dave23 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Witam, mam straszny problem. Mianowicie jestem w Prypeci i mam zadanie "Zakłocenia Radiowe-przeszukaj zwłoki" Problem w tym że tych zwłok nie ma. Oblazłem wszytko wkoło ale nic nie znalazłem. Ktoś wie jak to rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zapewne to zadanie: https://youtu.be/-IIfNGyfC70. Czyli jak rozumiem masz żółty znacznik zwłok a ich tam nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Znalazłem o tym błędzie w innym temacie , poczytaj: Cytat EDIT: odnośnie zadania: "Zakłócenia Radiowe" - fragment poradnika: link [Operacja Tor Wodny] Ukryj treść Fabuła znana z Zewu Prypeci, niemniej są lekkie zmiany i ze wzgledu na inne linie fabularne trzeba uważać w Prypeci by zbyt szybko nie doprowadzić do ewakuacji. Jeżeli chcemy wykonać zadania oferowane przez Monolit, musimy je wykonać między zadaniem "Niezidentyfikowana broń" a zadaniem "Cicha rozmowa z Kowalskim" To samo tyczy się zadania pobocznego Azota " Idealna Ochrona." Musimy je zakończyć przed zadaniem " Cicha rozmowa z Kowalskim." Ostatnim zadaniem na które trzeba uważać jest poboczny quest w Prypeci " Operacja Wulkan." By uniknąć kłopotów z niezgodnością tego zadania z linią fabularną z podstawki, należy wykonać ten quest po zadaniu " Zakłócenia radiowe" a przed " Nieznany:Zbadaj źródło sygnału" Być może zadania "Operacja Wulkan" i "Zakłócenia Radiowe" są niekompatybilne skryptowo, ponieważ nie mam tego moda - zakładam, że należy wykonać najpierw zadanie z zakłóceniami - o ile, nie zostało ono zmodyfikowane w stosunku do wersji z poradnika. EDIT: @apophis, @Qguar - jeśli podczas przejścia na Janów - log nie jest pusty, to podajcie właściwą treść, bo tylko tak można będzie coś powiedzieć o błędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Znacznik żółty jest, dochodze do niego, przeskakuje na zadanie żeby przeszukać zwłoki ale ich nie ma. A mam do wykonania tą Operację wulkan ale jeszcze jej nie wykonałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Mam problem z przycinkami i FPS-ami. Wiem że w internecie wisi rozwiązanie. Nie mogę odszukać tej strony. Koleś spakował na nowo pliki DLL z vanilowego stalkera do nowszej wersji, dawało to kopa jak cholera już na zwykłym zewie prypeci. Był kompatybilny ze wszystkimi modami. Pamięta ktoś takie coś i gdzie można to dostać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Rozwiązania problemu należy szukać w Twojej konfiguracji i kondycji dysku z zainstalowanym modem. Ilu fps-ów oczekujesz od swojego sprzętu? (podaj konfigurację PieCa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) Intel i5-4700 4 rdzenie 3.2Ghz 8GB Ram średniej szybkości Windows 7 64bity karta graficzna GeForce gtx470 Dysk 1T po defragmentacji 3 miesięcznej. Wiem gdzie jest wina i wiem jak działa mój sprzęt w innych produktach. Wiem jakie jest rozwiązanie. I wiem jaki jest stalker Edytowane 19 Lipca 2016 przez Ptachu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Zapewne chodzi Ci o to : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Biorę to pod uwage. Ale to nie to. Kiedy biegam po całej mapie i po 20-30m są ścinki. Spróbuje wrzucić ten plik tutaj jak go znajde. może mam go na dysku, To wrzuce na forum. I załatwi to takie babole jak ten co podałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Przy Twojej konfiguracji nie ma co szukać głębiej, przy dodatku lua.dll. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Lua.dll dzięki Pacjent ! Wstawiam na przyszłość może ktoś spoglądnie i pomoże przy zwykłym stalkerze lub na modach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Paczka w temacie Godlike to jest dokładnie to samo. Dodatkowo biblioteka shiny.dll rozszerza logi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) @Allen Spradze dzięki. Problem mam mały. Prowadze Wolnościowców do Włóczegi i jego bandy z byłego monolitu w sprawie przyjęcia do frakcji. Widzę tylko jak Włóczega razem ze swoją paczką rozwalają dyplomatów Wolności Ktoś coś poradzi ? Edytowane 22 Lipca 2016 przez Ptachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elgyd Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Jestem po ewakuacji. Wykonałem wszystkie zadania. Co dalej robić? Jest tu jeszcze coś ciekawego do zrobienia i trzeba zacząć do nowa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Jeśli wykonałeś wszystkie zadania wystarczy tylko pogratulować ukończenia moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) @elgyd po ewakuacji wróć na Jupiter, tam dostaniesz kolejne zadania. Powiedz mi jeszcze dostałeś kwesta na zabicie 300zombie? Edytowane 25 Lipca 2016 przez Mnieciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Mam problem klikam w przycisk Nowa Gra i nic ładuje i po chwili wypad do pulpitu bez błędu pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Sprawdź proszę krok po kroku czy zainstalowałeś dobrze moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 No dobrze zainstalowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIQIDATOR Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) On 25.07.2016 at 9:00 AM, Mnieciu said: Powiedz mi jeszcze dostałeś kwesta na zabicie 300zombie? Jeśli podczas ewakuacji nie podchodzić blisko do śmigłowców,a po prostu odpalić pociski z RPG-7 w Monolitu i uciec z powrotem do pralni,do swojego pocztowej i zdążyć zanim przyjdzie pytanie"Opuścić strefę lub zostać?".To lampy psi-promieniowania nie będzie i 300 zombie zniszczyć nie będzie trzeba. Edytowane 29 Lipca 2016 przez LIQUIDATOR 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 @LIQUIDATOR Dzięki, nie wiedziałem. Jaka jest nagroda za to zadanie, bo nigdy chęci go ukończyć nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Nagroda nagrodą ale czy przypadkiem po ukończeniu tego zadania nie aktywuje się inne? To że trzeba iść do Doliny Mroku? Nie pamiętam dokładnie więc może się mylę. Ale jeśli tak jest, to omijanie tego zadania nie jest chyba najlepszym sposobem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 A dobra już sobie poradziłem ale teraz taki problem na kordonie jest emisja gdzie się ukryć? Nie pokazuje mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Dwie możliwości. Czy NPCe w tym modzie też chowają się przed emisją? To za nimi. A jak nie, to na pamięć do najbliższych budynków, piwniczek itp. A nie masz przez przypadek już osiągnięcia Naznaczony przez Zonę? Lub w inwentarzu piguły na przetrwanie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 No tak, NPC się nie chowają, ale w ekwipunku mam antybiotyki. Nie pomyślałem. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi