogę pobrać dodatków albo linki umarły albo są po rosyjsku, którego w ogóle nie kumam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkmks Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Nie ma jakiegoś lepszego serwera dla SGM CoP 2.0 ? @update Już znalazłem, ale można by podkleić do pierwszego postu link do yandexu ... bo ściąganie zamiast niecałe 100kb idzie tu 4000. Edit: Na forum piszemy poprawnie w języku polskim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Link zmieniony @kkmks. Słuszna uwaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty099 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Niestety linki do dodatków, zamieszczone na pierwszej stronie nie działają. Czy może ktoś odświeżyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Witam, dostałem zlecenie, aby zabić Dzika na Zatonie, ale za cholerę nie idzie go zabić, chyba ze 3 magazynki w niego władowałem, tak samo jest z jednym z jego kumpli, to jakiś bug, czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Tak się dzieje, jak czegoś wcześniej się jeszcze nie wykonało, albo robi się to o niewłaściwej porze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Link do geonezisa padł... @tom3kb masz tam u siebie w archiwum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 @Mnieciu Mam ale zobaczę jak długo się będzie uploadował, jak nie dziś to jutro z rana wrzucę na Mega. @edit Za jakieś 40 min powinien być. Do pierwszego postu dodałem nowy link do Geonezis 2.0 bo stary jest padnięty. https://mega.nz/#!dgZGEQZQ!bpKtsbZnD6U83-_7v-MmYxWsHEr_R_JJ_UxJsVVphmk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 @tom3kb dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazir Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Proszę o pomoc. Przy uruchamianiu czarny ekran i potem wywala "Program X-Ray 1.6 Engine przestał działać". Pierwsze uruchamianie po instalacji. FATAL ERROR [error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index) [error]Function : CUIXmlInit::InitStatic [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\ui\UIXmlInit.cpp [error]Line : 156 [error]Description : XML node not found [error]Argument 0 : ga_version [error]Argument 1 : ui\ui_main_menu.xml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 W #1 poście chwilowo spolszczenie dostępne nie z naszego serwera a z Google Disk od @kobal: https://drive.google.com/file/d/0BwEX_f6JarCid2tMUktuWXJ4M0k/view PLIK Z NASZEGO SERWERA (UPLOAD POPRAWIONY): https://zone.stalkerteam.pl/file/263 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prof3ssoR Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Wiecie gdzie można znaleść baze świadomości Z ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilU16 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Witam, czy miałby ktoś alternatywnego linka do nanokimbinezonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Trochę to zajęło, ale znalazłem TUTAJ. LINKI DO POBRANIA nanokombinezonów od Weskera: Spoiler lub Uaktualniłem również linki w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek11k Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Witam, ma ktoś odświeżony link do adapcji innych dodatków? Bo link na główniej nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi