Szeregowy Killer Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 można jakiś link czy coś do pobocznych? szukam i nie mogę znaleźć, są tylko głowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Mody przetłumaczone na język polski/mody na bazie Tajne Ścieżki/TŚ Update Final/Poradniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Dziękuję. Już myślałem, że się będę męczyć. Rób polskie litery. - Ranger801 Edytowane 20 Lutego 2017 przez Ranger801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Jest spawner - NS5 TT2, zastosuj i nie lam deski nie rzucaj myszką, nie przeklinaj do monitora. Wgrywasz spałner w gamedatę moda, potem w grze escape i wciskasz S, spałner jest po rosyjsku więc słownik zalecany. p.s. pasuje do bardzo wielu modów w wersji 10004. spawner_TT2_Krus1971.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) @vidkunsen a po co ma wgrywać jak spawner jest zainstalowany. Esc + F2. I to po polsku. Edytowane 20 Lutego 2017 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Zrobi jak zechce, ja gram na rus podstawce i modzie i nie mam problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 A tutaj coś nowego w zonie. Latający telewizor z tego właśnie moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 @Szeregowy Killer Ty robisz zdjęcia monitora telefonem? Nie wiesz, że w stalkerach jak naciśniesz F12 to ci robi zrzuty ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Dzięki bo nawet nie wiedziałem. Haha używałem za długo linuxa a tam prt scr się klika I już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) Gram w tą wersję TŚ2. Wszystko jest super ale... Czy jest możliwość przywrócenia przynajmniej tradycyjnej mini mapki a jeszcze lepiej razem z wskaźnikami zdrowia szczególnie chodzi mi o informację jakiej amunicji używam i jaki jest tryb strzelania. Gram w rozdzielczości 1600x1200 i jak dla mnie te dwa elementy są nieczytelne a zmiana rozdzielczości nic nie daje . Edytowane 23 Maja 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Dziwne! jak grałem w tego moda to dodatkowo tylko miałem sepie na monitorze, inne kwestie bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 @kazik podmień sobie textury ze starej TŚ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Z tym, że mi nie chodzi o całkowitą wymianę textur tylko tych dwóch elementów o których pisałem wyżej. Podmieniłem plik ui_hud.dds i na razie wyszło mi coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Może ten temat Ci pomoże.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Dzięki za chęć pomocy ale ten post znam i parę razy z niego korzystałem Z tym że nie dotyczy zamiany mini mapek. No nic jutro pokombinuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timek Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Witam, mam mały problem. Po przejściu z Martwego Miasta do Prypeci ( i stracie całego ekwipunku) Merlin obiecuje dać nam bron i nasz detektor. Niestety w moim przypadku nie dostaje detektora. Wczytywałem wcześniejsze zapisy (nawet wywalałem ten detektor w katakumbach MM) i nic. Cały czas mam ten dialog niby prawidłowo a sprzętu nie dostaje. Wyjątkowo to utrudnia dalszą grę. Jak ktoś ma pomysł jak mi pomóc to z góry dziękuje. Ps. fantastycznie poprawiony i spolszczony mod . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Wystaw sejwa tylko tak będę mógł coś pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Z tego co pamiętam to jest opcja zrobienia schowka przed stratą ekwipunku z cała zawartością ( ja tak zrobiłem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timek Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Tego sejwa to przed wejściem do Prypeci zrobić ? "Cięty" a jakbyś sobie przypomniał jak (bo auto zapis już bez sprzętu jest). Dzięki za szybką reakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Z czasem dostaje się chyba nowy detektor za jakiś quest, jeśli się mylę to można użyć spawnera, ESC a potem S albo F1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 10 minut temu, Timek napisał: Tego sejwa to przed wejściem do Prypeci zrobić ? "Cięty" a jakbyś sobie przypomniał jak (bo auto zapis już bez sprzętu jest). Dzięki za szybką reakcje Wstaw sejwa sprzed wejścia do Prypeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timek Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Ok użyłem tego spawnera (teraz modle się o siłę żeby go nie nadużywać ) dzięki wszystkim za pomoc i pozdrawiam srdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 (edytowane) Sorry, że pytam a po co Ci spawner? TŚ2 moim zdaniem nie wymaga używania spawnera ale... Edytowane 30 Maja 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timek Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 4 godziny temu, kazik napisał: Sorry, że pytam a po co Ci spawner? TŚ2 moim zdaniem nie wymaga używania spawnera ale... 1 pytanie bo mi się gra zbugowała (ok dodałem sobie jeszcze 2 konserwy bo wywalało mnie jak umierałem z głodu) reszta to typowa zaczepka ... (bez detektora przeszedłem cały Monolit do wyjścia u Doc-a) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 aha Powalająco treściwy post, jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi