metek58 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Mam prośbę do wszystkich. Czy ktoś ma może jakikolwiek kontakt ze @smoxem? Nie daje mi spokoju myśl, że on nie odzywa się tak długo. Proszę o jakieś wieści lub, jak to możliwe, telefon do niego. To może być coś poważnego z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 W bazie jest jego e-maila, możliwe że jak się nie pojawi w najbliższym czasie napiszę do niego. Ostatnio był maj 21 2012 10:36. IP ma z Orange, więc może to tylko problem z internetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Jak ma w Orange, pewnie ma jakiś limit, może go przekroczył.... Chociaż z drugiej strony od 21 maja minął prawie miesiąc, więc powinien nastąpić nowy okres rozliczeniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Pisałem do kolegi @smox na mail niestety pozostał bez odpowiedzi. Bądźmy dobrej myśli, może się odezwie. Jedyna opcja to telefon, ale nie posiadamy raczej numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 @ Portals: Malakas już pisał do niego na pocztę. Już mnie wyprzedził :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 @Radioaktywny IP w Orange jest statyczne czy dynamiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Orange to nesotrada wiec dynamiczne. Ja tak mam mając orange. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Dzięki, ja też jestem dobrej myśli, że w końcu się odezwie. Martwi mnie to, co mi pisał przed tym milczeniem. Wspominał, że ze zdrowiem u niego źle. To dlatego mnie tak nosi, że nie daje znać o sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 (edytowane) Mi też się wydaje, że dynamiczne... A co do smox'a to również się martwię, niby nie znam go, ale jako ważna osoba forum powinna dla wszystkich wiele znaczyć. Zanim zarejestrowałem się tu obserwowałem życie forum i rzeczywiście kiedyś natknąłem się na jakąś wiadomość, że ów użytkownik ma problemy ze zdrowiem, dlatego i ja odczuwam zmarwietnie, mam nadzieję, że bezpodstawnie ;) Edytowane 9 Czerwca 2012 przez Radioaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Na stalker.pl też był ostatnio 21 maja. Może gdzieś wyjechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Może, ale chyba by coś napisał o planowanej dłuższej nieobecności na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Panowie, nie namawiam do braku czujności, ale czy już ze Smoxem podobnej sytuacji nie było? Coś mi dzwoni, że wtedy to był problem z Internetem, może teraz też coś w tym guście. Ale skontaktować się jak najbardziej próbujmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 (edytowane) Smox zawsze wracał. Fakt że jakiś dłuższy czas go nie było na forum, z powodu internetu ale wrócił. Może na stk.pl wypytać jego znajomych, mogliby mieć numer do niego. Moim zdaniem wyjazd odpada, bo po prostu by o tym napisał że gdzieś wyjeżdża. Edytowane 10 Czerwca 2012 przez Agrael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Mam dobrą wiadomość, rozmawiałem z panią sołtys ze @smoxa miejscowości i poprosiłem ją o skontaktowanie się z nim. Czekam na kontakt od niego i mówiła, że nie słyszała, by zachorował lub coś innego. To dla mnie dobra wiadomość, bo fajny z niego chłop. Myślę, że @smox nie będzie miał żalu do mnie, że dopytuję się o niego wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Będzie dobrze, zrozumie na pewno bo długo go nie było a nic nie mówił o jakieś dłuższej podróży do Zony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 W któryms poście napisał że troche zaniedbał sprawy rodzinne i musi je poprawić, chyba w poście o żestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 No chyba ,że wisi komuś kase...to go @metek troche wystraszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Wyjechać na pewno nie wyjechał bo by i mi napisał byłem z nim w stałym kontakcie i nic na temat wyjazdu nie mówił. narzekał tylko na zdrowie. Miejmy nadzieję że to tylko wina neta i nic poważnego. Orange ostatnio nawala ze swoim zasięgiem wiem bo ja mam także Orange i często braki w zasięgu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Odezwie się w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Pewno tak ja jestem dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 No chyba ,że wisi komuś kase...to go @metek troche wystraszysz A Buber jak zwykle praktyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Chcę Was powiadomić, że w dniu dzisiejszym, rozmawiałem ze @smoxem, który ma się znakomicie i jest pełen energii życiowej. Otóż, przyczyną jego bumelanctwa (broń Boże dezercji), był jego niesforny, trochę podstarzały kompik. Jak by nie było, uradował mnie tą rozmową i przyrzekł, że się zamelduje, w pełnym rynsztunku, za parę dni. Tym telefonem, zakończył moją mękę z domysłami, a wlał czarę otuchy i zapału, w dalsze polonizowanie modów. No powiedzcie, czy to nie warto opić? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Napijmy się za to :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Przekaż Smoxowi że mogę mu wysłać moja " starą " maszynę. Nie zartuje. Oczywiscie sam sobie zapłaci za przesyłkę. Żeby nie było , że łaska i darowizna. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Dzięki @Buber, zapytam. A mogę wiedzieć parametry tej "starej" maszynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi