Gość Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 "Near, faaaar, whereeeeeeeeeeever you areeeeeeee..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Spokojnie, dziewczyny zaraz będą, poszły się tylko upudrować: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Stalker.Pl to jednak śmieszki są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Było, pisałem na czacie o tym dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Coś ostatnio zastój w temacie Pięć minut z Misery 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Od razu skojarzenie z takim jednym, co też pchał widelec do kontaktu. W jego przypadku w sumie jakoś strasznie źle to się nie skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Już niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Różności z neta. Spoiler Ech co tu dużo gadać, Zona schodzi na psy. Nekrofilia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 LA:DC i SMS'y przychodzące na PDA. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Trening czyni mistrza: Zaprawa przed walką; CoM - Last Day. Nie ma to jak "podymać na glebie" o poranku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Graj muzyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Podbijam temat z innej strony. No więc tak: wybrałem frakcję Czyste Niebo, punkt startu Stacja Pomp na Bagnach. Zespawnowało mnie na górnej pryczy, gościu na dole cały czas do mnie zagaduje, a ja ani do przodu, ani do tyłu. Mogę tylko stać jak słup i słuchać ględzenia tego na dole. Normalnie komedia. A ten nie dość że wtopił się w ladę, to jeszcze tyłem do klienta. Utarg to raczej marny mieć będzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 To chyba nie wymaga komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 @Sierioża, ty obrazoburco . Normalnie leżę i kwiczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Co w tym obrazoburczego? Papież też człowiek, pogrywa widocznie w wolnych chwilach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 King Bruce Lee Emisja, emisją a bałwanka z gliny ulepić trzeba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Podbijam. "Czułe słówka". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Podbijam raz jeszcze. Zombi jakiego nie znacie. Spoiler Akcja rozgrywała się podczas misji "Nocni snajperzy". Goniłem zbiega, który zamiast "regulaminowo" zasuwać do Południowego Tunelu, w pewnym momencie odbił w stronę Cementowni. Zainteresowały go zombiaki i umarlaki. Aby przywrócić fabułę na właściwe tory "pozdejmowałem" ich z dystansu, przy czym jeden zombi najpierw zaczął się dziwnie majtać a później zrobił klasyczny zwis. Nie miałem czasu się dłużej i bliżej przyjrzeć, bo zbieg "zajarzył" w końcu gdzie ma się udać. Po zaliczeniu misji, w trakcie powrotu do Janowa okazało się że akrobata dalej sobie wisi. Zrobiłem kilka zrzutek z różnych ujęć, aby pokazać że zombi potrafi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Obraziłeś mnie! bez serka topionego nie podchodź: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Za dużo różnych życzeń, Monolit ma dość i się ukrywa. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zimny jak głaz/monolit nabrało nowego znaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi