Jump to content

Ile godzin macie przegrane w CoP

Recommended Posts

Ja mam Xfire od dłuższego czasu, tak więc godziny we wszystkich grach mi nalicza. Tylko że ostatnimi czasy nie używałem tego programu, coś w nim pozmieniali i mi się nie podoba teraźniejsza wersja. W każdym razie w COP na xfire mam naliczone 55h. Czyste niebo 112 a SHOC 583. Przez te lata na pewno jest tego więcej ale.. kto by tam liczył. 

• Positive 3

Guest smerdojajeczny

Razem z modami, jeszcze w moim wieku....nie zlicze tego czasu który spedziłem przy CoP. Kupiłem gre zaraz po premierze..grało sie..i co najważniejsze ciagle sie wraca do tego tytułu.

• Positive 2

Całą grę CoP przeszedłem trzy razy , ale mam fisia na punkcie SVD . Miałem ambicję zdobycia tej broni a , nie kupienia przed wyprawą do Prypeci (bo tam to nie problem). Przy odrobinie szczęścia mutanty załatwiały snajpera , albo trzeba było prosić patrol Wolnościowców o przeprowadzenie za opłatą np. do Magazynu Kontenerów , a tam bandyci i wiadomo . Problem w tym , że trzeba było nieźle się nabiegać aby spotkać gościa z SVD . Tak , że CoP do momentu zdobycia snajperki zaczynałem pewnie więcej jak dwadzieścia razy . Ile to godzin , nie wiem .

Ja w CoP mam coś koło 250 godz. Przeszedłem go 3 razy. Gra miodna ale to nic przy 400 godz w CS ;) PS pewnie to grzech ale nigdy nie grałem w SHoCa ;p. Ale już niedługo się to zmieni od razu jak go dostane do wgrywam Autumm Aurorre 2 ;) i czy polecacie jakieś dobre mody z nową fabuła ? (oczywiście wgram jak przejdę podstawke) 

Edited by Kesstrel

Gawron - SWD jest na 100%. Jeśli znajdziesz się przy bramie za tartakiem, to patrząc na tartak, z lewej strony pod świerkiem z gałęziami do ziemi. Trzeba pod te gałęzie wejść. Leży tam cały czas + amunicja, niezależnie od otrzymywanych zadań. A drugi jest na elektrowozie, jak idziesz do zakładu Jupiter, za wyrobiskiem. Po drugiej stronie drogi, ale już na wysokości tartaku, jest AK z podlufowym.

A ilości godzin nie powiem, bo nie liczyłem. Ale będzie sporo na podstawce. Powtarzałem, może nie całą grę, ale te fragmenty, które dawały możliwość rożnych rozwiązań  , np. z bandytami przy Szewczence ( 2 rozwiązania ), zadanie Nieczysta Transakcja (3 rozwiązania ) i związane z tym 2 rozwiązania na Janowie z PDA Morgana + trzecie gdy ocalimy Morgana na Zatonie ( zadanie chyba od Sowy, na ochroniarza Morgana ).

A z modami to multum.

Edited by kondotier
  • Positive 1

Jak bierzesz misję na stacji od powinności i zdobywasz baraki wolności to potem schodisz do schowka/bunkra i tam są ciekawe egzemplarze i fanty.

Ile godzin....jest to pytanie z pozoru proste ale brakuje adekwatnej odpowiedzi gdyż wielu z nas nie kontroluje swojego czasu w grze...jak odpowiem, że 300 h to może być bliskie prawdy. ;)

Edited by vidkunsen

Gawron - SWD jest na 100%. Jeśli znajdziesz się przy bramie za tartakiem, to patrząc na tartak, z lewej strony pod świerkiem z gałęziami do ziemi. Trzeba pod te gałęzie wejść. Leży tam cały czas + amunicja, niezależnie od otrzymywanych zadań. A drugi jest na elektrowozie, jak idziesz do zakładu Jupiter, za wyrobiskiem. Po drugiej stronie drogi, ale już na wysokości tartaku, jest AK z podlufowym.

A ilości godzin nie powiem, bo nie liczyłem. Ale będzie sporo na podstawce. Powtarzałem, może nie całą grę, ale te fragmenty, które dawały możliwość rożnych rozwiązań  , np. z bandytami przy Szewczence ( 2 rozwiązania ), zadanie Nieczysta Transakcja (3 rozwiązania ) i związane z tym 2 rozwiązania na Janowie z PDA Morgana + trzecie gdy ocalimy Morgana na Zatonie ( zadanie chyba od Sowy, na ochroniarza Morgana ).

A z modami to multum.

Ale ja przecież powiedziałem o tym dwa posty wyżej :/ Czytaj uważnie

Kumpel - to ty czytaj uważnie. A szczególnie pierwsze moje zdanie z %.

Ja odpowiadałem gawronowi, a nie Tobie. Gawron pisze, że nigdy SWD nie znalazł, więc dostał precyzyjny namiar na niego i na inne też. Plus dla mnie od gawrona świadczy, że mu to było przydatne.

Pogonili Cię na innym forum, tu też chcesz?

Przeginasz paukę, koleżko. Nie masz prawa wtrącać się do nie swoich spraw. I jarasz się plusem? Jaraj się dalej. Mi też dał, więc nie wiem o co chodzi z twoim bólem dupy. Dałeś mu namiary - spoko. Ale on NIGDY NIE SPRAWDZAŁ TAM rozumiesz?

• Negative 1

• 2 months later...
  • Guest locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.