Gulgoi Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Niech ktos wrzucie patcha na jakis serwer bo przeklej chyba padło a reszta lików dawno wygasła, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Gulgoi, jest nowsza wersja tego moda poszukaj na forum. EDIT : Jestem za tym aby przenieść ten temat do wysypiska ponieważ istnieje nowa wersja moda zawierająca pierwszą część, do tego dodajmy że savy z tej wersji nie działają na drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 A mnie pojawia się coś takiego :FATAL ERROR[error]Expression : !m_error_code[error]Function : raii_guard::~raii_guard[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp[error]Line : 748[error]Description : ....a.l.k.e.r. - zew prypecigamedatascripts_g.script:479: bad argument #2 to 'format' (string expected, got nil)I co z tym zrobić ? Może ma ktoś pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 To jest pierwsza część moda. W pewnym momencie gra się urywa. Na twoim miejscu zagrał bym w wersję full. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 To jest pierwsza część moda. W pewnym momencie gra się urywa. Na twoim miejscu zagrał bym w wersję full.Zapomniałem napisać, że grzebałem w config ( przeczytałem to przed chwilą w jakimś poście, że nie można ). Skasowałem więc zmiany i ruszyła. Ale czy rzeczywiście nic nie można zmienić ? A i skąd wziąć wersję full ? No i dzięki za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 STALKER Czas Sojuszu (full) jest tutaj - http://stalkerteam.pl/topic/6159-stalker-czas-sojuszu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 @brix32 - przeczytaj posty wyżej (od 104) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Temat zamykam każdy doczyta że jest na forum druga pełna wersja. http://stalkerteam.p...r-czas-sojuszu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi