LordDino Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Arkadiusz tylko nie lubię używać jakieś to sztywne dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 @Smox jesteś moim imiennikiem, też mam na imię Jarek. :thumbsup: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 @czernobyl10 U mnie dużo Jarków ;) Ja na drugie Jarek, Ojciec Jarek, szwagrów 2 Jarków też mam. Jeszcze na przyszłość mam zamiar potomka tak nazwać ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 @jerczi Moje imię to Jurek, a ksywka wzięła się z pierwszych trzech liter imienia i trzech liter nazwiska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Arkadiusz tylko nie lubię używać jakieś to sztywne dla mnie. LD to używaj Arek. A kumpel każe mówić na siebie Aroza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Mój nick wziął się z mojego nicku na Cs (Counter Strike), a na imię mam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Marcin jestem :thumbsup: .Nick wziął się z mojej ksywki.Nie wiem czemu tak na mnie mówią (pewnie przez moje zafascynowanie Rosją),ale nie wiem czemu akurat Jurij, ale przypadło mi to gustu ; :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Czwarty z kolei Piotr tak mam na imię naprawdę,a 12 w nicku to że nie lubię spoglądać na zegarek,czas upływający mnie przeraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Jestem Damian a mój nick jest moją ksywą (Dopył).Wzięła się od nazwiska a kumple wymyslili to jeszcze w podstawówce i tak zostało do dziś.Niektórzy twierdzą że moje przezwisko jest śmieszne i dziwne ale mi tam nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Kuba jestem. Nicka Liar prawie zawsze używam, jakoś mi pasuje - może dlatego że jestem prawnikiem? Albo dlatego że jestem wredny i zawsze mówię prawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Jestem Grzegorz a nick to z przezwiska (Józio), kumple za czasów podstawówki mnie tak nazywali i tak zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzywo9 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Mariusz mi. Xywka jak xywka każdy to widzi. Historia ciekawa, lecz to nie chwila na wspominki i opowiadania ;D "9" ahhh taka, że mnie dziewiątka XD to moja ulubiona liczba ot i wszystko. Pisz poprawnie. Interpunkcja. cichy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalib99 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Na imię mam Antek Nick sam wymyśliłem od mojego nazwiska i dodałem datę urodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTX Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Jestem Michał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Oczywiście mam na imię Natalia, raczej łatwo się domyślić po nicku a 20 bo tyle miałam lat jak kupiłam sobie komputer i założyłam internet, zaczęłam zakładać konta i dopisywałam ten "wiek". Z przyzwyczajenia używam go do dziś choć widziałam (google, sprawdzałam z ciekawości) że jakaś inna mi go podkrada... Edytowane 22 Grudnia 2012 przez nati20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Na imię mam Michał. a mój nick to jakoś tak wpadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Krzysztof, Krzysztofów jak psów... fasola - przezwisko z ogólniaka jeszcze, ks - skrót: imię + nazwisko. Tyle na temat. Aha, wódy nie lubię - piwo wolę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Moje miano to Adam chociaż mimo 30-tki na karku wszyscy wołają mi Adaś . A ksywka to nazwa mojej ulubionej maszyny i jej numer . :nuke: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Tomisław ale wolę Tomek a Vidkun to po stryjku z Noregru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wańka Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Rafał, a Wańka pochodzi z czasów kiedy jeszcze zaczynałem grać w stalkera.Chciałem wymyślić jakąś stalkerową ksywkę i łącząc imiona stalkerów wyszło mi Wańka Wkręt, a na forum Wańka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartus555555 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Bartek a Gimbazjum "Suchar" ksywa mówi sama za siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) SmokeHead heh bo jestem awanturny w przypadku urazy honoru mojego rodziny lub kobiety (obcej lub swojej , której nie mam :( ) kolega z uczelni był czarny i rozumie troche polski więc jak zobaczyłem jak jakiś typ walną dziewczynę bo on przetupał jej kase na życie na wóde (przypadkiem słyszałem ) powiedziałem do niego "będzie dym" była wymiana ciosów oberwałem nie mało ale miałem twardą głowę i wtedy ochrzcił mnie jako SmokeHead czyli mieszanka twardej głowy i spokojnego dymu zmieniającego się pod wpływem różnych czynników w ogień. A na imię Mateusz a nazwisko pochodzi od Tatarów krymskich nie podam go :) . Edytowane 29 Maja 2014 przez SmokeHead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 "której nie mam :(" - ty to masz "zmartwienia" , w Polsce wg. badań GUS-u przypada od 4 do 5-u kobiet na faceta, odlicz po obu stronach braki, zajęte, nie lub za dużo letnie i masz pełne pole do popisu.Obudź w sobie stepowego wilka!!!Z ulanami (znasz ten termin z ojrackiego) byłem w wojsku, mali, krępi ale ubaw miałem i reszta ekipy jak na 'wucieczce krajoznawczej w bratnik kraju Układu Warszawskiego" chłopaki z okolic Łajtstoku spotkali swoich braci z Mongol Uls-u, tamci mieli nasz wzrost czyli 180-190. ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 PIOTREK mam na imię a dlatego anatol bo proste i pierwsze wpadło mi do głowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 "której nie mam :(" - ty to masz "zmartwienia" , w Polsce wg. badań GUS-u przypada od 4 do 5-u kobiet na faceta, odlicz po obu stronach braki, zajęte, nie lub za dużo letnie i masz pełne pole do popisu.Obudź w sobie stepowego wilka!!!Z ulanami (znasz ten termin z ojrackiego) byłem w wojsku, mali, krępi ale ubaw miałem i reszta ekipy jak na 'wucieczce krajoznawczej w bratnik kraju Układu Warszawskiego" chłopaki z okolic Łajtstoku spotkali swoich braci z Mongol Uls-u, tamci mieli nasz wzrost czyli 180-190. ;) Powiem tak łatwo zagadać do pierwszej lepszej niż później przez nią kozaka lać (metaforycznie) nie mam kryteriów liczę na odzew serca jeszcze nie znalazłem bo nie spotkałem tej "właściwej". Nie jestem wilkiem tylko samotnym lwem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi