malakas Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 ................................................... Dziś obchodzi 26-te urodziny Nasza koleżanka @nati20. Chciałbym Jej złożyć życzenia Pomyślności i spełnienia marzeń tych małych i tych trochę większych. Powodzenia w życiu, a w tym co robi na co dzień samych sukcesów. Oczywiście jeszcze wielu lat pobytu w Zonie. Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin,,, . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Kol. @nati20, z okazji urodzin przyjmij najserdeczniejsze życzenia zdrowia, radości życia, uśmiechu fortuny oraz spełnienia marzeń. Chcę abyś wiedziała, że cieszy mnie twoja obecność na forum - masz w sobie "stalkerskiego ducha", który w post-apokaliptycznym świecie Zony znalazł swoje miejsce...i to się liczy.Make a wish Nati... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellow Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Wszystkiego najlepszego @nati20, spełnienia marzeń, wielu sukcesów osobistych i niekończącej się przygody w Zonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Dzięki wielkie, to miłe :) te kolejne cyferki trochę mnie dołują ale czytając temat na chwile się rozpogodziłam ;) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Wszystkiego najlepszego ;)Mimo wszystko kobiety w zonie to rzadkość, więc abyś jak najdłużej została z nami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 I ja składam koleżance serdeczne życzenia - aby nie było, że jej nie lubię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Wszystkiego dobrego!! - żeby nie było, że chamem jestem i zapomniałem :) . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Wszystkiego Najlepszego ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wańka Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Wszystkiego najlepszego! Życzę ci dużo punktów reputacji i miłego pobytu na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Kobiety w Zonie są niezbędne - pozabijalibyśmy się o byle "g" - a tak jest słodycz i prymitywne maniery chowamy głęboko - dlatego życzę Ci kolejnych modów, które przyniosą satysfakcję, mądrego stalkera u Twego boku w realu, wiele zdrowia i satysfakcji z każdego kolejnego dnia. Zdrowia przede wszystkim . Ave . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Wszystkiego najlepszego, mnóstwa artefaktów, niezacinającej się broni, dużo przyjaciół i mało wrogów. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Wszystkiego Najlepszego. Dużo zdrowia i spełnienia marzeń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Dużo zdrowia i rubli życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Dzięki dzięki dzięki ;) Tak ciepło z wami, że na pewno zostanę xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Niestety moje życzneia trochę spóźnione i prosze o wybaczenie gdyż internet odmówił posłuszeństwa :verymad: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Dużo szczęścia, zdrowia oraz powrotów do Zony :) :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Mogą być spóźnione ;) dzięki :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Byłyby punktualne tylko mój internet dość sporadycznie ma okres świetności :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Złośliwość rzeczy martwych, nie przejmuj się szczere życzenia są tak samo warte w dniu urodzin jak i po nich ;) była to dla mnie miła niespodzianka, jeszcze raz wszystkim dziękuję ;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Wszystkiego najlepszego nati20 i 100 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Błagam tylko nie 100, nie wytrzymałabym tyle tej męczarni. Czasem mam już dość a przeżyłam raptem 1/4 tej sumy. Za najlepsze życzenia dzięki ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Nie chcesz 100 lat, weź dla siebie tyle ile ja mam teraz. I jeden rok więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Tyle z całą pewnością MI wystarczy, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi