Hrothgar Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Mi gra się nie uruchamia. Nowa oczywiście. Wszystko zrobione, nawet ściągnąłem bez włączonego antywira polonizację i fiksa. Może muszę też moda samego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) [error]Exp[b][/b]ression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ...e.r. - call of pripyatgamedatascriptsvsmod.script:11: attempt to index global 'VS_send_news' (a nil value) Error przy starcie Mi się wydaje że mam odpalić plik run.bat ale puki co dam spokój i poczekam na waszą odpowiedzi Dodam jeszcze że źle zostały skonwertowane pliki OGG. ! Invalid ogg-comment version, file: gamedatasoundsactorbullet_hit_pain_1.ogg ! Invalid ogg-comment version, file: gamedatasoundsactorbullet_hit_pain_2.ogg ! Invalid ogg-comment version, file: gamedatasoundsactorbullet_hit_pain_3.ogg Edytowane 1 Września 2012 przez ƉƐϼД Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Chyba mamy ten sam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Chyba mamy ten sam problem. NAPRAWIONE ! Pobierasz Notepad ++ idziesz do gamedatascripts następnie otwierasz plik VSmod.script za pomocą Notepada++ potem szukasz : VS_send_news.PDAStatus() --Ńňŕňóń ńčăíŕëŕ. i edytujesz na VS_send_news.PDAStatus(1) --Ńňŕňóń ńčăíŕëŕ. zapisujesz i grasz (: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Sorry to nie to je. xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "E:Program Files (x86)GSC World PublishingS.T.A.L.K.E.R. - Zew PrypecibinxrCore.dll" at 0023:00F2E12E, xrDebug::backend()+174 byte(s) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) Sorry to nie to je. xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "E:Program Files (x86)GSC World PublishingS.T.A.L.K.E.R. - Zew PrypecibinxrCore.dll" at 0023:00F2E12E, xrDebug::backend()+174 byte(s) masz rację, cudem po tej małej zmianie gra normalnie odpaliła a po następnym starcie nie. wciąż oczekuje na osobę która zna się na skrypcie Dinamic News 2.02 . [error]Exp[b][/b]ression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ...e.r. - call of pripyatgamedatascriptsvsmod.script:11: attempt to index global 'VS_send_news' (a nil value) Regulamin który powinieneś znać mówi: Podczas pisania posta należy korzystać z polskich znaków oraz znaków interpunkcyjnych. Popraw proszę swój post i pisz poprawnie LD Dobrze panie LordDino Edytowane 1 Września 2012 przez ƉƐϼД Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLLL116 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Mam problem z spolszceniem, a mianowicie po jego instalacji, gdy włączam nową albo zapisaną gre to pochwili ładowania gra mi sie crashuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Mam problem z spolszceniem, a mianowicie po jego instalacji, gdy włączam nową albo zapisaną gre to pochwili ładowania gra mi sie crashuje. własnie o tym ciągle pisze (: Ten torrent ma jakieś problemy po spolszczeniu. Wejdź do C:UsersPublicDocumentss.t.a.l.k.e.r. - call of pripyatlogs Otwórz plik xray_[nazwa twojego komputera] zleć na sam duł i masz tam takie coś FATAL ERROR [error] Twój ERROR [error] Twój ERROR [error] Twój ERROR [error] Twój ERROR [error] Twój ERROR kopiujesz to i wklejasz dodając [*code] Twój ERROR [*/code] bez * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLLL116 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Mam dokładnie takiego samego errora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 FATAL ERROR[error]Expression : !m_error_code[error]Function : raii_guard::~raii_guard[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp[error]Line : 748[error]Description : ...l.k.e.r. - zew prypecigamedatascriptsvsmod.script:11: attempt to index global 'VS_send_news' (a nil value)stack trace: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ...l.k.e.r. - zew prypecigamedatascriptsvsmod.script:11: attempt to index global 'VS_send_news' (a nil value) stack trace: Mam dokładnie takiego samego errora Pobierzcie wersję nie torrentową. Ona normalnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Ale ja stąd pobrałem spolszczenie. Skąd niby indziej mam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Wersję SGM 2.2 Jenota. Np. z narodru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLLL116 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 (edytowane) Ja mam tą wersję torrentową i właśnie taki error mi wyskakuje po instalacji spolszczenia Edytowane 4 Września 2012 przez LordDino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Ja mam tą_ wersje torrentowa i wlasnie taki error mi wyskakuje po instalacji spolszczenia Ale ja stąd pobrałem spolszczenie. Skąd niby indziej mam? rozwiązanie problemu bez pobierania na nowo podstawki to : poproszenie kogoś o folder scripts z działającej podstawki po spolszczeniu. [nie wstawię ponieważ nie mam tej działającej podstawki a jak bym nawet miał to i tak bym nie wstawił bo nie mam czasu na taką zabawę z powodu roku szkolnego] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 To czekamy aż ktoś pomoże.... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Bug przy starcie new game FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ....a.l.k.e.r. - zew prypecigamedatascripts_g.script:2191: attempt to index local 'file' (a nil value) stack trace: Mod z narodu Odpowie ktoś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Witam. Gram w tego moda już sporo czasu (w miarę możliwości) i kolejny raz przydarzył mi się "reset" punktów rangi. Powoduje to brak możliwości złożenia zamówienia u poszczególnych handlarzy bo dostaję informację o tym że liczba punktów rangi wymagana do realizacji właśnie tego zamówienia to np. 300. Gdyby to był odsobniony incydent to bym nie szukał dziury w całym ale drugi raz taki "reset" to już nie przypadek. W związku z tym mam pytanie czy ktoś napotkał już taką sytuację czy też jest to tylko mój dziwny problem z modem lub podstawką. Sprawdzałem pliki (@Yurek jeszcze raz dzięki za ich wskazanie) odpowiadające za zapisy parametrów moda i oba zostały zmienione w tym samym czasie tj. dzisiaj. Dla ścisłości podaję nazwy plików: 1. save_data.sgm 2. save_utils.sgm Pliki są umieszczone w katalogu gamedataconfigsmod_parameterssave_data Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 FATAL ERROR[error]Expression : !m_error_code[error]Function : raii_guard::~raii_guard[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp[error]Line : 748[error]Description : ....a.l.k.e.r. - zew prypecigamedatascripts_g.script:2191: attempt to index local 'file' (a nil value)stack trace: 0023:69737365 AcXtrnal.DLL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Chłopie to w co ty grasz w Dezertera czy Jenota bo i tu i tu masz problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radrif Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Znacie może jakiś sposób na czarny ekran w Prypeci? Zaraz po tunelu kiedy ładuje się mapa jest czarny ekran i nic poza wł/wył pauzy nie mogę zrobić... Słychać jeszcze dźwięki w tle i tylko tyle... Co jest przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jeżeli to pierwsze wejście do Prypeci, to w tym momencie powinien się załączyć filmik, zapewne z nim są problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radrif Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 To mam czekać i liczyć, że się załączy? Dla mnie mało prawdopodobne, że ruszy ale spróbować spróbuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Powinien być autosejw z wejścia do Prypeci. Wgraj go i powinno zaskoczyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radrif Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Już próbowałem Save jeszcze przy wyjściu z tunelu jak i autosave niestety nic nie pomagają... Nie da się nic zrobić oprócz pauzy. Menu, konsola i inne nie łapią. Wychodze z gry przez alt+F4.... Czekałem nawet 10 minut (jak idiota chociaż wiedziałem że nie da rady :teehee:) i nie zaskakuje. Niemniej dzięki za chęć pomocy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi