Gość Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Kiedy ja ostatni raz grałem w Fotografa... U Pietrienki próbowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 @Gnuśniarz Musiałbyś przypomnieć, co to za Edik, jaka lokacja, a przede wszystkim na jakim etapie gry jesteś. No i w tym modzie jest tak, że nie zawsze zdołasz od razu wykonać zadanie. Czasem trzeba pobiegać z innymi zadaniami, aż zaskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnuśniarz Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Edik to przywódca kopaczy na poligonie doświadczalnych i zadanie było na doniesienie mu 3 apteczek aby przyjęli dezertera. Ale na szczęście już sobie poradziłem. Teraz kolejne pytanie czy paczkę euro mogę sobie sprzedac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 @Gnuśniarz Euro i Dolary są kwestowymi. Na tym etapie gry, raczej wszystko chomikuj, łącznie z częściami mutantów. To samo z benzyną i ropą, oraz butle z gazem ( te czerwone ). I zapamiętuj, gdzie trafiałeś na karaluchy i kontrolerów. Ta wiedza się przydaje. W modzie grasuje Dziad Zapadło. Czyści schowki w których jest więcej niż 50 elementów. Ale jak go spotkasz na posterunku w Barze, nie śpiesz się z jego zabiciem. Po dialogu dosaniesz fajny kwest. To co w spojlerze możesz przeczytać jak chcesz. Takie małe związane z nim ułatwienie. Spoiler Schowek pułapkę na dziada, najlepiej zrobić w MM w hali sportowej, jak będzie do MM już dostęp. Napchać go wronami, których dziesiątki zbierzesz po każdej emisji. A dlaczego w MM, niech pozostanie jednak tajemnicą. Możesz spokojnie korzystać z poradnika @cichy , tylko pamiętaj, że to była jego gra, której nie jesteś w stanie powtórzyć. Więc w razie problemów, musisz szukać jak on to rozwiązał i na tym koniec. Dalej znów będziesz miał swoją grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostia Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Siema chlopy, da rade zniwelowac te bujanie kamery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 @Kostia W trakcie chodzenia i biegu? Jeśli tak, to w pliku user.ltx gdzies koło 60 linii masz cam_inert . Cyfa za tym to kołysanie. Jeśli jest wyższa od 0.2, to ją zmniejsz na cam_inert 0.2 i masz spokojny chód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostia Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Byla 0.8 ale jak zmienilem odrazu inna bajka. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Takie pytanko do tych co jeszcze pamiętają tego moda: Jedno z pierwszych zadań od Sidorowicza to przyniesienie modyfikowanego pistoletu od dezertera z wioski bracholi. Czy ten pistolet da się zdobyć inaczej niż tylko zabijając tego dezertera? Wg plików powinien też być w schowku Marynarza ale czy ktoś go tam znalazł? Schowek znalazłem jak poprzednim razem grałem ale właśnie nie pamiętam czy był tam ten pistolet. Jakoś tak strzelanie w łeb dezerterowi wydaje mi się mało klimatyczne i niezbyt pasujące do postaci GG w tym modzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Nie udało mi się jeszcze odnaleźć tego schowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 5 godzin temu, Gatzek napisał: Takie pytanko do tych co jeszcze pamiętają tego moda: Jedno z pierwszych zadań od Sidorowicza to przyniesienie modyfikowanego pistoletu od dezertera z wioski bracholi. Czy ten pistolet da się zdobyć inaczej niż tylko zabijając tego dezertera? Wg plików powinien też być w schowku Marynarza ale czy ktoś go tam znalazł? Schowek znalazłem jak poprzednim razem grałem ale właśnie nie pamiętam czy był tam ten pistolet. Jakoś tak strzelanie w łeb dezerterowi wydaje mi się mało klimatyczne i niezbyt pasujące do postaci GG w tym modzie. Według tego filmu po wzięciu zadania od Sidora trzeba zagadać z Sierżantem Pietrienko a potem są cztery miejsca gdzie broń można znaleźć: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 @OldMandzięki za rozjaśnienie. Kombinowałem z tym zadaniem. Chciałem całkowicie usunąć broń z inwentarza dezertera, tak żeby nie można jej było zdobyć poprzez zabicie zbiega. Cóż, usunięcie pistoletu z inwentarza powodowało, że odpowiedni dialog nie pojawiał się u Sidorowicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 @Gatzek Dobrze wspominam FOTOGRAFA i kiedyś na pewno do niego wrócę. Jakby były jeszcze jakieś problemy postaram się pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ross71 Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Cześć, miałby może ktoś podlinkować spolszczenie? Szukałem szukałem ale nie znalazłem działającego linka ani nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 @Ross71 W swoim archiwum X znalazłem: FOTOGRAF_Spolszczenie_Beta https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZXCJWkZQpzh8kAn9pYQMWAOMbEq1uE7C2Ay Napisy Intro: https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZLCJWkZOO195ejbUG5dUwLWpxTzmb3231jV 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ross71 Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 @OldMan Wielkie dzięki! Wszystko działa jak należy, teraz pozostaje tylko zagłębić się w fabułę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Gram sobie i przy zejściu do X18 pojawia się teleport i widzimy "ducha" stalkera, który prosi nas o broń i amunicję. No i teraz co zrobić, dać czy nie dać. A gdy gramy później.... uwielbiam takie pomysły i smaczki. Normalnie ocena o jeden w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 @tom3kb Jeśli to ten lab na Poligonie Doświadczalnym, to mu daj najlepszą jaką możesz i załadowaną. Odwdzięczy ci się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 @kondotier dałem mu jakiegoś Abakana z pobliskiego trupa i 17 naboi Ale nie było problemów. Nie chcę spoilerować ale później gdy nas okradają chciałem przycwaniakować i schować swoje graty w skrzyni, biegnę, a zniknęła cała oprócz granatnika m79, no to wczytanie gry i później jej nie chowałem tylko pozwoliłem się okraść. O mało co bym później broni nie odzyskał bo nie zwróciłem uwagi gdzie jest skitrana przez bandziorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiaZ Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Witam, czy tylko mi nie działają wszystkie linki do pobrania Fotografa z pobieralni? Byłbym wdzięczny jakby ktoś podesłał działające bo mam ochotę zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 @DiaZ dodałem tu w temacie w pierwszym poście dodatkowe linki i instrukcje instrukcje instalacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiaZ Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Dziękuje pięknie @tom3kb , modzik pobrany nic tylko grać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Takie pytanko: poruszam się, lub przystanę/stoję i mam pojawiający się przed sobą: teleport, anomalie, wybuch, różne odgłosy. Rozpoczęło się to tak ~ jak zacząłem bawić się w transmutacje artów w polach psi. Wcześniej też były odgłosy jak gdzieś się przebiegało itp. ale teraz jest to już uciążliwe. Co chwile mam: ryczenie mutantów, teleporty(nie działające), pojawiające się przed nosem anomalie...itd. WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 @MOS tak jest cena zabaw z tymi artami. Doktorki to tłumaczą u nich w bazie. Można iść do nich co jakiś czas i dają ci zastrzyki, które mają zmniejszyć te efekty. Trudno mi ocenić czy to działa i przez jak długi czas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @MOS Przed wejściem w psi strefę rób twardy zapis. Jeśli transmutacja trwa za długo, bo źle dobrałeś składniki i zaczynasz mieć omamy, to wczytaj zapis i rób od nowa, ale szybciej. W poradniku od cichego masz zrzuty ekranu i opisy, jakie składniki wykorzystać w jakiej strefie . I wchodź tylko wtedy jak je masz. A jak nie chcesz korzystać z poradnika, to na koniec nieudanej transmutacji, możesz wczytać zapis sprzed niej. Lecznicze zastrzyki możesz dostawać zawsze, ale czasem do Poligonu jest daleko i aktualne zadanie na taką wycieczkę nie pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Mam takie 2 małe problemy: do każdej z 4 stref psi są 3 rodzaje absolutów(w 2 kolorach), no i praktycznie nie spawnią mi się absoluty rodzaju 2(mam dwie pojedyncze sztuki) . A furę 1 i 3 rodzaju po parę sztuk, no i jestem w dup... przez to. Drugi problem to te zwidy, czary mary i pohukiwania. Najwyraźniej przez nie mam wyloty do pulpitu, czego wcześniej nie miałem. Czyli albo latać co chwile do Suchara po zastrzyk albo nie bawić się z tą przemianą, co też swoją drogą jest już irytujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi