Skocz do zawartości

Nasze imiona, czyli co kryjemy za nickami - Ankieta forumowa

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 30.05.2014 o 20:44, gawron napisał(a):

Nasze imiona , twój wiek , ile masz wzrostu ? Przez chwilę myślałem o założeniu tematu : "JAK DŁUGIEGO MASZ FIUTA" . Jak zmierzyłem swoją kuśkę - zrezygnowałem .

Fora tematyczne przestały być już dawno w modzie, dziś liczą się cyferki ;/

Wiek masz w profilu, imię przydaje się by można było z kimś pogadać gdy ma dziwny nick np. jak mój, długość penisa raczej jest tu zbędna bo seksów przez kabel nie będzie.

W dniu 2.11.2012 o 20:24, cichy napisał(a):

Piotruś. Tak zdrobniale mówią na mnie koledzy z pracy bo jestem najmłodszy pomimo 13-tu lat stażu w tej samej firmie. Cichy, bo jestem upartym osłem i lubię dążyć do osiągnięcia celu nie depcząc przy tym Innych ludzi. Taki cień co go prawie nie ma, a jednak jest.

Czas już żeby "Koledzy" przestali mówić do Ciebie "Piotruś". Sam nie będę pisał np. do Ciebie Piotruś bo to by było zbyt kobieco i delikatnie. Panie Piotrze było by zbyt twardo, protekcjonalnie, urzędowo. Może opcja "Piter" by była właściwa? Ogólnie "Cichy" zaś jest git jak sądzę. Zaś za tekst że jesteś uparty a pomimo tego nie depczesz innych masz plus stąd jak do samej Zony a ile dalej. :)

• 1 miesiąc temu...
  W dniu 31.05.2014 o 18:56, vranorvs napisał(a):

Czas już żeby "Koledzy" przestali mówić do Ciebie "Piotruś". Sam nie będę pisał np. do Ciebie Piotruś bo to by było zbyt kobieco i delikatnie. Panie Piotrze było by zbyt twardo, protekcjonalnie, urzędowo. Może opcja "Piter" by była właściwa? Ogólnie "Cichy" zaś jest git jak sądzę. Zaś za tekst że jesteś uparty a pomimo tego nie depczesz innych masz plus stąd jak do samej Zony a ile dalej. :)

Zawsze popieram "męskie" klimaty np.: Piotrek - Pedro, Bartłomiej - Bart, a do takiej jednej fajnej Natalii jak mówilem Natka to się wściekała: nie jestem częścią warzywa....!!!

p.s. omińmy kwestie Pani/Pan bo na forum tak jak w zonie jesteśmy równi.

;)

Smokehead!!!

Wiesz co robia samotne lwy... ;)

Bierz się do roboty bo zegar biologiczny tyka i może cie w pewnym momencie za bardzo szarpnąć galopujacy rydwan czasu...

;)

W dniu 10.07.2014 o 10:12, Blake napisał(a):

ksywka poszla od tej koszulki w ktorej gram obecnie , nawet awatar mi pasuje. Krzysztof

Tniesz w krążek ja też kiedyś ciąłem aż rozwiązali naszą sekcję, ech to były czasy, oko, precyzja i rysowanie po bandzie z "bediczka"... .

;)

• 2 tygodnie później...
  W dniu 10.07.2014 o 10:12, Blake napisał(a):

ksywka poszla od tej koszulki w ktorej gram obecnie , nawet awatar mi pasuje. Krzysztof

Już się bałem że od Blake'a Carrington'a ;E

Hokej. Ciekawa dyscyplina. Raczej nie dla mięczaków. No i zerknijcie proszę. Nawet golf to Tiger Woods a hokej .... hmmm jakoś mało tych czarnych. Rasizm? Czy raczej się chłopcy nie odnajdują na lodzie. Może to w genach się zapisuje? ;-)

W dniu 24.07.2014 o 21:21, vranorvs napisał(a):

Już się bałem że od Blake'a Carrington'a ;E

Hokej. Ciekawa dyscyplina. Raczej nie dla mięczaków. No i zerknijcie proszę. Nawet golf to Tiger Woods a hokej .... hmmm jakoś mało tych czarnych. Rasizm? Czy raczej się chłopcy nie odnajdują na lodzie. Może to w genach się zapisuje? ;-)

Historia - opowiedz sobie i innym o sajens fikszyn czyli reprezentacji na zimowych igrzyskach ekipy hokejowej np z beninu, Mali czy Botswany.... .

To nie rasizm to geny, medycyna czyni cuda lecz genetyki nie oszukasz... .

;)

Witam,na imię mam Marek a muezin70 to stara historia,gdy mieszkałem przez pewien dłuższy czas na płd -wsch. Turcji,codziennie o 5.00 budził mnie Muezin(prawdziwy nie z taśmy),z pobliskiego;200 m. meczetu.Barwa i ton głosu Muezina był tak "baśniowy" że siedząc na balkonie z zamkniętymi oczami,można było przenieść się do prawdziwej Osmańskiej Turcji,a 70 to data urodzin i tyle. Pozdrawiam

• 5 miesięcy temu...