Gość Diegtiariow Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Oto co jest w bunkrze u Sidorowicza: Spoiler Prototyp detektora "Da-Da": Wojskowy z karabinem maszynowym nie jest już straszny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 A jednak palenie szkodzi 🙂. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Kontrola obrażeń po ucieczce z anomalii? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Humor - czarny, nawet bardzo - Upadły bóg Spoiler W skrócie: głodny? tak chcesz chlen, kiełbasę? nie, moje żarcie jest w lodówce Uzupełnienie: Spoiler Andriej Romanowicz Czikatiło (ros. Андре́й Рома́нович Чикати́ло; ur. 16 października 1936 w Jabłucznem, obwód sumski, Ukraińska SRR[1]; zm. 14 lutego 1994 w Nowoczerkasku, Rosja) – radziecki seryjny morderca, znany też jako Rzeźnik z Rostowa, oskarżony o 53 zabójstwa w latach 1978–1990. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Skądś to kojarzę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 3 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Model nowego pojazdu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 @tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Dziadek Zapadło w formie. Kto odgadnie, o jaki mod chodzi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Ja tak spierdzieliłem ten wątek z nim, że nigdy o nim nie zapomnę. Muszę kiedyś na YT obejrzeć lub jak już całkowicie zapomnę to od nowa zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 @LisKot Obawiam się, że też coś źle zrobiłem w tym wątku. Ogólnie rozmawiałem z dziadkiem Zapadło, ale później zniknął i nie wiem, gdzie go można znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 @Agrael Ja go zbyt wcześnie spotkałem jeszcze przed zrobieniem dużej części jego wątku. Nie chciał odejść od schowka, a fabuły popchnąć też już nie można było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Jaka strefa taki pies - Striłciw (Striełok) na emeryturze: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 "Miśki" w OPku Lornetki nie mam, to z daleka myślałem, że bandyci się tak kiwają na boki i idą przez Wysypisko, ale nie. Swoją drogą, żywotne bestie. Odciągnąłem je na posterunek Powinności, to dwóch na miejscu zatłukli. Jeszcze jeden taki szturm i Prapor sam będzie bramy pilnował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Jeszcze jakiegoś grila postawić a na nim mięso z kabana i kozaka na stole . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Chyba nie było. Tak czy siak, mam nadzieję, że udało mu się uciec przed emisją Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Jest zupa (narodnaja soljianka) to na drugie pizza i sos!!! (ze strony: https://ap-pro.ru/forums/topic/3906-istoriya-dzhona-2/page/4/#comments) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Mamo w szafie jest potwór. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 WTF?? Już niedługo chyba gdy wejdzie się do bazy Powinności.... Otwieranie zamków w innych grach i w Stalkerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Wstąp do Monolitu mówili, będziesz miał najnowocześniejszy sprzęt. Rzeczywistość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Tajemnica Kordonu - z cyklu: ogłoszenia drobne (Sidor bydlak, żeby cię żaba zadusiła) Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Nie "na wesoło" ale nie wiedziałem gdzie wrzucić: received_365585239192209.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi