kobal Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Nie wiem czy jest aktywny. Po prostu zdaje mi się, że często tam przesiadywał. A jak nie on to może Vandr będzie miał te poprawkę. Albo będzie wiedział jak to naprawić. W końcu to błąd z Autumn Aurora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) A mnie wysiadł Shift+F i pijawki nie przeciągnę. Znalazłem na forum małe grzebanko w system.ltx , ale u mnie ten fragment pliku jest akurat ok. Najśmieszniejsze jest to, że grając tydzień temu nie było problemu. Takie to drobne radości spotykają człowieka. Edit: problem nie leży w pliku system.ltx. Rozpakowałem jeszcze raz moda, podmieniłem plik system.ltx i nic. Nie, no jaja jak balony ! Trzeba mieć odpowiedni pancerz żeby typa pociągnąć. Przypomniałem sobie , że np. w nano nie podniosę pkm tylko w exie i analogicznie jest z pijawą. Edytowane 22 Listopada 2015 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandr Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Witam, pierwszy post tematu został zaktualizowany o najnowszą wersję adaptacji (i najprawdopodobniej finalną...) ze stycznia 2016 roku. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Pięknie dziękujemy za aktualizację tematu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Witam mała prośba czy autorzy mogliby wrzucić pliki moda na dysk Mega bo z niego mam dużą szybkośc transferu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandr Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Będzie ciężko. Mój upload jest baaardzo wolny i wrzucanie takich plików to mnie mordęga. Może ktoś inny spełni Twoją prośbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Przed chwilą, vandr napisał: Będzie ciężko. Mój upload jest baaardzo wolny i wrzucanie takich plików to mnie mordęga. Może ktoś inny spełni Twoją prośbę. Dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 @pacjent1972 będziesz tak miły i wrzucisz na Mega? Oczywiście jeśli tylko kolega @vandr nie będzie miał nic przeciwko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Dla mnie to "no problem". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandr Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Oczywiście, że nie mam nic przeciwko. Czemuż miałbym mieć? Możecie rozsyłać na jakie Wam się podoba hostingi, jeśli to Wam tylko pomoże. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Pobieram moda, kopiuje opisy instalacji i etc. Potem mod ląduje docelowo na MEGA. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandr Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Będę wdzięczny jeśli ktoś napisze, czy bez problemu odpalił moda i wszedł do gry bo jedna osoba ma problem z logiem o brakującym defines.ltx, co nie powinno mieć miejsca. Być może jakiś plik umknął przy wypakowywaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Kolejny stalker uratowany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Jak będzie mod na Mega to ściągnę i przetestuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Link do moda na MEGA dodany do #1 postu tematu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandr Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Byłbym zapomniał - pobierzcie tego malutkiego fixa i wrzućcie do folderu z grą. Włącza on dynamiczną głębie ostrości podczas gry. http://www30.zippyshare.com/v/a6NPUljB/file.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandr Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zapomniałem o ostatniej rzeczy - jeśli ktoś woli kolorowe drzewka (a nie martwe i suche, jak w domyślnym modzie) niech pobierze poniższą paczkę. To już wszystko. https://www.sendspace.com/file/27cv2s 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zainstalowałem moda nie ma żadnych brakujących plików.Małe uwagi jeżeli gra ktoś na rus podstawce od @Koma najpierw trzeba przekopiować polskie pliki językowe potem dopiero pliki językowe moda,Po wypakowaniu paczki z modem są 4 pliki które trzeba scalić za pomocą Total Comanndera po scaleniu powstaje paczka którą trzeba dopiero rozpakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandr Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) anatol, grasz na oświetleniu statycznym? Jeśli tak, to będę musiał załadować jeszcze jedną poprawkę o której zapomniałem wspomnieć - modyfikowane pliki vanilliowych levelów dla graczy korzystających ze statyka. W ogóle, uzbieram wszystko do kupy i wrzucę jako "pliki dodatkowe dla adaptacji". Edytowane 27 Stycznia 2016 przez vandr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Gram na statyku ponieważ mam słabą grafikę mod chodzi bardzo płynnie bez wylotów dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandr Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) anatol, pytałem, ponieważ wraz z przejściem na Jantar wywali ci grę do pulpitu. AA 2 była tworzona tylko pod dynamiczne oświetlenie, lecz przygotowaliśmy fix dla ludzi grających na statyku, tak więc przeczytaj poniższy komunikat. UWAGA: Do pierwszego postu został dołączony link Tajne Ścieżki 2 + Autumn Aurora 2.1 - dodatkowe pliki. Zalecam go pobranie wszystkim, a zwłaszcza tym, którzy grają w moda na oświetleniu statycznym. W paczce znajdują się: DOF Fix - pojedynczy plik uaktywniający dynamiczną głębie ostrości (tylko dla użytkowników ENB i pełnego dynamicznego oświetlenia) Kolorowa jesień - dla tych, którzy wolą "defaultowe' drzewka AA2. Kolorowa jesień w pełni. R1 Fix - fix umożliwiający grę osobom na oświetleniu statycznym. Bez tego moda, gra na mapach znanych z podstawki jest NIEMOŻLIWA na oświetleniu statycznym. Scopes Fix - ktoś kiedyś gdzieś tam zgłaszał problem, polegający na niewłaściwej sumie kontrolnej tekstur celowników, co skutkuwało wypadem do pulpitu. Mi i wielu innych to nigdy się nie przydarzyło, lecz jeśli ktoś by się z tym spotkał, ten fix w zupełności pomoże. Edytowane 27 Stycznia 2016 przez vandr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Dzięki serdeczne za fiks R1 , grając w poprzednią wersję właśnie wywalało mnie podczas przejścia na Jantar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Pora odświeżyć sobie Tajne ścieżki po kilku latach stalker ma już prawie 10 lat a ciągle się do niego wraca :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Czas na kolejną próbę instalacji tego moda Tylko, że teraz raczej w finalnej wersji nie będzie tak crashował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi