Jump to content

W jakim mieście/miejscowości mieszkacie ?

Guest Koksar
 Share

Recommended Posts

Zburzyli Hotel Rzeszów to, to betonowe coś również mogli... :biggrin:,a potem poszerzyć to chore rondo pod hotelem. Łamańce z MPK ledwo mieszczą się w zakręcie. Plus, to dobry punkt orientacyjny dla tych co nie znają miasta. // @Scigacz jak to jest tak zmieniać miejsce, pytam z ciekawości bo mnie słowo przeprowadzka o zawrót głowy przyprawia.

W miejsce Hotelu Rzeszów :sad: powstanie kolejna zachcianka Podkulskiego i spólki :Dołączona grafika

a łamańcami MPK nikt sie nie przejmuje,tym bardziej kierowcami którzy utkną na dobre w korkach gdy otworzą ten kolenjny moloch!

Cipa nich stoi by to jedyna dobra rzecz w Rzeszowie która przypomina dobre czasy PRL-u. :thumbsup:

Dla mniej zorientowanych w sprawach Rzeszowa to powstało tu :Dołączona grafika

:biggrin: !!!

Kosztowało bagatela 12mln zł ale co to dla bogatego Rzeszowa z Polski C !

Edited by pacjent1972

Gliwice - West Linton (Szkocja) - Gliwice - West Linton (Szkocja) - Gliwice - West Linton (Szkocja) - Gliwice - West Linton (Szkocja) -Gliwice - West Linton (Szkocja) i tak co 2 tygodnie. W ciągu 2 lat odbyłem 75 lotów, ten, którym będę teraz wracał do domu będzie 76. Ale powiem Wam w tajemnicy, że to już niedługo tego latania. We wrześniu złożyłem wypowiedzenie i ostatecznie wracam do domu 19 grudnia :smile: i do 31 stycznia robię sobie urlop, a potem zobaczymy, gdzie mnie los rzuci.

A ja mieszkam w największej wiosce z tramwajami!!! Szczecinie :D

A nasz ułomny umysłowo Prezydent Gliwic zlikwidował tramwaje i zastąpił je autobusami, bo uzasadnił, że autobusy są bardziej przyjazne środowisku...Gdyby za to nie karali, to bym się postarał, żeby mu coś do głowy strzeliło :devil:

Pod warszawą miasto Marki kto zna Dołączona grafika obstawiam że nikt.

Znam, znam. Nawet kiedyś tam dość krótko pomieszkałem w pewnym bloku. Pozdrowienia dla Marek. ;-)

Warszawa. Tu się urodziłem, i raczej zostanę do końca.

Korzenie zapuszczone z dziada-pradziada a podobno starych drzew się nie przesadza. Więc pewnie tu umrę. :D