Puszkin86 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Mam problem panowie. Podczas misji ewakuacji z Prypeci, podczas cutscenki słychać lecące helikoptery i pojawiają się zombie (zaraz po wyjściu oddziału z pralni), i cutscenka się kończy, a ja nadal nie odzyskuję kontroli nad postacią, nie mogę poruszyć kamerą, nie mogę wejść w menu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) W którym miejscu dokładnie znajdują się configi parametrów siły obalającej amunicji i obrażenia broni. Przeszukaj wcześniejsze posty.Wydaje mi się, że już zrobiłem i podałem linka do patcha na ten błąd ;) Edytowane 23 Października 2014 przez anatol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre86 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Podczas próby rozpoczęcia nowej gry wywala mi CTD w logach błądFATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code[error]Function : raii_guard::~raii_guard[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp[error]Line : 748[error]Description : ... - zew prypecigamedatascriptsxr_conditions.script:1066: attempt to index global 'psi_storm_manager' (a nil value) stack trace: Edytowane 8 Listopada 2014 przez Andre86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Reinstal moda ew. pobranie na nowo moda. Nie radzę grzebać w plikach bo ma antycziterke i będzie zawsze wywalać. A grzebałeś coś w plikach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARTHARD Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Cześć mam pytanie bo chce zagrać na Shoker mod i na Armor mod a nie chce mi się pobierać tych modów a mam SGM 2.2 Jenot Edition ale nie wiem które foldery zostawić by były tylko te 2 mody bez tego SGM 2.2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Tak się raczej nieda ;) Poszukaj sobie tych modów, w które chcesz grać, a nie kombinacje jakieś planujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre86 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 w plikach nie grzebałem świeża instalka. Moda próbowałem reinstalować nic nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 A w jakiej kolejności przeprowadziłeś instalację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre86 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 mod -> fix -> textury -> spolszczenie ->fix do spolszenie -> addon na przywrócenie huda -> atmosfear -> fix do atmosfeara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puszkin86 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Czy ktoś mógłby odpowiedzieć na moje pytanie (#476), czy nikt nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 @Andre86zrób w innej kolejności- Mod- Spolszczenie- fix spolszczenia- fix modai reszta ja miałem to samo i taka kombinacja instalacji podziałała miałem wyloty ale chociaż gra sie odpalałaa z wylotami da się żyć po każdym zadaniu rób Qsave napewno oszczędzisz sobie dużo nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puszkin86 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Nie mógłby ktoś chociaż podesłać mi save po ewakuacji wojskowych z prypeci? Edytowane 11 Listopada 2014 przez Puszkin86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre86 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 dzięki za rade, gra wywala teraz tylko po zainstalowaniu atmosfeara + łatce od albora - pozostało mi tylko zapomnieć o grze z Atmosfearem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 A zapomniałem ci powiedzieć że to przez Atmosfearem bo sam mod pobiera niesamowite ilości pamięci sam mam wyloty przez małą ilość. Widocznie przeliczyłeś możliwości swojego piecyka. @puszkin jak dojde do ewakuacji wojskowych to ci podrzucę sam narazie mam problemy życiowe. Musisz się w cierpliwość uzbroić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elgyd Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 WitamTo mój pierwszy post. Wszystko zrobiłem w/g instrukcji i wyskakuje mi błą, że x ray 1.6 engine przestal dzialac. Log:FATAL ERROR [error]Expression : I[error]Function : CInifile::Load[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp[error]Line : 256[error]Description : Can't find include file:[error]Arguments : costs.ltx Co mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 U mnie odpalał , pobierz , wypakuj i wrzuć do gamedataconfigs costs.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elgyd Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udało się. Odpala. A jak zrobić, żeby było słychać dźwięk poruszania się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dziwne. Zasadniczo to mod sam ustawia głośność dźwięku. W menu głównym wybierz Opcje lub Ustawienia, w nowym oknie wybierz Dźwięk i w kolejnym, na górze masz dwa suwaki. Dla efektów dźwiękowych i muzyki. Ustaw je jak Ci pasuje głośność. I przy okazji pobytu w ustawieniach, poustawiaj sobie pozostałe pod swoje potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elgyd Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Tyle to wiem. Problem w tym ze krokow nadal nie słychać. Ma ktoś taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Właśnie odpaliłem Jenota i u mnie głosy chodzenia słychać, są bardzo ciche. Musiałem fest głośniki podgłosić. Efekty mam na maks, muzyke musiałem zrobić na zero bo tak to kroków faktycznie nie słychać ;) Dziwne, nigdy na to nie zwróciłem uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elgyd Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 No właśnie tak jest u mnie i dlatego pytam czy da się to jakoś zmienić. A drugie pytanie: czy wersje Jenot nakłada się na wersję czysta SGM 2.2 na zasadzie kopiuj- wklej? Bo nie jestem pewien czy mam napewno Jenot-a. Jak to w ogóle sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jenot to oddzielny mod, nie nakładasz go na zwykłego sgma. Info masz w 1poście przecież. Jak mod startuje to jest obrazek z jenotem. Bronie i inne rzeczy są inne niż w zwykłym sgm 2.2 gdzie bez dodatków giwery są z podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elgyd Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 No tak tylko sgm 2.2 ma instalkę a enot nie. Tak ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 A co to za różnica czy jest instalator czy rozpakowujesz archiwum? ;) I tak chodzi o wrzucenie gamedaty do folderu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elgyd Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Ok. Ale cały gamedata wrzucam do głównego katalogu bo w podstawce przecież nie ma takiego folderu? A później resztę wrzucam do gamedaty czy do głównego katalogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi