PIOTRR131 Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Co to jest i jak dziala bo moj chyba niedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Z tego co czytałem, służy do przyciągania przedmiotów a potem rzucania ich z duża siła. Poćwicz na czymś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Można na przykład wyciągać artefakty z anomalii,ale pierwsze słyszę by grawigun był w soljance.Ten sprzęt dostajesz od doca w Tajnych ścieżkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Prawie jak w HL2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Grawikarabin jest w nowej (z Dopą) soljance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Zatem Gordon Freeman + gravigun + łom = ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Grawikarabin jest w nowej (z Dopą) soljance No to gramy w Half-live 2 ...przegięcie , ale za to skuteczna broń przy braku amunicji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRR131 Opublikowano 28 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Znalazlem w bunkrze monolitu w labiryncie razem z sejfem dla gornika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Możesz zrobić screena jak wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRR131 Opublikowano 28 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Mogę zrobić, ale nie wiem jak wstawić.Nigdy tego nie robiłem... dobry byłby do złotej rybki Kosti niestety przemieszcza tylko martwe przedmioty ,na żywe mutki nie działa za to zwłoki psa poleciały chyba w kosmos.Od ducha dostałem szybkostrzelny Gauss, ale to chyba było w starszej solance.Niesamowita giwera. Na fotce w linku ...grawi http://yfrog.com/6zsspiotrr131102910193202j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Broń na fotce to przecież to Gravity gan z Half-life2. Dobre sobie mamy Gordona ,mamy i jego giwerę. Brak tylko tych dużych zielonych chrząszczy mutantów mieszkających pod ziemią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Zatem Gordon Freeman + gravigun + łom = ? Łom mozna kupić u Freemana w Barze. Będzie do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Za pomocą tego graviguna możemy w łatwy sposób tworzyć anomalie. Wyrzucamy artefakt na ziemię, następnie przyciągamy go gravigunem i rzucamy z dużą siłą. W miejscu wybuchu stworzy się anomalia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Często używałem tej broni w H-L 2, jest świetna gdy nie mamy amuniaji a pełno przedmiotów do rzucania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Jeszcze jeden schowek jest w Martwym Mieście: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi