LordDino Opublikowano 5 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Kiedyś wiedziałem wsio o tym modzie teraz nie wiem nic. Teraz mam problem z podstawowymi zadaniami np Bagaż Wojskowy Kiedyś robiłem to z rozpędu teraz nie. Jest może jakiś poradnik do tej wersji (znalazłem u nas do 1.7 ale nieogrania). Ja szukam do Jenota 2.2 może rosyjskojęzyczny jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 @LordDino - To link do gameplaya dla tego moda, od dobrego gracza. https://www.youtube.com/watch?v=tvcmyQkMj8E&list=PLnGInkNZHnoKbNYDLI4EdgY72q84JemD5 Nie pamiętam kiedy szukało się tego bagażu, więc musisz sam odnaleźć odpowiedni filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Nie bardzo kumam mówionego rosyjskiego może jakiś poradnik pisany to mi uda przetłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 @LordDino Jeśli takiego nie ma na naszym forum zrobionego przez cichego, to nie ma. Rzadko który mod ma taki pisany poradnik. Mniej więcej w jakim momencie moda szuka się tego bagażu. Coś mi świta że chyba na początku. Opisz dokładniej, to spróbuję znaleźć stosowny filmik. Lokacja i położenie bagażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 To Bagna sam początek. 2 lokacja, chyba postój ciężarówek otoczony minami. A quest się nazywa: Bagaż wojskowy: znaleźć ładunek wojskowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 A to o to chodzi. Trzeba przeszukać trupy wojskowych. W normalnym sgm jest ich 5, w ktorymś być może w jenocie 6. Jak po zbadaniu 5 quest sie nie zaliczy to szukaj ostatniego, ktoryś jest w trzcinach przy wodzie i można go nie dojrzeć od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 @LordDino Wejście na Bagna 23 min. https://www.youtube.com/watch?v=MMEz2NtFVpg&index=4&list=PLnGInkNZHnoKbNYDLI4EdgY72q84JemD5 Zadanie na wykrywacz min w 23 minucie https://www.youtube.com/watch?v=pAl4BwQcJg8&index=5&list=PLnGInkNZHnoKbNYDLI4EdgY72q84JemD5 25ta min bitwa o mechaniczny https://www.youtube.com/watch?v=U3PsKkJ3U1w&index=6&list=PLnGInkNZHnoKbNYDLI4EdgY72q84JemD5 Trzeba znaleźć wszystkich zabitych wojskowych 32:20 przy nim zadanie do Bagrationa. On 38:50 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 A jak zrobić żeby naprawiacze naprawiali wszystko,bo teraz biorą się od pewnego momentu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 @LordDino To, że mechanicy naprawiają dopiero jak im się coś dostarcz, czy to narzędzia, czy inny złom, jest przez autorów wkomponowane w mody. Jakby wszystko było od razu, to miałbyś start moda, a następne zadanie - finał. A tak, to masz kawałek gry i trochę musisz pokombinować. Nie znam czita na przyśpieszone naprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 8 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Ulepszenia rozumiem ale naprawa jak coś się zużyje to inna rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 @LordDino. A nie grałeś w żadnego moda, gdzie GB zaczyna przygodę w Strefie, albo gdy zostanie obrabowany, jest gołodupcem, lub jakaś litościwa dusza da mu dziurawą kurcinę? Bo ja w kilka takich modów grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 8 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Ale i tak bym wolał żeby można było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 @LordDino - A nie ma przez przypadek w dialogach z mechanikami opcji że mu narzędzia ukradli, albo że jak się przeprowadzał to starych nie zabrał lub że mu się już zużyły? Wtedy nic nie zrobisz, bo skrypt nie puści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Nie żadnego dialogu nie ma po prostu nie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 @LordDino To zaciśnij zęby, aż będzie można. I możesz pod adresem autora moda posłać kilka soczystych wiązek . Nawet głośno, bo i tak nie usłyszy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Hey mam problem, a mianowicie (tak mi si wydaje) jak dochodzę do większej grupki ludzi to mi się zawiesza gra. Zawiesza mi się konkretnie muszę restartowąć kompa. U nas nie ma na to odpowiedzi pewnie ruscy na stronie moda mają. Sprawdziłbym to sobie ale ich języka nie kumam zupełnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 @LordDino Tzn. w czasie normalnej gry, czy walki? Ja tak miewałem w czasie wymiany "uprzejmości" z grupkami bandytów. Półśrodkiem, była dla mnie zmiana miejsca z której posyłałem im ołowiane "podarki". Przy okazji zwracam honor @DaarMoo, z którym polemizowałem swojego czasu na temat stabilności tego moda. Jest jednym z bardziej kapryśnych SGM-ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 W normalnym czasie i w czasie walki też. Zamraża i kaplica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 @LordDino - Po prostu komputer nie wyrabia ze zmianą stosu w pliku wymiany. Spróbuj ten plik powiększyć dając obie wartości, górną i dolną taką samą. Ale nie zwiększaj za dużo, bo ładowanie będzie trwało wieczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Który to plik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 @LordDino To nie plik moda, a zmiany dokonujesz w opcjach systemowych Widows. Jest to opisane na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Jeśli chodzi o ten myk z ramem to u mnie nie działa. Albo coś źle robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 @LordDino Wejdź do menu Start, na dole masz Pomoc i obsługa techniczna. Wejdź. W oknie wyszukiwania wpisz "plik wymiany" i wybierz. Pierwsza pozycja to będzie Zmienianie rozmiaru pamięci wirtualnej. Otwórz i postępuj zgodnie z prowadzeniem za rączkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 A w win 10 nie ma tego. jest pomoc i obsługa techniczna HP tylko. Wpisałem to w wyszukiwarkę i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 @LordDino mój komputer==>prawy==>właściwości==>zaawansowane ustawienia systemu==>wydajność===>zaawansowane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi